רהב במסך הזהב!

LoLo16

New member
רהב במסך הזהב!

לכל מי שלא ראה עכשיו את "לקראת מסך הזהב 2002": רהב היתה שם עם ארז (לא נראה לי שאורנה הגיעה, אבל אולי כן
) בשמלה נוסח לימור- זהב נוצץ עם פרווה
בהצלחה ל"רק בישראל"!!!!!!!!!!!

shikma r

New member
כן! עכשיו ראיתי אותה! איזה ילדה

מדהימה עם בטן שמנמנה ועגלגלה...

PopPy

New member
הנה זה התחיל....

והם מפחידים אותי, אבל לאמשנה- תיכף סאבלימינל יהיה שם (הוא היה אתמול בביצפר שלי בהופעה!!!!
), ובעיקר- חלוקת הפרסים! המון בהצלחה לרב"י!

PopPy

New member
../images/Emo49.gif לארז טל!

הכספת זכצה בקטגורית השעשועון הטוב ביותר! אני לא ממש הופתעתי... ומיקי ענק, כרגיל

PopPy

New member
../images/Emo6.gif

"האח בישראל הדור הבא" ענק
כרגע בערוץ 2 "חיקוי" של רק בישראל יחד עם ירידה ריצינית על ערוץ 1, וצב בתפקיד שוקי

LoLo16

New member
../images/Emo49.gifלארז!!

תיכף הוא מגיש פרס עם סופי צדקה (איך היא זכתה?!?!!?)! ה"האח בישראל" היה ענק!!!! לא הפסקתי לצחוק עם הצב!!! שוב-
לרב"י!!!!!!!!! אם שידורי המהפכה ייקחו- אני מתאבדת!!!

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

חבר´ה אולי זה ישמע לכם מוזר רב"י אחלה תוכנית אבל לא הצעתי לה כי היו כמה תוכניות שהיו מועמדות ממש טובות והיה לי התלבטות קשה אבל לא בחרתי ברב"י בסוף

PopPy

New member
ועכשיו שנרגעתי.. ^-^

(אמא שלי התעוררה מהצרחת עידוד שנתתי
) מלבד העובדה השולית שהטקס היה עלוב בצורה יוצאת מן הכלל (חוץ מסאב
) וכל ההפרעות המוזרות למיניהן באמצע (מישהו שמע את ה"לא לעמוד! לא לעמוד!" שכוון לקהל?), רב"י זכתה! רב"י זכתה! ^-^ חבל שאורנה לא הגיעה לקבלת הפרס
אבל רב"י זכתה! אני משערת שיזכירו את זה בתוכנית הבאה... אני מתארת לי כבר את לימור... "שני פרסים לקח התחמן! לא אחד- שניים!"

LoLo16

New member
ישששששששששששששש!!!!!!!!!!

שתדעו לכם שלא ישנתי כל הלילה מהתרגשות, כל היום סבלתי מרעידות ודופק לא סדיר והם עשו את זה!!!!!!!!!!!! כל כך מגיע להם!! רק לי זה נראה כאילו אין אף אחד בקהל שם?... אבל לא חשוב- שמעתם את הנאום של ארז?? ..."האישה היפה ביותר בעולם" מי יודע, אולי היא הבנאדם השני שהוא הכי אוהב בטלוויזיה...
מזל טוב!!!!!!! ואתי- את צודקת ב-100%, לימור בטוח תגיד משהו כזה!

דווקא היה טקס מצויין ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

ורב"י זכתה! למרות שחשבתי ששידורי המהפכה תיקח להם
. לא שמעתי שום הפרעות, חוץ מפעם אחת שבאמצע הצילום התחילו להסתיר כל מניי אנשים שהלכו באמצע.
ניר

ישש הם זכו

למרות שאני מודה שאני בחרתי בשידורי המהפכה {אבל לא שלחתי בסוף} כשאמרו את המעמדיות אז אבא שלי אמר שידורי המהמפכה ואמא שלי רק בישראל{ושניהם אוהבים את שניהם} ואני כזה או רב"י או ש"ה הייתי מאוד שמחה שהם זכו אבל גם רציתי שאסי וגורי הזכו כי גם להם מגיע

LeAnNe

New member
../images/Emo65.gifמייזל טוב לרב"י../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

אני פיניתי לי זמן מיוחד בשביל זה אבל באמצע זה כבר שיעמם אותי, עשה לי תחושת דז´וו (או איך שלא כותבים את זה), כל הזוכים זכו גם שנה שעברה וראיתים איך זה שכולם אומרים "למרות שזאת הפעם ה4 שאני זוכה בזה, זה עדיין גורם לי לאושר". אז בקיצור לא ראיתי את זכייתם אבל שמעתי על זה. כפיים לרב"י

LoLo16

New member
הפסדת את הנאום

היפה של ארז... איזה חמוד הוא...
אם תרצו אני אוכל להעלות את זה

מה זה-דז´וו

נכון ,כל הזוכים היו גם שנה שעברה..והחדשים זה היה ברור שהם היזכו כמו יהודה לוי {מ-ע-צ-ב-ן} , וסופי צדקה ,זה היה ברור אבל היהמעצבן שהיו דברים חדשים ויפים והם לא זכו אלא ישנים שזכו כל הזמן

LoLo16

New member
ת´אמת-

עם הקטגוריה של רק בישראל (שדווקא השנה תקעו אותה אחרונה!!) הייתה התרגשות. זה לא היה בטוח שהם יזכו עם התחרות עם "שידורי המהפכה". כמה צעקתי משמחה כשהם זכו.. יצא לי הגרון..

למעלה