רדיוהד וממנטו ??

A Pig in a Cage

New member
רדיוהד וממנטו ??

רק היום גיליתי שרדיוהד ונייג´ל הפיקו את הפסקול של ממנטו, שהוא דרך אגב סרט מדהים ומי שלא ראה אותו שיילך עכשיו!, ומופיעה בו גם גירסה מוארכת של Treefingers. מישהו ניסה?

TalkShowHost

New member
עכשיו כשאני חושב על זה...

נתחיל בזה שממנטו הוא אחלה סרט, אחד שגורם לך להזיז קצת את הגלגלים שזה דבר שדי מזלזלים בו בימינו. לגבי הפסקול, לא היה לי מושג, אבל אי אפשר להתעלם מחתיכות של פאזל שנזרקות מדי פעם. ממנטו הרי עוסק בזכרון, או יותר נכון בהעדר זכרון מסוג מסוים, האלבום האחרון , וזה נראה לי מיותר לכתוב, נקרא על שם מחלה הפוגעת בזכרון, והחוברת שצורפה אליו, טענה בדבר מחלת שכחה שהחברה לוקה בה באופן כללי. יש לי עוד להגיד על זה, אבל אני לא רוצה להואשם בפלצנות יותר, גם ככה שרית מתעצבנת עליי בכל פעם שני מתייחס למשהו שמעבר למוזיקה שלהם נטו. אם יש למישהו עוד דוגמאות, אני אשמח לדעת. רועי.

Her Circulation

New member
.

ברוך שובך רועי. אמור את אשר באצבעותיך. אגן עליך בגופי. אגב, סרקתי כמה דברים שיש לי למחשב, ובינהם הסטליסט מההופעה בישראל :)

New member
סטליסט... ../images/Emo62.gif ...נשמע מוכר ../images/Emo8.gif

מי אמר אני וקיבל?! :)

thomas78

New member
התחלת ללכלך עליי?

מה קרה רועי? העולם מת? בסך הכל אמרתי לך שלי אין כח לחפש בכל מילה וצליל משמעות, אבל אני תמיד פתוחה להצעות ונהנית להקשיב לכל מיני רעיונות. מה קורה חוץ מזה? תהיה בקשר !!!

TalkShowHost

New member
?!

שרית , העולם לא מת, סך הכל יש שביתה באוניברסיטה ודי משעמם. וחוץ מזה אני בחיים לא אלכלך עלייך. את בסדר. אין לי מה להגיד כרגע בהקשר של ממנטו, אני צריך לראות את הסרט שוב/ לשמוע את הפסקול, חוץ מזה החלק במוח שלי שאחראי על קונספירציות עסוק כבר מזה שלוש שנים, כמו שאת יודעת בלמצוא את הקונספט האחד והיחיד, ל OKC. (אם יש למישהו הצעות, אני אשמח.)

thomas78

New member
welcome bace honey

ממש התגעגעתי אליך !!! מאז המשחק ההוא לא שמעתי ממך. התחלתי כבר את פרוייקט החינוך מחדש שלך, ואני מארגנת את רשימות ה -playlist של הפרוייקט. צור קשר, עכשיו יש לך סיבה, השיעמום באוניברסיטה בסוף יצא לטובתי...

thomas78

New member
היכרות נושנה ישנה

מיולי 2001, נפגשנו בסינרמה, ונסענו ביחד צוהלים ושמחים לקיסריה.

my BEND

New member
thom yorke said:

"אני לא מאמין שאנשים מסוגלים לראות בOKC יחידה אחת כל הרעיון שיש רעיון הוא בלה בלה" כנראה שמישהו לא עוקב פה...

למעלה