רה"מ מר עמיר פרץ,

רה"מ מר עמיר פרץ,

עבודה 20 ליכוד 12 איחוד 9 גימלאים 7 יהדות 6 ש"ס 12 תוצאה: 66 מנדטים וסתם לידיעה שקיבלתי מאחד המפלגות שמופיע כאן ברשימה, שמפלגת העבודה הציעה לביבי להיות שר חוץ. בקיצור יש סיכוי שאהוד אולמרט יהיה ראש האופוזיציה.

bhnadav

New member
וזה - מה?

קואליצית אנטי-קדימה, או משהו עמוק אחר?

ק ש ר

New member
מצטער לאכזב ככה מעריץ של פרץ

אבל הוא ביטל אפשרות כזאת...

הוא לא מעריץ של פרץ, הוא ליכודניק

אם כבר מעריץ של נתניהו.

ק ש ר

New member
חחח כן נשמע הגיוני../images/Emo13.gif

עדיין בחלומות על הליכוד בממשלה

אין סיכוי ../images/Emo192.gif

לא נשב לא עם האיחוד ובטח לא עם הליכוד של נתניהו עושק העניים. ומלבד זאת זה אין לנו לגיטימציה מהעם להקים את הממשלה החדשה, לקדימה יש.

mean girl 16

New member
מי משתעשע?

אני אישית אדישה לעניין, פשוט הצגתי עובדה מוגמרת ששמעתי- תעשו עם זה מה שבראש.

אני ראיתי לפני מספר דקות את

רפי איתן אומר מפורשות שמפלגתו תמליץ לנשיא על אולמרט כמועמד להרכבת הממשלה.

mean girl 16

New member
זה לא סותר את מה שאמרתי.

לא אמרתי שפרץ ירכיב ממשלה. אמרתי ששמעתי שהאיחוד ממליץ על פרץ. זה הכל. עכשיו אפשר לצאת מהלחץ?

אשרת

New member
האיחוד ממליץ על פרץ...

כמה עלוב .. העיקר לדפוק את אולמרט.

mean girl 16

New member
אני חושבת שמבחינתם

זה לא "העיקר לדפוק את אולמרט", אלא- העיקר למנוע "התכנסות". בכל אופן, העבודה גם כן ממליצה על פרץ. ולפי מה שאני יודעת, הליכוד לא ממליץ על אף אחד.

טלמ

New member
חחח.... פרץ עם האיחוד הלאומי?

השמלאני הקיצוני הזה? הרי בשניה שהוא אומר לחלק את ירושלים אני לא אהיה מופתע אם איזה ח"כ של האיחוד-מפד"ל לא יתקוף אותו

למה קפצתם???

הרי ידוע שרוב הגימלאים צריכים כסף והחרדים ג"כ צריכים כסף מפלגת העבודה רוצה כסף, בקיצור כולם רוצים דבר אחד שלאזרח הפשוט יהיה יותר טוב ושיהיה עם מה ללכת למכולת או לבילוי. אהוד אולמרט מודיע בשער בת רבים ושולח את חיים רמון להודיע שאין על מה לדבר בקשר למשרד האוצר, הוא מדבר גבוהה גבוהה אבל כנראה שהוא שכח שיש לו רק 29 מנדטים. בואו נמתין עוד חודש ונראה מי יהיה ראש ממשלה ומי שר אוצר,( מישהו מהליכוד).

עמיר פרץ חולם בהקיץ כנראה

נראה שמנהיג "ה-ע-ו-ב-ד-י-ם" חושב שהוא נמצא עדיין בהסתדרות ויכול להתנהג עכשיו כמו שהוא התנהג במוסד הרקוב שבראשו הוא עמד עד לפני כמה חודשים. הוא כנראה חושב שאולמרט הוא איזה ראש מנגנון בהסתדרות שאפשר להכתיב לו איך להתנהל ומה לעשות.

למעלה