רדיו אגדות רוק

רדיו אגדות רוק

מתי בפעם האחרונה פתחתם רדיו באמצע היום, סתם ככה והיה שיר ישן של דילן, או הקינקס או ELP או אפילו ג'אנטל ג'יאנט או ג'ים קרוצ'י?, אלא אם כן אתם בני יותר מ 40 ולא גדלתם בארץ, אני מנחש שאף פעם, אם כמוני אתם בני קצת יותר מ 30 אז אתם זוכרים משהו עמום מילדותכם וגם אז זה היה הרבה פחות ממה שאני זוכר. אז הנה עכשיו יש לכם מקום כזה בדיוק (בתנאי שיש לכם פס רחב), החברים מ yahoo! מאפשר להקים חינם תחנת רדיו ולהתאים את מוסיקה לטעם המוסיקלי שלכם וזה בדיוק מה שעשיתי, אם תכנסו לרדיו אגדות רוק, שפתחתי ביהוו תוכלו לשמוע את כל השמות שאנחנו מדברים עליהם (ורק אותם) פה לא יהיה המורדים, מאדונה או ברטיני ספריס, כבר יומיים אני מקשיב לזה ומרגיש כאילו הלכתי לישון והתעוררתי באמצע שנות השיבעים בלונדון, לא יודע מה איתכם אבל אני תמיד חלמתי על זה. אגב אם אתם שומעים משהו שלא ממש שייך, זה רק בגלל שאני עדיין עובד על זה. אתם מוזמנים כמובן ליצור תחנות משלכם ולהודיע לנו על כך.

ThE RhythM

New member
ובדיוק באותו נושא

אתמול נתקלתי באתר שנקרא ספינר שגם בו יש רדיו ממש מעולה, אומנם צריך להוריד בשביל זה תוכנה ששוקלת 2 ומשהו מגה, אבל זה בהחלט שווה, יש שם מבחר ענק של קטגוריות ואתמול ישבתי והקשבתי לתחנת הרוק הקלאסי במשך כמעט שעתיים ואהבתי ממש כל שיר שהתנגן לי ברקע, לא היתה אפילו נפילה אחת. (וגם מה שלא הכרתי- התחלתי לאהוב:) ממש מומלץ.

ThePiper

New member
גם לי יש

יש לי כבר את הרדיו הזה משהו כמו חודשים והוא לפעמים מאכזב (כן, אני לא זוכרת שאשאנטי הייתה ברשימה שלי...) לא חייב פס רחב בשביל זה. לא מומלץ לעזוב אותו לזמן רב ואז לחזור כי הוא פשוט לא מתכוונן בחזרה.

noosh

New member
למען האמת

ביום רביעי הקודם היה מרתון הלהקות הגדולות ב88FM, ונפלתי בדיוק על שעתיים שהוקדשו למוזיקה ישראלית.... הצ'רצ'ילים, החלונות הגבוהים, קצת אחרת, אחרית הימים, ששת, כוורת..... להמשיך?
ב-88FM יש אחלה מוזיקה, גם לגלג"צ יש יציאות לפעמים.. עם הרולינג סטונס, אפילו את בלק דוג שמעתי שם.... ובימי זכרון (כמו זה) יש מוזיקה ממש יפה ברדיו

WhiteSnake 85

New member
תודה

אבל אני לא נכנס מסיבה אחת ברורה "פה לא יהיה המורדים". לזה אני כבר לא מוכן... לא ייתכן שיהיה רדיו שלא ינגן את יצירת המופת של להקת הפרוג הרוק המדהימה LA REBELDA והלהיט הוא כמובן BONITA DE MAS שימו לב לגיטרה המחשמלת,לצרחות המאפיינות להקות רוק של תחילת שנות ה70,לקלידים הזריזים ולבאס ולתופים שפועלים בצוותא. פשוט יצירת אומנות

תמיד חשבתי עליהם בתור פסיכדליה

אני מניח שהם על הגבול, אחת מלהקות הפרוג הראשונות שיש מי (כמוני) שמיחסים אותם בטעות לעולם הפסיכדליה, כמו מודי בלוז נגיד.

WhiteSnake 85

New member
../images/Emo18.gifזהו,לא הייתי בטוח

לא ידעתי בדיוק מה הם: פסיכודלי או פרוג...

Black dog

New member
למרות

שאני משתתף שקט אני פשוט לא יכול לשבת בשקט שמשמיצים את הרדיו ... אין כמו 88 וכבודו של גלגלץ במקומו ! למשל עכשיו דילן נשמע ורק לפני כמה דקות הביטלס ... רדיו זה טוב ! גם בישראל (למרות שבאמת חסרות תכנות נושא , לפחות 88 יש )

LadyG

New member
בתור מאזינה "שפוטה" של 88

יש שעות טובות יותר וטובות פחות. הייתי שמחה לשמוע יותר "רוק קלאסי". בעיקר דברים מ- 1965 ועד בערך 1979.

Chocoholic

New member
אגב 88...

אכן תחנת הרדיו עם החומר הכי טוב, מבחינתי. ביומיים האחרונים משום מה התדר הפך לתדר משני של רשת ב'... עכשיו רק נשמע שם צפצוף ארוך ומעצבן, ויש לי הרגשה שקרה משהו. אוי, בבקשה לא עוד פעם...

היום היה

ברדיוס 100 אף אם. שעה שלמה של סיקסטיז.. הופתעתי מאוד! ללניה של דיפ פרפל זה קאבר?

ThE RhythM

New member
בקשר לשאלתך פינקי

אז כן, ללניה של דיפרפל זה קאבר של דונובן.

LadyG

New member
ברדיוס 100

יש כל יום שעה של סיקסטיס (אני קצת מתביישת שאני יודעת את זה) אבל זה במסגרת שיטוטי ברשתות הרדיו. ללניה של דיפ פרפל זה קאבר? אתה רציני פינק? השיר הוא של דונובן אבל הביצוע של הסגולים הוא כל כך טוב, שלדעתי דונובן בטח ירד למדרון אחורי לאחר ששמע אותו והפסיק לשיר אותו בעצמו. ודרך אגב לסגולים יש קאברים נוספים אדירים.

SickAgain

New member
גם אני טיפונת מתבייש :))

שאני יודע את זה..זה בדיוק השעה שאני הולך הבייתה מהצבא והאני מדליק את הרדיו ב5 בערך לתפוס כמה שירים ...אגב חוץ מזה 100 FM ו חלחל"צ זה חרא באיכות הכי גרועה שחרא יכול להיות. נכון ששמים פה ושם כמה שירים אבל הרוב מוכתב להם ..משהו כמו-רדיו אם טי וי. ומה שנשאר זה רק 88 שבדרך כלל לא מאכזבת!

LadyG

New member
פינק

השאלה שלך מה זה לגיטימית. אני שוכחת לפעמים שדברים שטריוויאלים בעיני בכלל לא טריוויאלים.

למעלה