וואו.../images/Emo23.gif
אני כבר לא מסוגלת לשים לב,כי אולי פשוט נפלו עליו ביום גרוע,או שבעצם מה שהוא אומר כבר תקופה ארוכה[שהוא באמת שמח ומרוצה ממה שהוא עושה] זה כיסוי למה שהוא מרגיש באמת? קשה לדעת איתו. לגבי ילדים,אני חושבת שהדברים שהוא אמר מגיעים מחוויה אישית שלו כילד,אני יודעת שההורים שלו התרגשו והיה לו ניתוק עם האבא שאחר כך חזר..אבל לדעתי,בן אדם שלא רוצה להביא ילדים הוא לא בן אדם שלם, הוא טוען להפך.
אני חושבת שהוא פשוט לא מספיק מאמין בעצמו ולא מספיק אוהב את עצמו ובגלל זה הוא חושב ככה. אבל ממש נגע לי ללב מה שהוא אמר: What's the point of having kids? I can't guarantee that I won't father a child that won't be in pain because that kid's going to be in pain at some point in their life. I don't want to see that. It's too much." זה מדגיש את מה שכתבתי למעלה......וואו,הרגישות שלו מפתיעה אותי כל פעם מחדש.
מצד שני,אולי זה בכלל בא מאגואיזם? קשה לדעת. הוא אמר שהוא מיצה והגשים את כל המטרות,אבל אני לא חושבת שזה אומר שהכל נגמר.. הוא עדיין בן אדם תחרותי,והוא עדיין...בן אדם....גם אם הוא רוצה לסגור את הבסטה יגיע יום חדש והוא ירצה את הקהל בחזרה. וחוץ מזה,גם אם הוא סיים עם ה"קריירה" כביכול,יש לו עוד המון חוץ מזה,הוא חייב לטפל בעצמו ולצאת מהמחשבה הזאת.