רואי שוקולדים

Overclocker

New member
רואי שוקולדים

מומלץ מאוד ללכת. מדובר בשוקליטריה ברחוב יד חרוצים. אני וזגותי הזמנו "פנטזית שוקולד" 45 ש"ח שכללה : "שוט שוקולד לבן עם תבלינים" (קר) - שוקולד לבן נוזלי,פשוט מעולה ואנחנו לא מחובבי השוקולד הלבן, התבלינים נתנו טוויסט חריף ומעניין. "קראנץ שוקולד ואגוזים"-במילה אחת :אלוהי. מקס ברנר לא מגיע לקרסולים שלה. "מוס שוקולד עם פירורים על בסיס קקאו"- עשוי בצורה מדהימה (70% מוצקי קקאו). "טירוף בננות" - בצק פריך עם בננות מקורלות עם שוקולד, טעים ביותר, ושזה בא מאחד שלא אוהב בננות זה אומר דרשני. "פרלין ממולא קרם פיסטוק ומרצפן" - אין מילים. בנוסף הזמנתי שוקולטה מרירה "18 ש"ח" - שלוותה בפרלין על חשבון הבית, השוקולטה היתה עשירה בטעמה, "אזהרה" השוקולטה מרירה בצורה שלא תתאים לכל אחד, למי שרגיש שילך על השוקולטה הלבנה או השוקולטה חלב. בנוסף דגמנו פרלינים שונים בטעמי לימונענע, טופי, צ'אי מסאלה. הם היו מ ע ו ל י ם. בנוסף לקחנו גם מרציפן טהור מעורבב בקרם לוז שהיה מדהים ומושחת. לקראת סיום החשבון שלווה איך לא בעוד פרלין, הזמנו גם הבייתה חבילה של מקרונים (15 ש"ח לחבילה של 4) שהחילו את הטעמים הבאים : (פיסטוק, וניל צרפתי,ושוקולד). המקרון וניל הכיל גרגירי וניל אפילו במקרון עצמו והקרם הזכיר קרם פטיסייר מהמשובחים שטעמנו). השוקולד ופיסטוק לא איכזבו גם. לסיכום מדובר בחוויה קולינארית מהמדרגה הראשונה לאוהבי השוקולד והמתוקים. המקום לצערינו היה ריק, מה שגרם לשירות אדיב מהמלצר ומרואי עצמו. מומלץ ביותר, ולנוסעים לחו"ל שבנינו שיצא להם להיות בברצלונה, איכות המקום מזכירה את "קאקו סן פאקו" הידועה.

מיצמיצ69

New member
נשמע נהדר, אני גם המלצתי עליהם

לפני כמה זמן, פנטזיית השוקולד מטריפה, אהבתי במיוחד את מרק השוקולד הלבן הספייסי ואת כל השאר בעצם- פשוט רק את זה אני ממש זוכרת. הפרלינים נהדרים. אופפ עשית לי חשק לבקר שם שוב....

ננה f

New member
נראה לי כמות מה זה מופרזת לבליסת

מתוק גם למכורים כבדים. אני בטוחה שמוצלח שם, רק ...וסליחה שאני שואלת, יש לך קשר כלשהו למקום?

Overclocker

New member
לא... אין קשר למקום

לרוב אני סמוי פשוט ולא רושם ביקורית,

נראה לי שארוחת ה"אין זמן" הבאה

תתקיים שם. (ראו ביקורתי על אינגריד)

ננה f

New member
הלו... ארוחת שוקולדים נטו?../images/Emo12.gif

רואי קורץ לי כבר כמה זמן, בביקורי השבועי באיזור... אבל אני לא מצליחה להכניס את עצמי למקום שצועק ש-ו-ק-ו-ל-ד אפילו בלי מיים (ע"ע נלה האחת )

סיוי 24

New member
הכל נשמע פשוט ואוו!!

חבל שאני מהצפון-אבל פעם הבאה שאהיה בת"א אני אקפוץ לשם.

למעלה