רדוקטיל - עזרה

hilush5

New member
רדוקטיל - עזרה

גיליתי את הפורום הזה במקרה, אחרי שכתבתי על הרדוקטיל בפורום אחר... נתחיל בוידוי: אתמול גיליתי שיש לי BMI = 27 , בערך 12 קג עודף להתחלה... ( גובה 69 משקל 80 ) שנה ++ אחרי הלידה - ונגמרו התירוצים.. רוצה לחזור לג'ינס שלפני הילדודס .....ABOUT TIME אתמול שמעתי לראשונה על הרדוקטיל וכמובן רכשתי מיד.. אשמח למידע וחוויות מהשימוש בו תודה

מאיוש1982

New member
כבר ביום הראשון,

גם גיסתי לקחה אותם ירדה במשקל וברגע שהפסיקה לקחת אותם עלתה בחזרה... וכשהרופאה רשמה לי אותם היא אמרה שזה מה שקורה למרבית האנשים והם הופכים להיות תלויים בכדור.

אסתי301

New member
לא ישנה איתו בלילה- נדודי שינה חמורים

בנוסף, אחרי שבוע או שבועיים לערך מפסיק להשפיע ( הבנתי שמרבית האנשים שנטלו- הכדור הפסיק להשפיע אחרי חודש). והעיקר- גם אם הרגשתי תחושת שובע- אכלתי. מתוך שעמום, או כנחמה. מכאן: הכל בראש שלך. בהצלחה.

hilush5

New member
יווו.. גם לי היו אתמול נדודי שינה,

אחרי כדור אחד בסכ הכל שלקחתי.. אבדוק אם זה נמשך תודה

לילית462

New member
אני ממליצה, אבל להשתמש בצורה מודעת

דווקא יש לי איתו נסיון מתוק. לקחתי במשך חודש + (חבילה אחת בסה"כ) והרגשתי שזה מאוד עזר לי. זה סותם את התיאבון לחלוטין - אבל חשוב לאכול למרות זאת ולשמור על תזונה מאוזנת. לי לא היו שום תופעות לוואי. אני לקחתי רק בימות השבוע ובסופי השבוע נחתי - על דעת עצמי... צריך לעשות גם פעילות גופנית - זה לא סם פלאים, אם לא תשמרי דיאטה ולא תתעמלי את לא תרדי, אבל זה יכול מאוד לעזור בשמירה על התזונה כי את לא רעבה. לא ממליצה לקחת את זה על דעת עצמך, כדאי להתיעץ עם רופא/ת המשפחה, ולעשות בדיקות דם כלליות לפני ותוך כדי. אני בסה"כ ממליצה על שימוש מודע בכדור הזה שלי מאוד עזר. שיהיה בהצלחה

בדיוק כמוך התלבטתי

ובסוף החלטתי לקחת, לקחתי אותו במשך חודש ואפילו הפסקתי לקראת הסוף כי הרגשתי שאני עושה משהו לא טבעי. לא ישנתי בלילה וביום הייתי עייפה. נכון זה מוריד את החשק לאכול, אך יש גם הרגלים שקשה לעזוב אין מה לעשות הכל בראש, אני גם בעודף משקל של 30 ק"ג לפחות, אבל שום דיאטה לא תנצח את "הדיאטה" = אורח חיים בריא- אוכל בריא, מזין, מכל אבות המזון, המון מים והמון פעילות גופנית. אם הייתי מתמידה מזמן הייתי על גל ההצלחה, מקווה שהפעם עליתי על הגל הזה. ואגב הכדורים הללו בסופו של דבר רק גרמו לי לעלות 5 ק"ג נוספים. על כל החלטה- שיהיה בהצלחה.

hilush5

New member
המון תודה לכל העונות

נתתן לי הרבה חומר למחשבה

למעלה