רובי? איב??????????????????????????

YaRoN Tribe

New member
רובי? איב??????????????????????????

רובי מהעונה השישית זאת איב מהסדרה להיות איב

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאינדיד../images/Emo13.gif בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif פלר סביל באמת שחקה את התפקיד של איב ב"להיות איב" ב-2001, ואח"כ בעונה ה-5 ב"השבט" ב-2003../images/Emo13.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאיתה שיחקו גם ג'יי בוניאן../images/Emo99.gif, שמשחק מספר תפקידים בעונה 4 בעיקר [בתור ניצב בד"כ, שום דבר ספויילרי במיוחד]../images/Emo26.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifוגם... דיוויד טיילור, AKA סאשה המאמם../images/Emo99.gif. ב"להיות איב" הוא שיחק חבר לכיתתה של איב, שמעשן גראס או משהו../images/Emo6.gif [פספסתי את הפרק הזה, אז אני לא יודעת בדיוק../images/Emo122.gif] {לידו ד"א, זה ביני, ששיחק עם מייקל ווסלי סמית'- ג'ק, בסדרה "תיכון אטלנטיס", ששודרה לפני בערך 800 שנה בערוץ 10...}

שני סדרות ניפלאותתתתתתתתתת

גם להיות איב וגם השבט שני סדרות ניפלאות.. פשוט חבל"ז... אני אוהב את שתיהן... ואגב מגניב לגלות שסאשה שיחק גם בלהיות איב.. חח מגניב... אגב גם ג'יי מהשבט שיחק בלהיות איב.. אני מתפלא שלא אמרתם את זה... ועכשיו הוא משחק בפאוור רינג'רס....יחד עם אמבר וטרודי.. יאפ יאפ... וקבלו סקופ קטן... קינברלי המקורית (הורודה) מפאוור רינג'רס נהרגה בתאונה לפני כמה חודשים בקליפורניה... ועוד סקופ שאולי כבר שמעתם... מורן גרוס משלנו ניבחרה לשחק את הצהובה בפאוור רינג'רס החדש. והיא ניראה לי טסה בקרוב ללוס אנג'לס לצילומים. מייקל לואיס היה אמור להיות גם... אבל הוא בסוף פסל את זה.. הייתם מאמינים? חחחח

קבל תיקון

מי שמתה זו טואי טרנג, ששיחקה בסידרה המקורית את טריני (הצהובה)
קימברלי (איימי ג'ו ג'ונסון) חיה וקיימת והיא שחקנית די מפורסמת ששיחקה בין היתר בפליסיטי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאויי../images/Emo122.gif צודק, שכחתי לגמרי../images/Emo6.gif. הוא שיחק כה אידיוט../images/Emo6.gif. והיא באמת מתה../images/Emo12.gif? זה כה עצוב../images/Emo7.gif.

למעלה