רדיו``ש

ואם כבר שאלת, אז אשאל גם אני.

איך תחנה שהתחילה לשדר על פי ההודעה פה בפורום בתאריך שמצוטטת. 16:49 05/06/2009 מתי מישהו מכל משוגעי הרדיו שכאן יודיע על כך שהחלו שידורי הנסיון. כבר כמעט שבועיים שהם משדרים וכאן בפורום - דממה. אז נשברתי והנה אני מבשר לכל מי שלא ידע: רדיו"ש משדר שידורי נסיון בתדר 98.2 שידורי הרדיו אינם פעילים בסופי שבוע (לפחות כרגע) באיזור המרכז הרדיו נקלט גרוע ונופל על התפר שבין שתי תחנות: 98.1 רדיו שאמס מהצפון ו-98.3 תחנה פלסטינאית כרגע הרדיו משדר שירים עבריים בלבד לא בגוון דתי מאת: רדיו אדום עתיק | מתוך פורום: רדיו | פתח בחלון חדש על פי החשבון רדיו"ש משדרת שידורי ניסיון כמעט 4 חודשים, מאז לא השתנתה הקליטה, וקול דממה נשמעת מצד התחנה עצמה. מוזר לי מאוד.

לדעתי, הבעיה מצויה ברשות השניה עצמה

זו לא הפעם הראשונה שאני אומר את זה ולכן אסביר; כשקמו התחנות האזוריות, הרשות הקצתה מאות מיליוני שקלים מדי חודש במלחמה נגד הפיראטים, תוך כדי יצירת קשר רציף עם הממשלה, עם המשטרה וכל הגורמים האפשריים. בנוסף, הוקצתה לעניין תוכנית מיוחדת שהונחתה ע"י השדרן קמי ברץ, שבערך 20 דקות ממנה עסקו בחדשות אזוריות ובמשך 40 הדקות האחרות היה עיסוק שוטף שלא הפסיק להאשים מדי יום את התחנות הפיראטיות ולנסותץ לראות את ההישגים נגד תחנות אלו, ואכן ההישגים באו ממש מדי יום - באופן מחשיד הקרב היה רק נגד התחנות המסורתיות והדתיות. ורדיו קול חי הקדיש חלק גדול מאוד מתקציבו למלחמה בערוץ 7 (נגד פעילותו). אז למה אני מקדים את כל זה? כי מגעילה אותי הצביעות של אותה רשות שדאגה לסגור את כל התחנות בטענה שהיא תסדיר את שידורם, ועובדה שעד היום היא לא עושה כלום בשביל זה - גם אחרי שעברו כמעט 20 שנה מאז, בקושי יש תחנה שקמה עכשיו בשומרון (רדיו"ש) ואם הרשות השניה היתה פועלת עכשיו כמו אז בתחילת שידורי הרדיו האזור (שהיא פעלה אז אפילו לסגירת משדרים של גל"צ וכו' כי הם הפריעו לתחנות אזוריות), אבל עכשיו? דממה! שימו לב שגם באתר שלהם לא נכתבה אפילו מילה אחת על רדיו"ש, בעוד שעל רדיו ירושלים נכתבו כבר לא מעט כתבות (וזה רדיו אפילו יותר חדש). משהו לא בסדר עם הרשות השניה, וחבל שכולם מצביעים על פאשלה אחת ולא על הגורם הישיר לאותה פאשלה.

למעלה