אספר לך
לפני שנתיים ניתן זיכיון לתחנה אחת ! , עד שנתקבלו האישורים של משרד התקשורת ואקו"ם, הגנה על זכויות יוצרים ושאין חלילה פגיעה ביצירה הישראלית, אישורים להפעלה של רדיו... וכו' וכו'. זכה להפעיל אדם אחד. תקליטן נחשב בקהילה עם עוד מספר שותפים. כל הכבוד על היוזמה, אין מלים. תקךיטן מתחרה התחיל להתלכלך על המתחרה שלו במקום לפרגן. סכסוכים פנימיים... להזכיר לך שאני מכיר את המערכת. תקופת הנסיון של הרדיו הראשון נגמרה, עברה בהצלחה וניתנה אפשרות לכל מען דביי להקים תחנת רדיו אינטרנטי על הרשת. אין ספק שרדיו שכזה הוא פרסומת טובה לכל DJ או שדרנים למיניהם. אני בעד תחרות, ובמיוחד עסקית, זה טוב לכל הצדדים, אין מונופול, אין קרטל ואין אוליגופול. ברור שטוב הדבר לכל הצדדים. אבל אני לא בעד שזה מגיע ממניעים של קנאה וצרות עין. איך נהוג לומר "פרנסה באה מהשמים". מילא התחרות מעלה את האיכות או את רמת השידורים והתכנים .אך למעשה לא הדבר..... כלל וכלל. התוצאה הסופית בכלל לא משפרת , אין שיפור באיכות החומר המשודר, אין עדיין איכות ורמת מינימום לשדרנים ויש פה נטו משחקי אגו "מי משמיע שירים יותר חדשים" ו"למי יש שידורים יותר משעשעים" שמביאים רייטינג האזנה. להזכיר לך שאתר אינטרנט להאזנה ניזון (בכסף) מזמן גלישה ואתר אינטרנט פרסומי\עסקי ניזון ממספר הקלקות. מקווה שזה יוביל לשיפור ברמה התרבותית של השידורים. אני לא יפה נפש אבל כשניתנת במה והיא אמורה להיות מייצגת, אז רצוי שהייצוג יהיה בהתאם להזדמנות.