רובוט שמדבר

argamanzah

New member
רובוט שמדבר

אני מחפש דרך להכניס דיבור לקטע שאני מכין, משהו רובוטי כזה.. אני יודע שיש בפרוטי לופס, יש משהו טוב לקיובייס? תודה

אסף כץ

New member
אממ.. יש איזה דרך פרימיטיבית

אבל יעילה שאתה יכול להשתמש בה. יש תוכנה (שאני לא זוכר את שמה אבל אני יכול לברר) שאתה כותב בה טקסט והיא מקריאה אותו בצורה רובוטים להחריד, אני משער שזה מה שאתה מחפש. אז בפרוטי לופס השתמשו בפונקציה הזאת. עכשיו, לא ידוע לי על הפונקציה הזאת בקיובייס אבל אני חושב שיש לי דרך שיכולה לעזור לך. לצורך העבודה דרושים: 1. תוכנת דיבור 2. Total Recorder 3. Cubase עכשיו לעבודה: 1. תפתח את תוכנת הדיבור וכתוב טקסט כלשהו 2. פתח את Total Recorder ולחץ רקורד 3. תלחץ על פליי בתוכנת דיבור 4. כשהתוכנה גומרת להקריא את הטקסט תלחץ סטופ ב-Total Recorder 5. שמור את התוצר וייבא אותו ל-Cubase וזהו, יש לך רובוט מדבר ב-Cubase עכשיו, למקרה שאתה לא מכיר, Total Recorder היא תוכנה שמקליטה כל מה שהיא שומעת ואם אני זוכר נכון אי אפשר לשמור את הקול של הרובוט שמקריא בתוכנת ההקראה, בגלל זה אנחנו משתמשים ב-Total Recorder בכדי להקליט את הרובוט. את Total Recorder אפשר להשיג בנענע תוכנות אם יש לך XP אז חסכת לעצמך את החיפוש אחר תוכנת הקראה כי יש את הפונקציה הזאת כבר בתוך ווינדוס וככה אתה מגיע אליה: התחל>הגדרות>לוח בקרה>דיבור, זהו, מקווה שעזרתי, אסף כץ

Involver

New member
Vocoder

זה אינסטרומנט שיכול לייצר בדיוק את מה שאתה מבקש.

למעלה