רואקיוטן

noname1981

New member
רואקיוטן

שלום לכולם, רציתי להתייעץ עמכם. מזה 3 חודשים אני נוטל רואקיוטן ונותרו לי עוד 3 חודשים. במהלך תקופה זו נאמר לי לא להחשף כלל לשמש(לא שיש כל כך הרבה שמש) ולא לבצע פעילות גופנית. בקרוב אני אמור להתייצב לשירות מילואים, תעסוקה מבצעית ביחידה קרבית. על פי ההנחיות, כביכול אינני יכול לבצע את המשימות המוטלות עלי. שתי שאלות לכל מי שיודע: 1. מה אתם ממליצים? האם הפעילות הגופנית הלא ממש מאומצת יכולה להזיק? האם עלי להאבק על נקודה זו? 2. האם אתם מכירים את נהלי הצבא בנוגע לתרופה הזו? תודה רבה.

קובי כ

New member
טוב אז ככה...

1. אתה יכול להחשף לשמש אבל חייב להשתמש בחומר עם מקדם הגנה גבוה שמונע נזקים מקרינת השמש. אני מניח שאם תדאג להגיינה נכונה של עור הפנים אז לא תהיה לך כל בעייה לעשות מילואים. 2. אינני מכיר את נהלי הצבא, אבל בגלל שאתה הולך להתגייס מומלץ שתזכיר זאת לקצינת הקישור. בברכה,

../images/Emo207.gifדחוף דחוף לגבי רואקוטן

קובי שלום
לפני מס' שבועות "סיימתי" לקחת רואקוטן 40 מ"ג אותם נטלתי כחצי שנה, לפתע עכשיו אני מגלה שנשארו לי כדורים לעוד ארבעה ימים מה אני עושה? כמובן שאני אתקשר גם לרופאת עור אבל הדיעה שלך מאוד חשובה לי. מה עושים במצב כזה? זדה יכול לפגוע בטיפול? האם לדעתך הרופאה תתן לי לסיים את ארבעה ימים האלה?
איזה טיפשה ממש בא לי לי לבכות, לקחתי את הטיפול הזה ברצינות. איזה מסטולית.

למעלה