רדיו

בב68

New member
רדיו

שלום לכולם אני מנסה עכשיו לשמוע תחנת רדיו מארה`ב דרך ה media player ולא מצליח לשמוע תשידור רצוף, כל כמה שניות יש הפסקה ארוכה ובנגן כתוב לי buffring והאחוזי התקדמות שלו חוץ מזה כשאני מנסה לשמוע רדיו דרך תפוז אני לא מצליח

duke4you

New member
תשובה

מס` דברים: 1. buffer זה כמו מחסנית מידע, ברגע שהוא מתמלא הוא מתחיל לשדר. בדיוק כמו ברז מים, קודם מתמלא אח``כ שופך. שיטה זו אמורה לתת ``מידע זורם`` ללא הפסקות. הבעיה שאתה מתאר שכיחה בחיבור איטי לאינטרנט. 2. רדיו ווידאו באינטרנט משדרים בשיטה של udp ולא tcp לכן כל חבילת מידע שמגיעה ליעד לא שולחת אישור הגעה למקור, כלומר אם הוא הגיע, הכל טוב ויפה ואם הוא לא הגיע אז יש מצב של הפסקה ואותה חבילה שלא הגיע לא נשלחת שוב והbuffer צריך להתמלא שוב (דבר שלא אמור לקרות בכלל). 3. גם בחיבור מהיר יש מצב של הפסקות (לעיתים רחוקות) בגלל שחבילות מידע לא מגיעות אל היעד, כיוון שלכל חבילת מידע יש זמן חיים וכפי שאמרתי החבילה לא יכולה להודיע למקור לשלוח שוב כיוון שמדובר בשיטת שיטת שידור udp ולא tcp. 4. tcp זוהי שיטת שידור של הגעה ליעד ושליחת ``אישור`` למקור. בשיטה זו אין איבוד מידע. במידה וחבילת מידע לא מגיע אז נשלחת בקשה לשליחה חוזרת.

בב68

New member
יש פתרון??

לגבי מהירות החיבור שלי, יש לי קו isdn במהירות 64 שכחתי גם לציין שהbuffring מתרחש כל כמה שניות והשידור נפסק לגמרי באותו הזמן ו ה ש א ל ה......... יש בכלל דבר כזה ``רדיו באינטרנט`` (בלי הפסקות כמובן)

duke4you

New member
כן בהחלט

1. הבעיה נמצאה - isnd 64! תגיד, יש לך אפשרות ל128? 2. כנס ללינקים המצורפים ותראה שיש רדיו באינטרנט. הלינק הראשון זה רדיו גלגל``צ וגל``צ - כולל אפשרות לראות את השידור, כלומר וידאו + אודיו (מתאים לבעלי adsl). הלינק השני זה רדיו וא... (אני לא יודע אם מותר לי להגיד את השם).

למעלה