רואים דה וויס?

מיקאלה1

New member
רואים דה וויס?

הצלחתם להתחבר למישהו מישהי? כולם שרים נחמד לא התחברתי עדיין לאף זמר או זמרת.

אני צופה בדה וויס

אבל השנה לא התחברתי ממש לאף אחד וגם לא לאף אחת למרות שתמר עמר נמצאת בליגה אחרת מעל כולן. אף אחד לא מרגש אותי או גורם לי לרצות לשמוע אותו בלופ.
היחיד שאיכשהו גורם לי לאיזה ניד בנים זה אייל הבחור עם הכיפה הגדולה. גם הבחור היפהפה שנקרא ניב דמירל קצת מזיז לי משהו בלב, אבל בהחלט לא כמו בשנים קודמות שממש ציפיתי בכליון עיניים לביצוע של המתמודד הפייבוריט שלי. השנה אין לי שום פייבוריט ומי שייקח ייקח.

שרונהה

New member
בדיחה...

ישראלי אחד הכיר בחורה בחו”ל והביא אותה לארץ להתחתן.
הבעיה היתה שהיא לא ידעה מילה בעברית, ולכן בכל פעם שיצאה לקניות היתה צריכה לאלתר.
יום אחד הלכה לקצב וביקשה לקנות ירכי עוף.
כשלא הצליחה להסביר לקצב את מבוקשה, היא הרימה את החצאית והראתה לו את ירכיה.
הקצב הבין ונתן לה ירכי עוף.
למחרת, רצתה לקנות חזה עוף.
היא לא ידעה איך להסביר, ולכן הרימה את חולצתה והראתה לקצב את החזה שלה.
הוא הבין ונתן לה חזה עוף.
כעבור עוד יום, ביקשה לקנות נקניקיות.
מכיוון שלא ידעה להסביר, הביאה עמה את בעלה ו…
&nbsp
.......... מה חשבתם?
&nbsp
........................................
בעלה יודע עברית!!!!

patia

New member
פנתרה,בהוט נותנים סרטים של אל פצ'ינו, שחקן מועדף.

מחר אצפה בסדרה כביש 90 ששודר היום.

patia

New member
פנתרה, עכשיו סיימתי לצפות בפרק הראשון הדוקומנטרי

כביש 90; מקומות שכוחים בצדי הכביש הראשי של ישראל, טיילנו המון בגליל העליון ולפעמים ממשיכים, מדי פעם, לנסוע לשם. מקומות קסומים שהוזכרו בפרק הראשון מוכרים לי היטב.
יש לתושבי הגליל המבוגרים, עברית גלילית, הם מבטאים בצורה מודגשת ומדויקת כל מילה , הם לא בולעים מילים ולא מדברים מהר.
עצוב, כביכול נשכחו, ומחנכים את ילדיהם לחפש את דרכם במקומות אחרים שיש בהם יותר אפשרויות של פרנסה, לימודים וכדומה.
יש על המקומות הללו, דוק של עצב, אבל גם של שלווה, של אנשים שנהנים מחיים שקטים, ןקרובים לטבע.
אגב מחירי הדירות שם זולים בהרבה מהמחירים שדורשים בערים ובשכונות או אזורים הקרובים לערים.
מבינה שכל יום שני בערוץ 10, אני צריכה לבדוק גם את השעה. אגב התוכנית הזאת שודרה בעבר בערוץ 8, ככל הנראה אחרי מלחמת לבנון השנייה, שהוזכרה שם.

למעלה