רדיו דיסק MP3

katdavid

New member
רדיו דיסק MP3

שלום, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אולי אוכל לקבל עיצה כאן. הביטוח שלי מספק לי רדיו דיסק MP3 חלופי במקום אחד שנגנב ומציעים לי לבחור בין 2 דגמים: KENWOOD KDC-W311 או JVC KD-G331. שניהם באותו סדר גודל של מחיר לדבריהם. יש למישהו המלצה איזה כדאי לקחת? תודה, דויד

tweeg

New member
פ' מכוניות

דבר ראשון הייתי מסנן לפי פיצ'רים,בטוח שהם לא זהים ביכולות דבר שני הייתי מחפש עליהם ביקורות קנווד זה חברה למטבח בעיקר,לא יודע אם הייתי סומך עליה אם אלקטרוניקה jvc לא מוכרת לי (יש מצב שזה מדבקה לjbl?)

מנגר 4

New member
אתה לא מכיר את JVC ?! ../images/Emo2.gif

תעשה קצת שיעורי בית
בעקרון אני ממש ממש הייתי מעדיף את JVC על קנווד. ל JVC יש יופי של מוצרים. אבל כמובן שזה תלוי בדגם הספציפי שמציעים לך. כמו שטוויג הציע לך, תבדוק את הפיצ'רים של המכשירים המוצעים.

מנגר 4

New member
ודרך אגב ../images/Emo3.gif

דיי נעלבתי באופן אישי כשאפילו חשבת ש JVC היא חברת מדבקה
יש לי כמה מוצרים שלהם בבית (רסיבר לקולנוע ביתי, מערכת סטריאו בחדר, טלויזיה ישנה בגודל 21 אינטש) והם יופי של מוצרים!

tweeg

New member
תגובה

עד לפני שנתיים לא ידעתי מה זה מדבקה קשה להשלים פערים,יותר מדי חברות בשוק (אני בד"כ מברר על חברות רק שאני קונה משהו)

מנגר 4

New member
סבבה ../images/Emo3.gif אתה לא צריך להתנצל ../images/Emo13.gif

ועוד פרט משעשע.. JVC לא יכול להיות חיקוי ל JBL בגלל ש JVC זו חברה יותר ותיקה מ JBL בבערך 20 שנה
מה גם ש JBL מתעסקים עם סאונד (אוזניות/רמקולים) ו JVC זו חברת אלקטרוניקה

יאיר B

New member
JVC המציאו את פורמט ה-VHS של הוידיאו

קלטות הוידיאו שהיו (ועדיין יש אגב) הומצאו ע"י JVC שהתחרתה בסוני על הפורמט (לסוני היה פורמט קלטות וידיאו שנקרא ביתא אבל הוא הפסיד ל-VHS של JVC). הייתה לי בעבר מערכת מיני שלהם, לא רע בכלל. האתר האמריקאי שלהם: http://www.jvc.com/

מנגר 4

New member
../images/Emo45.gif

גם לי יש מערכת מיני שלהם (מחוברת למחשב) ואני מאוד מאוד מרוצה ממנה... נותנת יופי של סאונד. שמעתי שלאחרונה הם נכנסו לקשיים רציניים וחברת Panasonic קנתה 50% מ JVC

katdavid

New member
לא הצלחתי למצוא את הדגמים הללו בזאפ

ובגוגל לא ממש הבנתי את האתרים שזה העלה אבל נראה לי שהכוון צריך להיות JVC כי מספר אנשים המליצו לי עליהם בלב שלם לעומת קנווד שפחות מתמחים ברדיו דיסקים

b0redavid

New member
יש לי מערכת חלקים שבעיקר מורכת מ JVC

והיא כבר בת 12/13 שנה, אחלה חברה לדעתי - סוסי עבודה.

למעלה