רדיו דיסק וצ'נג'ר

cynter

New member
רדיו דיסק וצ'נג'ר

אני רוצה להחליף את הרדיו טיפ ברדיו דיסק חדש שיש לו חיבור לiphon ולipod חיבור usb . אך יש בסירה גם צ'נג'ר שניהם של פיוניר האם משהו יודע כיצד מתחבר הרדיו לצ'נג'ר? האם אני חיב לקנות רדיו דיסק של פיוניר?

ישנו חיבור סטנדרטי בין רדיו לצ'ינגרים אלא אם אם אצלך יש חיבור ייחודי - כנראה שלא. מנסיון מהשבועות האחרונים כבר קשה יותר למצוא מכשירים עם חיבור USB, IPOD שגם יודעים לקרוא דיסקים MP3 ויש להם חיבור לצ'יינגר ואז הם גם יותר יקרים.

galga doll

New member
הצ'נג'ר מייקר את הרדיו והוא מיותר

גם אם החיבור זהה פיסית זה לא מבטיח שהתקשורות תהיה תקינה ( פרוטוקול וכו') מאוד ממליץ לרכוש מאותה חברה או לחילופין לקחת את הצ'נגר לחנות ולחבר שם ודרך אגב בDISK ON KEY הכי פשוט שתמצא היום ( יותר מ 4G ) תכניס בערך כפול ממה שיש לך בצ'נג'ר אז לדעתי תוותר עם הצ'נג'ר כי הוא ייקר לך את הרדיו מאוד לעומת חיבור USB שהוא כבר די סטנדרטי שבת שלום גיא

1שריל

New member
החלפנו לפני שנה לרדיו כנ"ל -עשינו כבוד

לציינגר והתקנו אותו ברכב השארנו את המגבר - העולם התקדם - ב 2 דיסק און קי , אתה מכניס את כל מוזיקת העולם - לא תופס מקום,אחזקה אפסית- לקח שעות להטעין מוזיקה נבחרת - תמיד ניתן להחסיר/ להוסיף עולם אחר - רצוי שהרדיו ומכלוליו יהיה מוגן עד כמה שניתן מאוירה קורוזיבית - הרמקולים כמובן ימיים בהצלחה

cynter

New member
רדיו דיסק וצ'נג'ר

ראשית תודה לכל העונים המצב כזה בסירה כבר מותקן הצ'נג'ר ולא רציתי לפרק אותו כי הוא עובד טוב ברור לי שבחיבור usb ודיסק ניד אני יכול להכניס הרבה יותר מוסיקה. לגבי רון:בחנות יש רדיו דיסק של פיוניר שכולל usb חיבור aux, bluetooth ויש לו mp3 דגם6200 והוא מותאם ל- ipod , iphon והם טוענים שהוא גם יכול להתחבר לצ'נג'ר אך לא ברור לי באיזה סוג חיבור מתחבר הרדיו לצ'נג'ר אני לא יודע האם דגם זה קיים גם בארץ כי אני יושב בארה"ב. באם אני מוותר על הצ'נג'ר אז אני יכול לקנות רדיו דיסק של קנווד ימי שמכיל את כל החיבורים שאמרתי הדגם הוא: kenwood kmr 440u skv 9763233 והוא כולל wx weather forcast והם עולים כמעט אותו דבר מה עדיף? להתראות שלמה

אילנא

New member
פטנפ פשוט נוסף. התקן רדיו עם או ללא

דיסק ,שיש בו כניסת AUX בחיבור MINI PL זה הכי חשוב (זהה לחיבור אוזניות), חבר איליו כל מכשיר אאודיו שתרצה:איפון, כל טלפון אחר, מחשב לפטופ, או "סטריינר 1/2 או GIGA ויש לך מקום ל5 שנים מוזיקה בלי לשמוע את אותו קובץ פעמים. כ500 ש"ח בחנויות יקרות.

אילנא

New member
במדה ואתה מאוהב אנושות בתוכן של

הדיסקים שברשותך שנים רבות, הושב איזה בן דוד או שכן בן 10 לכל היותר, תן לו להמיר את הדיסקים לMP3 לקבצים מסודרים ותגמל אותו ככל העולה על רוחך. אילן א.

david749

New member
ממליץ בחום על זה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/e...0599128493&viewitem=&sspagename=STRK:MEWNX:IT רדיו פשוט וטוב עם כניסת AUX, רמקולים טובים ומספקים לכל הדעות, תליתי את שניהם על עמודים ביאכטה וזה נראה מעולה. כמו שאמרו כאן רק צריך נגן MP3 או כיום כל טלפון מסוגל לכך, ויש לך את כל האלבומים שאי פעם רציתי בזמינות מעולה.

david749

New member
המלצה חמה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/e...0599128493&viewitem=&sspagename=STRK:MEWNX:IT רדיו פשוט וטוב עם כניסת AUX, רמקולים טובים ומספקים לכל הדעות, תליתי את שניהם על עמודים ביאכטה וזה נראה מעולה. כמו שאמרו כאן רק צריך נגן MP3 או כיום כל טלפון מסוגל לכך, ויש לך את כל האלבומים שאי פעם רציתי בזמינות מעולה.

david749

New member
המלצה חמה

cynter

New member
רדיו דיסק

לבסוף לאחר מחשבה ויתרתי על הצ'נג'ר וקניתי רדיו דיסק ימי של קנווד שמתאים לששת הרמקולים בסירה מתאים לחיבור iphon ipod ושאר צעצועים.

למעלה