רובי הפסטיגליסט

ofer976

New member
רובי הפסטיגליסט

אז מה שאורי הוא הפסטיגליסט של הפורום... אבל חוץ מהפיג'מות ויניב פולישוק גם רובי הבמאי המוכשר השתתף פעמים בפסטיגל: פסטיגל 1997 ולפסטיגל 1999 בתפקידים של אנשים רעים: מווווווווווווווווווווווווואהאהאהאהאה

מידע:

רובי וצחי גילמו צמד גנבים שבא ללונה פארק במטרה לגנוב מתקנים. רובי היה הטיפש מבין השניים וכינה את עצמו "ג'קו התמנון". הבעיה היא שתום תופס אותם בשעת מעשה והם צריכים לחתפוס אותו כדי שלא יספר כלום. תום ונליה מצליחים לתפוס את שני הגנבים והם מבטיחים להיות טובים. בחלק השני רובי שר במחרוזת של כולם,שר את השיר "להיות כאן ילד" עם כל המשתתפים ושר את שיר הטרטה [כן...השיר הזה ששפרה לא מפסיקה לזמזם...]

porky169

New member
הידעתם?../images/Emo134.gif

במקור רובי גילם את החכם וצחי את הטיפש. בערוץ הילדים היה ספיישל בחירת המנון הפסטיגל(שבו בחרו את להיות כאן ילד אז עוד קראו לו לגדול כאן) ואלפונסו וז'אקו רצו לגנוב את השיר הזוכה לפני שמציגים אותו, ובספיישל הזה רובי כאמור גילם את החכם וצחי את הטיפש

מידע:

רובי גילם את סמאל הרשע לצד אסף השתר שגילם את באג 2000. הם חטפו את שנת 2000 כדי שלא תגיע אבל חני הצליחה לעצור בעדם. רובי ואסף שרו שיר בתחרות "שיר הרשעים".

ועכשיו יש לי ווידוי:

בגלל שאני כל כך אוהב פסטיגלים בשנת 1999 הלכתי לאודישנים. הגעתי לשלב האחרון באודישנים והביאו לשם את כוכבי הפסטיגל של אותה שנה...אני זור שליאת אחירון הייתה שם,נמרוד רשף,גיל ססובר וגם את רובי אני זוכר :) ויש לאחותי עדיין חתימה ממנו XD וזה די אבסורד כי עכשיו הוא גר מולנו XD אוווכ אני לא מצליח להירדםםםםםם [סליחה על היציאה].

למעלה