שתדעו לכם שלא ישנתי כל הלילה מהתרגשות, כל היום סבלתי מרעידות ודופק לא סדיר והם עשו את זה!!!!!!!!!!!! כל כך מגיע להם!! רק לי זה נראה כאילו אין אף אחד בקהל שם?... אבל לא חשוב- שמעתם את הנאום של ארז?? ..."האישה היפה ביותר בעולם" מי יודע, אולי היא הבנאדם השני שהוא הכי אוהב בטלוויזיה...
למרות שאני מודה שאני בחרתי בשידורי המהפכה {אבל לא שלחתי בסוף} כשאמרו את המעמדיות אז אבא שלי אמר שידורי המהמפכה ואמא שלי רק בישראל{ושניהם אוהבים את שניהם} ואני כזה או רב"י או ש"ה הייתי מאוד שמחה שהם זכו אבל גם רציתי שאסי וגורי הזכו כי גם להם מגיע
../images/Emo65.gifמייזל טוב לרב"י../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif
אני פיניתי לי זמן מיוחד בשביל זה אבל באמצע זה כבר שיעמם אותי, עשה לי תחושת דז´וו (או איך שלא כותבים את זה), כל הזוכים זכו גם שנה שעברה וראיתים איך זה שכולם אומרים "למרות שזאת הפעם ה4 שאני זוכה בזה, זה עדיין גורם לי לאושר". אז בקיצור לא ראיתי את זכייתם אבל שמעתי על זה. כפיים לרב"י
נכון ,כל הזוכים היו גם שנה שעברה..והחדשים זה היה ברור שהם היזכו כמו יהודה לוי {מ-ע-צ-ב-ן} , וסופי צדקה ,זה היה ברור אבל היהמעצבן שהיו דברים חדשים ויפים והם לא זכו אלא ישנים שזכו כל הזמן
עם הקטגוריה של רק בישראל (שדווקא השנה תקעו אותה אחרונה!!) הייתה התרגשות. זה לא היה בטוח שהם יזכו עם התחרות עם "שידורי המהפכה". כמה צעקתי משמחה כשהם זכו.. יצא לי הגרון..