רדוקטיל 15 מ"ג

רדוקטיל 15 מ"ג

שלום לכולכן אני חדשה על המדף וכמו רבות מכן מנסה לרזות ללא הצלחה הגעתי למשקל של 85 קילו והמצב הבריאותי שלי הושפעה מאד לרעה ולכן התחלתי בטיפול תרופתי להורדה במישקל ע"י רדוקטיל והינה לכן אחד מתוצאות הלוואי נדודי שינה 4 לפנות בוקר ואני עדיין ערה שלא לדבר על הבחילות וההרגשה הכללית הרעה שמתלווה לנטילת התרופה אבל אין מה להגיד התרופה עושה את העבודה אני לא רצה למקרר בכל פעם שאני זקוקה לנחמה וכדו'. אם יש למישהי מכן ניסיון עם התרופה הזאת אשמח אם היא תחלוק עימי לילה טוב לכולכן או שמא יש לומר עכשיו כבר בוקר טוב?

לילית462

New member
אני לקחתי ושוקלת ברצינות לקחת שוב

לי לא היו תופעות לוואי בכלל כך שקשה לי ליעץ לך. תקפידי על שתיה מרובה - לפחות שני ליטר מים ביום. כמו כן תקפידי על כמה ארוחות קטנות במהלך היום, אפילו שאת לא רעבה. בהצלחה.

אויי ווי זמיר ../images/Emo46.gif

חברה שלי נטלה את התרופה הזו, היא קיבלה שגעת, בכתה כשלא צריך וצחקה כשלא צריך,,,, הרופא אמר לה שזוהי תרופה אנטי פסיכוטית שנותנים לחולי סכיזופרניה ונותנים אותה בקלות גם למי שרוצה לרדת במשקל. השאלה היא האם את רוצה להיות רזה ומשוגעת או מלאה ושפויה? אני אישית נגד כדורים להרזיה.... אבל, אני לא רופא ואני לא אומרת לך מה לעשות, אם שאלת, אני רוצה שתדעי מה קרה לחברה טובה. אני ירדתי 32 קג', ומעולם לא נטלתי תרופות "פלא" הקונץ הוא לאכול מסודר כל 3 שעות ארוחות קטנות, להמעיט בדברי מתיקה ומאפים , ולעשות פעילות גופנית לפחות 3 פעמים בשבוע. אין תרופות קסם.... אם היו מוצאים את הנוסחא, מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןן היינו חטובות . מקווה שעזרתי...

לילית462

New member
זה ממש לא מדוייק

זאת תרופה שפותחה במקור כתרופה נגד דיכאון ולא תרופה נגד פסיכוזה. לא לכל אחד יש תופעות לוואי ויש כאלו שצריכים עזרה מבחוץ בשורה התחתונה רדוקטיל לא יעשה אף אחד רזה. אם לא שומרים זה לא עובד,

למעלה