רדוד, רדוד, רדוד!

Yaniv-DC

New member
רדוד, רדוד, רדוד!

לא, לא, תרגעו. לא ירידות על הפורום או על משתתפים, אלא ירידה על עצמי. פשוט בן אדם רדוד. ומה גורם לי להגיד את זה? שחורף שעבר שידרה כאן רשת פוקס המתמחה בסדרות ריאליטי מוזרות את ימרצ המופת (לדעתי הרדודה) Temptation Island. הסדרה נרכשה לשידור ע"י "קשת" אך בלחץ הדתיים שלכם לא שודרה. מה עמד במרכז התוכנית? ארבעהזוגות חברים יציבים (וכמובן מהממים, ממש מייצג...) החברים בין שנה לחמש שנים, גרים ביחד ומנהלים משק בית. הזוגות יצאו לשבועיים באי מבודד, שם הופרדו הגברים מהנשים, כאשר כל מין קיבל למגוריו 13 רווקים מהמין השני על מנת שינסו לפתות... ומה הלך שם... איזו דרמה... הקאץ´- בסיום כל ערב, מראים לבן הזוג קטע לא מצונזר של מה החצי השני עשה... עשרות מליוני צופים עקבו בשקיקה אחר ששת הפרקים (פרק ראשון - 27 מיליון, פרק שני - 40 מיליון!!) והתאכזבו לגלות בסיום שאחרי כל מה שהלך שם כל הזוגות כמו חנבצים טובים נשארו ביחד. למה אני מעלה את זה וקורא לעצמי רדוד? כי בחודש הבא עולה Temptaion Island שתיים... ובפרומואים אומרים שהפעם זה יהייה עינוי... והשמועה מספרת שאולי זה ישודר בארץ... וכל זה בא אחרי "יצירת מופת" אחרת של אותה פוקס, "love cruise" שגם אחריה אני עוקב בשקיקה, האם טוני תחזיק שם מעמד ומה יהייה עם אנתוני... אוי... מה אני אגיד לכם, טלוויזיה כאן זה הדבר הטוב הבא אחרי אורגזמה...

tvguy

New member
זה כל היופי

אני למשל מסוגל לבלות חצי שבת בצפיה רצופה של 5 פרקי סופרנו בוידאו שאחותי הקטנה ( שגם היא משתתפת כאן אבל אני לא אגיד מי היא ) מקליטה לי אוז, סיינפלד, הבית הלבן מצד שני אין לי שום בעיה להתפקע מצחוק בוויל וגרייס או לצפות באיזה פרק חוזר של בברלי ולהנות כאילו אין מחר שלא נדבר על צוות לעניין וכל סדרות הפעולה סוג ד´ בערוץ 50 אגב אני חושב שהחפרפרת היתה אחלה תוכנית זה שהיא לא הביאה רייטינג מצופה זה לא מוריד מערכה

חיפושיט

New member
אחות?... מממ, מעניין...

לדעתי לכל סדרה יש את המצב רוח המתאים... כמו שטי וי אמר, אני יכולה לבהות שעות במסך כשמשודרות יצירות מופת כאלו ואחרות, ומצד שני גם לראות ריקי לייק העלוב ושאר הקומדיות העלאק מתוחכמות בערוץ שלוש צהריים טובים

ומה רע בזה?

אנחנו גרים במקום מדכא, ולדעתי כל דבר שיכול להסיח את הדעת מזה והוא לא מסוכן כמו סמים וכו´, צריך להיות מקודם בברכה.

מקום שבו כל יום שומעים

על התקפת מחבלים אחרת. אני בעד קצת אסקפיזם, כל עוד הוא לא ממש מזיק.

MARMELAD

New member
גם אני רדוד האמת

אמנם כבר חודש חודשיים לא יוצא לי להנות מצפייה מאסיבית בטלויזיה... אבל בעיניי לשבת על הספה שלי עם מלאי אוכל, חבילת סיגריות ושלט זה בהחלט תענוג. ולמרות שאני תמיד אעדיף אוז על ריקי לייק... אין לי "רמה" מסויימת של תוכניות שאני שומר עליה. מה שמעניין - רואים. (מה אכפת לי מה הטלויזיה שלי חושבת עליי...?)

חיפושיט

New member
כן, זה מה שאני

שימפנזה משועשעת בקלות על ידי חפצים נוצצים.. כן, מודה עכשיו תן לי לשחק על המתקנים המגניבים שלי בשקט

סליידר

New member
אבל זה כן משודר בישראל!

ביפ רכשו את זה! וישודר בחודשים הקרובים!

Yaniv-DC

New member
על איזה עונה אתה מדבר?

על זאת שנגמרה לפני שנה או זאת שמתחילה בחודש הבא? וגרעפס - סף הבידור אינו נמוך. ראה הודעה אחרת ששחרשרתי בנושא.

סליידר

New member
העונה הראשונה של שנה שעברה

אבל אני מאמין שגם השנייה תשודר בביפ

Yaniv-DC

New member
אבל...

זה כל כך לא רלוונטי... זה כמו לשדר עכשיו את העונה הראשונה של השרדות...

dht16

New member
יש זמנים לכול תוכנית

גם לי הרבה פעמים לא מתאים לראות סיינפלד ב 20:30 בערב אז אני מקליט ורואה שנוח לי למשל שבתות וחגים חבר במליט לי כי אני בלויין אבל אני רואה את זה ככה ב 1 בלילה אחר שהביית שקט והאני נסחף אם זה ככה גם גילמור . מכניס קלטת ווידאו בשבת בבוקר ונהנה אבל בשום אופן אני לא יורד לרמה נמוכה של סדרות כמו ריקי לייק ( לא משהו אישי פשוט לא אוהב את פתיחות הרגשות האלה) סדרות הבוקר של ערוץ שלוש: ערוץ הקופים, האהבה וצרות אחרות, סוזן וכאלה יום טוב

dht16

New member
יש זמנים לכול תוכנית

גם לי הרבה פעמים לא מתאים לראות סיינפלד ב 20:30 בערב אז אני מקליט ורואה שנוח לי למשל שבתות וחגים חבר במליט לי כי אני בלויין אבל אני רואה את זה ככה ב 1 בלילה אחר שהביית שקט והאני נסחף אם זה ככה גם גילמור . מכניס קלטת ווידאו בשבת בבוקר ונהנה אבל בשום אופן אני לא יורד לרמה נמוכה של סדרות כמו ריקי לייק ( לא משהו אישי פשוט לא אוהב את פתיחות הרגשות האלה) סדרות הבוקר של ערוץ שלוש: ערוץ הקופים, האהבה וצרות אחרות, סוזן וכאלה יום טוב

למעלה