רדיו קול חי radio kol chay

שריקו

New member
רדיו קול חי radio kol chay

רציתי שמישהו יגיד לי מתי יקלטו את קול חי בירושלים את התוכניות המופלאות של טוקר את דודי המדליק וכו..

שריקו

New member
אל תקללו

אל תקללו על שההודע נישלחה הרבה פעמים פשות יש לי c330 ובילבל אותי והיה ללא כונה

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

כדי להימנע מההודעות הכפולות הבנתי שאתה צריך: לפי לוי יעקב - להתנתק לכמה שניות ולחזור שוב לפי רפי - לצאת מהפורום ולחזור בשנית וכך הזכרון של ההודעה יתנקה לך ולא יהיו כפילויות.

סקרן 1

New member
בעעעעעעע

כל הדגמים שיש לנוקיה שאפשר להשיג בארץ הם גורטאות. חוץ מנוקיה אן גייג` אבל המכשיר גדול. וחוץ מזה שהוא תומך רק באתרי וואפ וHTML בחו"ל יש מכשירי נוקיה שתומכים גם באתרים יותר כבדים.

סקרן 1

New member
בקיצור

תיקנו סמארטפונים עדיף מדיגמי טראו של אורנג` אמנם זה קצת יקר אבל יש שם הכל! אתרי אינטרנט רגילים. MP3 . BT . ווידאו דוא"ל אפליקציות ומשחקים כבדים על רמה ממש גבוהה. כתיבת מסמכי וורד. פקסים. מסך TFT שזה מסך עם איכות מעולה. כמו של מחשב. ויש עוד הרבה. אממממ וזה גם טלפון.

רפי rafi

New member
תפסיק לבלבל את השכל.

אתה לא נמצא בפורום סלולרי ונא להרגע.ותקלוט שגם אם יהיה לך כסף לקנות כזה מכשיר,לא תוכל,כי באותה שניה שתקנה, אבא שלך יעיף אותך מהבית.

רפי rafi

New member
"המופלאות של טוקר"

ידידי היקר קצת נסחפת,אבל קול חי היו אמורים להתחיל לשדר כבר בירושלים,אך משרד התקשורת(כן זה שפשט שבוע שעבר על כל התחנות החרדיות) עושה להם קצת בעיות,תתאזר בסבלנות.דרך אגב היום יש שידור של התחנות הפיראטיות החרדיות מחדר סיעת ש"ס בכנסת,בין 2 ל 4 זה אמור להיות מענין(לחכי"ם יש חסינות פרלמנטרית).

למעלה