רדיו אירן מישראל

gamari

New member
דוגמא לקנאה

לא משנה מי החלוץ בתחום הרדיו הפרסי באינטרנט אבל הנה הדוגמא שברגע שאחד לוקח יוזמה ומבצע אקט. . זה רק עניין של זמן שיקומו לו מתחרים "אם הוא יכול, אז גם אני יכול". ארגון הגג ובית כורש. כל המסעדות הפרסיות . כל רחוב נווה שאנן. כל חנויות התבלינים ברח' לוינסקי. ועוד ועוד. למאזינים זה אחלה דבר שיש מגוון. אבל כקהילה, זה נראה לא טוב שהתחרות החלה מצרות עין. תחשבו על זה

פרויז1

New member
דוגמה לקידמה :

ידידי, קשה לי להסכים אתך. הידע, נרכש, מצטבר ועובר מאחד לשני. נכון הדבר גם לגבי הפוטנציאל הגלום בשווקים - במקרה זה שוק הבידור לעדה הפרסית. לא אקשה(בקושיה) ולא אדרוש סימוכין כמו : מניין לך שהדבר בא בעיקר או גם מתוך קנאה, שכן הטענה המוצעת על ידך, ערכית. גם לא אתמוך בה. אציין שבכל תחום, האחד לומד מהאחר, כל אחד צובר ידע ומרחיבו, ומשתמש בידע לתועלתו. אוסיף, כי תרומה רבה לריבוי תחנות שידור פרסיות בעידן של תקשורת בלתי מרוסנת. הדבר רק יחייב את העוסקים במלאכה, להיות יותר טובים ולתת שרות איכותי ומותאם יותר לעדה הפרסית.

gamari

New member
אספר לך

לפני שנתיים ניתן זיכיון לתחנה אחת ! , עד שנתקבלו האישורים של משרד התקשורת ואקו"ם, הגנה על זכויות יוצרים ושאין חלילה פגיעה ביצירה הישראלית, אישורים להפעלה של רדיו... וכו' וכו'. זכה להפעיל אדם אחד. תקליטן נחשב בקהילה עם עוד מספר שותפים. כל הכבוד על היוזמה, אין מלים. תקךיטן מתחרה התחיל להתלכלך על המתחרה שלו במקום לפרגן. סכסוכים פנימיים... להזכיר לך שאני מכיר את המערכת. תקופת הנסיון של הרדיו הראשון נגמרה, עברה בהצלחה וניתנה אפשרות לכל מען דביי להקים תחנת רדיו אינטרנטי על הרשת. אין ספק שרדיו שכזה הוא פרסומת טובה לכל DJ או שדרנים למיניהם. אני בעד תחרות, ובמיוחד עסקית, זה טוב לכל הצדדים, אין מונופול, אין קרטל ואין אוליגופול. ברור שטוב הדבר לכל הצדדים. אבל אני לא בעד שזה מגיע ממניעים של קנאה וצרות עין. איך נהוג לומר "פרנסה באה מהשמים". מילא התחרות מעלה את האיכות או את רמת השידורים והתכנים .אך למעשה לא הדבר..... כלל וכלל. התוצאה הסופית בכלל לא משפרת , אין שיפור באיכות החומר המשודר, אין עדיין איכות ורמת מינימום לשדרנים ויש פה נטו משחקי אגו "מי משמיע שירים יותר חדשים" ו"למי יש שידורים יותר משעשעים" שמביאים רייטינג האזנה. להזכיר לך שאתר אינטרנט להאזנה ניזון (בכסף) מזמן גלישה ואתר אינטרנט פרסומי\עסקי ניזון ממספר הקלקות. מקווה שזה יוביל לשיפור ברמה התרבותית של השידורים. אני לא יפה נפש אבל כשניתנת במה והיא אמורה להיות מייצגת, אז רצוי שהייצוג יהיה בהתאם להזדמנות.

למעלה