רובי בראיון חדש:

a Warming Sign

New member
וואו.../images/Emo23.gif

אני כבר לא מסוגלת לשים לב,כי אולי פשוט נפלו עליו ביום גרוע,או שבעצם מה שהוא אומר כבר תקופה ארוכה[שהוא באמת שמח ומרוצה ממה שהוא עושה] זה כיסוי למה שהוא מרגיש באמת? קשה לדעת איתו. לגבי ילדים,אני חושבת שהדברים שהוא אמר מגיעים מחוויה אישית שלו כילד,אני יודעת שההורים שלו התרגשו והיה לו ניתוק עם האבא שאחר כך חזר..אבל לדעתי,בן אדם שלא רוצה להביא ילדים הוא לא בן אדם שלם, הוא טוען להפך.
אני חושבת שהוא פשוט לא מספיק מאמין בעצמו ולא מספיק אוהב את עצמו ובגלל זה הוא חושב ככה. אבל ממש נגע לי ללב מה שהוא אמר: What's the point of having kids? I can't guarantee that I won't father a child that won't be in pain because that kid's going to be in pain at some point in their life. I don't want to see that. It's too much." זה מדגיש את מה שכתבתי למעלה......וואו,הרגישות שלו מפתיעה אותי כל פעם מחדש.
מצד שני,אולי זה בכלל בא מאגואיזם? קשה לדעת. הוא אמר שהוא מיצה והגשים את כל המטרות,אבל אני לא חושבת שזה אומר שהכל נגמר.. הוא עדיין בן אדם תחרותי,והוא עדיין...בן אדם....גם אם הוא רוצה לסגור את הבסטה יגיע יום חדש והוא ירצה את הקהל בחזרה. וחוץ מזה,גם אם הוא סיים עם ה"קריירה" כביכול,יש לו עוד המון חוץ מזה,הוא חייב לטפל בעצמו ולצאת מהמחשבה הזאת.

הוא באמת רגיש מאוד

וכואב לקרוא שהוא כ"כ נפגע מהזבל שכותבים עליו. שילכו לעזאזאל ה"עיתונאים" האלה בבריטניה.

a Warming Sign

New member
נראה לי שבראש ובראשונה

הוא נפגע מעצמו. אני גם לגמרי מבינה את מה שהוא אומר לגבי הצורך לקרוא את הדברים הרעים שכותבים עליך..הוא מחפש את זה,וזה מלכתחילה דבר שצריך להימנע ממנו. בריטניה הכתירה אותו למלך ואז כיסחה לו את הצורה,זה קורה לכל אמן.. מן יחסים לא ברורים כאלה שמורכבים גם מהתקשורת וגם מהקהל...הם אוהבים אותו ואוהבים לשנוא אותו.

a Warming Sign

New member
חשבתי על זה שוב......

וצריך להתחשב בזה שהוא סיים כרגע סיבוב הופעות שהתחיל באפריל,וכבר במהלך הסיבוב הוא סיפר כמה שזה מעייף ומתיש,אני מניחה שעכשיו אחרי הפסקה גדולה הכל יראה אחרת. מה גם שהוא משנה את דעתו כלכך הרבה פעמים.. הוא כל הזמן אומר דברים שונים,שהוא אוהב להופיע,שהוא לא אוהב,שהוא רוצה לפרוש,שהוא עובד על שני אלבומים.. צריך לתת לזמן לעשות את שלו
,אני חושבת שהעייפות מדברת מגרונו

a Warming Sign

New member
איזה ראיון מעולה!! קראתי עכשיו

יש תכנון על שיתוף פעולה עם פיפטי סנט
ובחומרים החדשים שהוא עובד עליהם יש דווקא גיטרות ברקע

Berliner star

New member
אהההה

חלק מהסריקות לא עולות אצלי טוב.. מישהוא יכול לספר לי בערך על מה מדובר ומה רובי אומר?... או לפחות דברים עיקריים... הוא מדבר משהו על זה שהוא רוצה להפסיק? משהו? אם מישהו יכול לספר לי אזזז תודה רבה!

Velma Kelly

New member
../images/Emo46.gif

למה אני לא מצליחה להיכנס גם לראיון וגם לתמונות?! בלאדי הל.

למעלה