רובוטריק לזיהוי

DVD10

New member
רובוטריק לזיהוי

מישהו, לא מי הרובוטריק אלא שנה ועוד פרטים. תודה מראש.

mx47

New member
מסדר זיהוי.

היי, קודם כל הייתי אומר שלא מדובר במוצר מקורי של הסברו ו/או טאקארה. אני מצרף תמונה של אופטימוס המקורי. והנה ההבדלים: 1 ) צינורות העשן - תסתכל בתמונה ותראה שצינורות העשן על הדמות המקורית, הם עגולים ואצלך זה מעין צינור מרובע. 2) החלונות בחזה, יש קו שמפריד בין שתי החלונות בדמות המקורית. 3) בכל מוצרי הרובוטריקים של הסברו וטאקארה, תמיד ישנה חותמת מוטבעת שמציינת את היצרן ואת שנת הייצור. 4) אצל אופטימוס המקורי, אין כיתוב לבן על הגלגליםץ 5) הגריל שעל בטן הדמות הוא גם שונה. 5) על הרגליים שלהדמות יש צורות שונות. נראה לי שזהו, אז ניתן לסכם ולומר שיש לך חיקוי לא רע של אופטימוס.

mx47

New member
שכחתי פריט קטן

אופטימוס המקורי בא עם גלגלי גומי ולא פלסטיק.

DVD10

New member
תודה

חשדתי שזה זיוף בגלל שבאמת לא ראיתי חותמת. אבל למרות זאת קניתי את זה ב 5 שקלים. והוא די איכותי, השאלה האם זה זיוף ישן משנות השמונים המוקדמות או משהוא יחסית חדש? כי יש בו גם מתכת שמזכירה את GEN1. תודה.

mx47

New member
הייתי אומר שזה

הייתי אומר שזה זיוף מאיפה שהוא אי שם בשנות השמונים, כשהדור הראשון היה להיט ענק. סתם מתוך סקרנות, איפה קנית את הזיוף הזה בחמישה שקלים ? נראה לי שתוכל לעשות ממנו קצת כסף באי-ביי.

DVD10

New member
קניתי בשוק שההיתי בו היום

הוא פשוט נראה 1:1 מקורי, לא שידעתי שהוא מזויף שקניתי אותו, אבל ראיתי "רובוטריק" ועוד את אופטימוס ושאלתי את המוכר כמה והוא אמר 5 שקלים, מייד שילמתי, וגם עכשיו אני שמח ולא מצטער שקניתי אותו. קניתי, ואחרי זה רציתי לראות מה כתוב עליו ולא מצאתי. לא נראה לי שאני אמכור אותו, אבל אם יש לך מישהו שמבין או אפילו איזה פורום שאתה מכיר אשמח שתפרסם את התמונה כי אני ארצה לדעת מי יצר אותו ומתי בדיוק? אני עד עכשיו גם שאישרת לי שהוא לא מקורי שאולי זה איזה גרסת LIMITED EDITION או אולי איזה SPECIAL EDITION או משהו יפני נדיר (תמיד טוב לקוות) כי הוא נראה מדהים. שוב אי אפשר לדעת אם זה משהו נדיר מה יציע לי עליו איזה אספן רציני. תודה.

DVD10

New member
ועוד דבר

קח בחשבון שאלו תמונות לא ביכות טובה כי הייתי צריך להקטין אותם כדי להעלות אותם לפורום. אני אומר את זה כי אם אתה מסתכל על הפרטים הקטנים זה לא נראה ברור וזו לא אשמת איכות הפלסטיק/מתכת אלא איכות התמונה הירודה.

mx47

New member
לפי ספרות המקור

לפי ספרות המקור, אפילו אופטימוס שיצא בגרסת ה"מיקרו-מן" ב 1980 ביפן עוד לפני שהסברו נכנסו לתמונה ב 1983-84 , נראה בדיוק כמו התמונה שפירסמתי. אבל אם אתה מעוניין עוד לדעת, ההמלצה שלי היא שתירשם לאתר הבא: http://www.tfw2005.com תירשם ותציג את התמונה ותחכה לתגובות. יש שם מומחים יותר גדולים ממני. אני אישית לא ראיתי ולא מצאתי שום מידע על הגירסה שאתה מחזיק. תודיע לי מה אתה מוצא

BIacKnight

New member
אפרופו רובוטריק ,אתמול קניתי רובוט

מטורף !! בשם Robosapien איזה צעצוע מתוחכם ! מאוד מומלץ לאוהבי גאדט'ים . יש גרסה חדשה לרובוט Robosapien V2 אבל היא עדין לא הגיעה לארץ ,בחו"ל הוא נמכר בסביבות ה-250$ ואני בטוח יקנה אותו מתי שהוא..

robotrik1

New member
מה הוא עושה בדיוק ?

גם אני ראיתי אותו אבל עד שהם לא מכינים אוכל/קפה , אני נמנע :)

BIacKnight

New member
תשמע גם חברה שלי לא עושה לי קפה

כמו שאני אוהב .. זה רובוט צעצוע אבל מאוד מתוחכם אם אתה רוצה לדעת למה הוא מסוגל תקרא פה

mx47

New member
קפה אני עושה

רק לעצמי. ככה אני יודע שאני מכין קפה ( רק שחור ) כמו שקפה צריך להיות. אני אישית לא הייתי קונה את הצעצוע הזה.

למעלה