רד הוט שולטים!!!!!!!!

רד הוט שולטים!!!!!!!!

אנשים אין מה לדבר, להקת הרד הוט צ'ילי פפרס מורכבת מאנשים מושלמים לחלוטין!!!!!!! כל מי שמסכים איתי שיוסיף תגובה להודעה שלי!!

ממממממ...

לא חושבת שיש כזה דבר מושלם. אבל הם בהחלט מוסיקאים מעולים. מספיק טוב?

ממממממ...

הם לא סתם מעולים הם גאונים!!!! איך אפשר להמציא לחנים כל כך יפים??? איך ג'ון המציא דיסק שלם (by the way) בחצי שעה!!?!?!?? הם מ-ו-ש-ל-מ-י-ם!!!!

כן כן...

בחצי שעה!!! אנתוני התראיין בראיון מצולם...והוא דיבר שם על ג'ון והוא אמר שיש להם מזל שג'ון חזר ללהקה כי הוא הגיטריסט הכי טוב שהם ניגנו איתו.. והוא הזכיר שם שג'ון הלחין את ביי דה וואי בחצי שעה או שעה... אבל לא יותר משעה.!

lollapalooza

New member
או...קיי. אני עדיין זקוקה להוכחה.

אולי זאת הסיבה שהוא נשמע ככה.

Nofar RHCP

New member
מזתומרת?

מה זאת אומרת " בגלל זה הוא נשמע ככה"....למה איך הוא נשמע.. זה דיסק מדהייייייייםםםםם!!!!!!!!!

Nofar RHCP

New member
מה?.?

מה רע באלבום הזה?!?? זה אלבום מדהייייייייייייייייייייייייייים!!!!!! את צודקת בדבר אחד...הם להקה מעוללללהה!!!! אבל by the way הוא אחד האלבומים האהובים עליי יש בו שירים מעווולים... נכון, הם כבר לא עושים מוסיקה כמו פעם, עם כל השיגעונות שלהם אבל אל תשכחי שהם כבר מבוגרים, הם כבר לא בני 20 את יודעת.... ובכל זאת יצא להם אלבום מעוללללהה!!!

Nofar RHCP

New member
טוב ת'אמת...

by the way הוא לא האלבום האהוב עליי.... bssm אותו אני יותר אוהבת אבל ביי דה וואי הוא אלבום מעולה יש בו שירים ממש יפים כמו midnight dosed by the way ו- cant stop.... יש עוד כמה שירים יפים אבל אין לי כוח לכתוב את כולם..

מבלי לזלזל ולו לרגע קט בגאוניותו של

ג'ון ה
(מושלם הוא לא בגלל השיניים
) נראה לי שהכוונה היתה להלחנת הטראק בשם הזה ולא האלבום כולו.

kalista

New member
../images/Emo5.gif

לא ידעתי שזה יכול לקרות.... סליחה על הבורות..

טוב תראי...

זה לא בדיוק שיש מאחורייך שנות סמים ארוכות ואינטנסיביות
(ואגב, ליידיס...לעתיד הרחוק...הריונות עלולים גם הם לחולל בשיניים שלנו קטסטרופות)

למעלה