רה"מ מר עמיר פרץ,

אתה טועה, הוא לא חושב שום דבר

נראה איך אולמרט מקים ממשלה בלעדינו עם כל כך מעט מנדטים.

אהוד מקרטע

בכל יום שעובר אני ואתם רואים כמה צדקתי, כשאמרתי שעמיר עוד יהיה רה"מ. חברים זה לא בגלל הכוח שיש לעמיר, אלא בגלל הגאווה המטופשת שמאפיינת את אולמרט מאז ומתמיד, אני מקווה שכמו שאוריאל רייכמן פורש ככה כל המפלגה הזו תתפוגג לה במהרה ובאופוזיציה.

רייכמן פורש כי האופוטוניזם שלו העלה

חרס ולא הוכיח את עצמו. ומלבד זאת זו עוד מכה לשינוי שבעקבות פרישתו של רייכמן, לא יהיה להם אפילו נציג אחד בכנסת.

אשרת

New member
מה הקשר לשינוי?

רייכמן כבר מזמן לא שייך לשינוי, וטוב שכך.

נכון, אבל הוא מייצג את דרך

הניאו-ליברליזם. אדם כזה כשר חינוך שיחנך את הנוער שלנו שעדיף לעזור לעשירים ולפגוע בעניים, זה לא טוב עבור המדינה ואזרחיה, ובעיקר זה לא טוב עבור המאבק החברתי, כך שטוב מאוד שהוא החליט לפרוש. ומלבד זאת הפרופסור יולי תמיר מתאימה פי אלף ממנו להיות שרת החינוך, ואת זה לא רק אני אומר, את זה אומרים כל אירגוני המורים בישראל.

אשרת

New member
נחמד לדעת...

שזה מה שאתה אומר. תסלח לי שארגוני המורים לא ממש מעניינים, כי בנתיים לא היה שר חינוך אחד שהם הסתדרו איתם. עכשיו הם תומכים בתמיר, אבל הם לא יודעים מה היא.
אבל לך תדע , אולי בסוף התרגיל המלוכלך יצליח ופרץ יהיה ראש ממשלה.. אז לך תדע מה יהיה...

העם לא רוצה את הליכוד בשילטון

אבל העם לא רוצה לראות את אהוד אולמרט השחצן בראשות הממשלה, ועובדה שרב הנציגים בכנסת לא ממליצים עליו בפני הנשיא. אני מקווה שאולמרט יהיה באופוזיציה ונזכה לראות את כל המושחתים מתפזרים חלקם לבית וחלקם לכלא....

אשרת

New member
אבל אבל אבל

העם אמר שהוא כן רוצה את הקדימה בשלטון, יותר מכל מפלגה אחרת בכנסת.

למעלה