רואים צדקתי!!!!

רואים צדקתי!!!!

כמו שאמרתי בהודעה "אמא של בני בבית בתחתונים" למי שהספיק לקרוא שמנסים לצנזר אותי פה!!! אני לא נלחם על הפורום אבל מצנזרים אותי כי מישהו לא רוצה שאני אכתוב פה את מה שאני רוצה...אז מחקו את ההודעה ולכן בצער רב לא היה לי זמן לקרוא את התגובות שלכם... ועכשיו האיום חזר בני מאיים לסלק אותי מהפורום!!! כאזרח הוד השרון יש לי את כל הזכות להשתתף בפורום של העיר שלי נכון? כן! אתם יודעים מה אני חושב? שמשלמים לבני! ולכן הוא עושה מה שהוא רוצה אחרת לא היה לו אכפת! אז אני מקווה שמישהו לא ימחוק את ההודעה ואז אני אוכל לקבל את התגובות שלכם. תודה

arifell

New member
הודעתך צונזרה כי היא לא הייתה

במקום. היא הייתה מצונזרת ברוב הפורומים האחרים בתפוז. אם אני מנהל הפורום, הייתי מצנזר את זה, בלי קשר לעל אמו של מי אתה יורד. זה לא במקום, וזה פוגע...

למה לא?

היא צונזרה כי מנהל הפרום, בני, לא רצה שאנשים יקראו את מה שכתבתי ואח"כ הוסיף איומים של סילוק וכד'... באמת זה פורום פתוח עם מנהל הפורום לא היה יורד עלי ועל חברים שלי אז לא הייתי כותב את ההודעה המצונזרת!

רציניקן

New member
הודעה לך ולבני, מנהל הפורום.

את העמותים שלכם אני מציע שתשמרו אל מחוץ לפורום כי זה ממש לא המקום. אני לא מאשים אף אחד מכם אך כדאי שאתה, מר חרדל,תפסיק להעליב את אמא שלו ואתה בני, מתבקש שלא לפעול רק עפ"י שיקולים אישיים. בתודה לשניכם, אני! לכל אחד יש את הזכות לרשום בפורום הזה (גם אם הוא לא תושב העיר) וכל עוד הודעתו לא עוברת על חוקי הפורום אין סיבה למחוק אותה. שורה תחתונ(ה),בואו כולנו ננהג בבגרות אחד לשני.

La Gamba

New member
תאמין לי שאני יודע את הנהלים

ואלה לא מסיבות אישיות, אחרים הוגבלו על סיבות פחותות מכך, אולם הקלתי קצת את הקשיחות, ורק מחקתי הודעות שלא במקום, במקום להגביל את אלה שחזרו על כך. בנאדם שאינו יכול לשמרו על חוקי הפורום ועל שפה נאותה, אינו בעל זכות השתתפות בפורום הוד השרון, ובכל פורום אחר בתפוז, אני מגובה בידי כל המנהלים (תמצאו אחד שלא מסכים איתי). שורה תחתונה- תתנהגו יפה לאחרים, והפורום ישגשג- תהפכו אותו לזירת האבקות, וזה יהפוך לסיוט. ------------------------------------------------

למעלה