רובי ואחותה של באפי?

רובי ואחותה של באפי?

הדבר הזה הגיע אלי מ-Google News בלילה. אני נותנת לזה שבועיים. לא, בעצם 10 ימים. רובי רובי רובי... ילדה אמריקאית בת 20?

Velma Kelly

New member
אין מצב..

יש פה יותר מידי דברים שלא נשמעים כמו רובי בכתבה.. dating - ישר?! בחייאת, לילה אחד, 2 אני יכולה להאמין שזה רובי.. אבל כבר? כל כך מהר? אני גם מקווה שזה לא נכון בלי שום קשר, אף פעם לא סבלתי אותה.. עוד מימיה במיגו ובבאפי בכללללל!

אוי נו באמת

א. למה זה חשוב בכלל? ב. הרבה יהודים אמריקאים הם הכופרים הכי גדולים ג. אבל למה זה חשוב בכלל?

a Warming Sign

New member
אוי,היא כזאת מלכה!../images/Emo6.gif

אני מתה עליה,ראיתי אותה מתראיינת באיזה תכנית כשהיא סיפרה על ההשתתפות שלה ב"האוס" והיא הרגה אותי מצחוק..היא חמודה לגמרי. אבל לדעתי זאת המצאה.חוץ מזה שאם צילמו אותם הפפראצי למה אין תמונות? אין ביניהם משהו רומנטי,לדעתי..אבל הגיוני שהם מבלים ביחד, זה עדיין לא אומר כלום.

a Warming Sign

New member
והנה התמונה

הלכו לעשות שופינג וכבר רקמו להם רומן...ג'יזס
אני מרוצה מהשידוך![הידידותי,כן?
]

Elizabell

New member
XD

בהחלט נראה לי שהם יחד, זו לא חייבת להיות מערכת יחסים בריאה. אולי הם רק יזיזים(ידידים)... כ, היא בהחלט חמודה בראיון הזה, איך היא כזה אומרת שיו לורי נזהר שלא לגעת בה במקומות מסויימים שצנועים בגופה, אז הוא אמר לה:"אני יכול לגעת בך כאן? וכאן? וכאן?" היא:"חומד אתה יכול לגעת בי בכל מקום..."
(למה הא נגע בה בכלל?!. >.<' כי היא גילמה תפקיד של חולה שהבעיה הרפואית שלה הייתה במקום אינטימי במיוחד><) אני באמת לא יכולה לומר איך היא, כי אני באמת לא מכירה אותה, מן הסתם... אם רובי נהנה איתה, אז שיהיה לו בכייף..
:p

a Warming Sign

New member
היא ילדה,לדעתי אין ביניהם כלום

ואת צודקת,אם כיף לו איתה אז למה לא..סתם נראה שהתקשורת מתאמצת למצוא סקופים. לגבי האוס,אם זכור לי טוב,הרי רק בסוף הפרק גילו שהקרצייה הזאת נמצאת שם,אז הוא בטח היה צריך לחפש בערך על כל הגוף שלה:| מזמן לא ראיתי את הפרק..

Berliner star

New member
גם

היא וגם ליסה?! חחחחחחחחח סתם.. שיהייה עם מי שבא לו.. העיקר שתעשה לו טוב ושיהייה לו כיף איתה..=]

למעלה