רואים יותר מדי דרגון בול זי?

king kazabubu

New member
רואים יותר מדי דרגון בול זי?

קרה לכם שכשהקשבתם לשיר או קראתם סיפור או משהו ולא הבנתם מילה מסוימת החלפתם אותה במשהו מדרגון בול זי? או דרגון בול? או דרגון בול ג´י טי? לי קרה... לדוגמא... בחידוש לשיר i love rock and roll שנעשה בצורה "מופלאה" על ידי בריטני ספירס שמעתי במקום השורה i love rock and roll i love majin buu... אני יודע שזה נשמע מוזר... אבל נסו להחליף את המילים האמיתיות במילים שעכשיו כתבתי ותראו שיש דמיון. נו אז קרה לכם מתישהו גם?

Gohan

New member
לא קרה לי ../images/Emo3.gif

אבל קורה לי הרבה שאני מדמיין איך זה להיות סופר סיאן...ומדמה אנשים לדמויות מהסידרה..

king kazabubu

New member
מה זאת אומרת??

אני באמת סופר סיין שמציל את העולם כל לילה
אני נהנה לחשוב את עצמי לסופר סיין ובכלל לדמות אנשים לדמויות. בכלל אני כל הזמן מקשר בבית הספר את הכל לדרגון בול זי. לדוגמא מי שלומד פיזיקה וחשמל יודע שמודדים את המטען החשמלי ביחידות שנקראות קולון. עכשיו 1 קולון זה מטען ענק אז נהוג להשתמש ביחידות יותר קטנות כמו: מילי קולון מיקרו קולון נאנו קולון ופי קולון... פיקולון.. אותי זה נורא הצחיק שהמורה לפיזיקה אמר את זה... עוד קטע היה כשהוא אמר שאי אפשר למדוד אנרגיה אז ישר חשבתי לעצמי... מה הבעיה? במכשיר הכי פשוט של הסיינס אפשר למדוד את האנרגיה במדויק וחוץ מזה מה הבעיה להרגיש את האנרגיה??

Gohan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח פיקולו *.*! חחחחחחח אנחנו למדנו בפיזיקה שיש כל מיני צבעים מיוחדים...ואחד מהם, הוא ציאן, אבל מבטאים אותו כמו סיאן....חחחחחח ישר חשבתי על גוקו והשאר. ווא סיינס נשמע כמו signs..תגידו סיאנים!

REDDITZ

New member
לי יש לי יש לי יש

יש את השיר הזה של שלומי שבת ... רק בגלל הרוח אז אני חשבתי שהפזמון היה אני את והאש שלצדי קמהאמהא לא בגלל ה.....

roychu

New member
אני מתבייש

חשבתי שאני היחיד שהולך בקיבוץ, חושב שהוא איזה ssj3 ונתקע בשכנה
דיברנו במדעים על המפץ הגדול, ולקח לחבר שלי איזה 5 דקות להוציא אותי מהמחשבה על טראנקס/ויג´יטה נותנים בראש למישהו עם איזה Big Bang Attack

gogumagog

New member
יש לי יש לי (...../images/Emo5.gif...)

בשיר פתיחה של שאלתיאל קוואק: "אני שר ויודע גם לרקוד, שואל מדוע ולמה כך כי אני ברווז סקרן כל כך, ואם תשיר לי שיר, גוקו תעביר לי ת´מיונז לכשאקפץ באוויר, כדי שתשמח...

king kazabubu

New member
לא רק שזה לא קמאהמאה

זה גם לא האש שלצדי.... זה אני את והאל שלצידי קמאהמאה... יש גם את השיר המפורסם על גוהן... זה הולך ככה... gohan gohan come on leave me breathless מכירים?

king kazabubu

New member
אני לא מטורף!!!

אבל עוד חמישה ימים שאני אהיה בצבא וישאלו אותי לאיזה יחידה אני רוצה ללכת.... אני יכול לבקש the earth special forces?? או שלא נותנים לכל אחד? כי אני יכול להוכיח שאני חזק... באמת!!!

roychu

New member
אני הייתי הולך ל-Red Ribbon

צה"ל זה Out, ובגלל שסילקו אותי מצבא הסיאנים על אלימות יתר... אין ברירה

king kazabubu

New member
היום עצבנו אותי כלכך בכיתה ../images/Emo58.gif

שעשיתי כמו טראנקס כשהוא משתנה בפעם הראשונה בטראנקס ספישל...

האמת...

אני וחברים שלי די מושפעים (לא הייתי אומר "די" ... אולי -קצת- יותר...) מהסידרה... שבוע שעבר הלכנו להרים (אני גר במושב) והתחלנו לצעוק כמו שהדמויות בסדרה משתנות לסופר סאיאן
ואז צעקנו קצת kaio-ken וmasenko ... כייף להוציא ככה עצבים!

roychu

New member
היום היה לי קטע מצחיק

הרי לכם שיטה להעיף בריונים מעצבנים. אני לא קטן פיזית, את זה אני יכול להגיד לכם. ילד הרבה יותר גדול ממני התחיל איתי בקטע של "בואנה יא חרא! בוא בוא אני יפוצץ אותך!" איך מעיפים אותו? א. עמדו מולו במבט זדוני, תעמדו בתנוחת קרב והסתכלו לו בעיניים ב. צעקו כל מני מילים שנשמעות כמו "קאיוקן" וכדומה... ג. עשו תנועות משונות וסאיניות עם הידיים ד. כוונו אליו את הידיים וצעקו חזק חזק "Final Flash"! ה. צפו בהנאה בילד בורח על נפשו עם פרצוץ מזועזע

gogumagog

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

בן כמה אתה???????????????????????????????? אתה יותר גרוע מקאזאבובו!!!

gogumagog

New member
ראיתי עכשיו שאתה בן 16...

בנאדם... איך עוללת את זה לעצמך?????????????

king kazabubu

New member
לי כבר קרו דברים יותר מוזרים...

כשאני וחברי הטובים הולכים לקניון חולון ביום שבת יש מלא אבל מלא ערסים מעצבנים כאלו בקניון. למה מעצבנים? ככה! הם מתלבשים כאילו יום שבת זה ברית של מישהו. בסך הכל הקניון... אז אני תמיד מכין כדור אנרגיה גדול כדי להשמיד את הקניון עם כל הערסים יחד איתו אבל תמיד עוצרים בעדי... (סתם בדרך כלל אני לא בן אדם רע...) וגם כשהשומרים בקניון שואלים אותי אם יש לי נשק אני תמיד עונה "כן, חרב" ואולי בפורים אני אצבע את השיער בסגול ואהיה טראנקס

למעלה