רדיץ חוזר לחיים?

Brolly

New member
האמת היא...../images/Emo58.gif

שבסרט 12 רוב הרשעים חוזרים לחיים אבל הם בורחים ברגע שגוהאן הורג את פריזה באגרוף אחד!

Son Gohan

New member
נכון אבל......./images/Emo58.gif

*מסתכל על הקטע הזה בסרט* רדיץ לא מופיע שם אבל מי כן מופיע שם?.....
קפטן ג´ינואי (או איך שקוראים לו) בגוף הצפרדע שלו (תמונה מצורפת)

TotoGuy

New member
שני דברים, ../images/Emo58.gif

א. למה הוא מופיע שם בכלל? הרי הוא לא מת.. הוא שוגר לכדור הארץ לפני שנמק התפוצץ יחד עם כולם, ואז קפץ לאיזו ביצה או משהו. ב. גועל של איכות הסרט שלך

Son Gohan

New member
חחחחח אני יודע

זה כל מה שהיה בקזהה ואין לי כח להתחיל לחפש את זה באיכות טובה במירק או להתחיל להוריד את זה

Son Gohan

New member
מהי תוחלת החיים הממוצעת של צפרדע?

האמת יש בקטע הזה עוד צפרדע אחת עם ממש שמים לב אבל מאיפה הם הגיעו?!?

king kazabubu

New member
למה לא יכולות להיות צפרדעים

נוספות?? מה כל צפרדע זה קפטן גיניו?? ולמה לעזאזל הוא לא השתנה שוב מצפרדע לאיזה בן אנוש??

Pikachuit!

New member
אבל...

למה שיהיו צפרדעים בעיר??? זה בטוח קפטן גניו.... והוא לא בן אנוש כי הוא מת כצפרדע

king kazabubu

New member
אני מבין את זה...

שהוא מת בתור צפרדע... אבל כשהוא הגיע לכדור הארץ... למה הוא לא החליף גוף עם איזה בן אדם רגיל? דבר שני למה שלא יהיו צפרדעים בעיר?? יש אנשי חיות בכל פינה אז למה שלא יהיו צפרדעים?

king kazabubu

New member
גם אני שאלתי את עצמי אותה שאלה...

אולי אתה יודע משהו על דרגון בול איי אף ואתה יכול לאמת/לשלול דברים אחרים שאני יודע או לא יודע... זה שמועה או שבאמת הוציאו לזה מנגה? כי ממה שאני יודע יש רק תמונות וכמה פיקים של זה. אבל האם באמת הוציאו לזה מנגה??

Brolly

New member
טוב...../images/Emo58.gif

הוא מופיע כשהמון הלוחמים מסתערים על גוהאן מהאוויר ואז הוא עובר דרך כולם ומחסל את פריזה... ואז רואים כשכולם בורחים את הרעמה שלו מרחוק אני לפחות שמתי לב לזה ^_^

Son Gohan

New member
בדקתי עוד פעם....

ואני עדיין לא רואה אותו אתה מתכוון מתי שרואים אותם בורחים ורואים גם את ווידל על הבניין או מתי שרואים את הבניין מרחוק ושהם קופצים ממנו?

Brolly

New member
כן...

אני זוכר שראיתי את הרעמה שלו בקטע הזה ראיתי את הסרט הזה לפני הרבה זמן...

למעלה