רג`סטן בקיץ

yoavyoav

New member
רג`סטן בקיץ

אני מתכנן טיול לנפאל במסגרתו אגיע גם לרג`סטן ביוני. האם הדבר אפשרי מבחינת מזג אויר, או שהדבר לחלוטין בלתי נסבל? והאם אוגוסט עדיף עבור רג`סטן?

muga

New member
הכל אפשרי בחיים

מזג אוויר ממוצע - יוני - ג'איפור - 39 מעלות ביום עד 27 מעלות בלילה, 4 ימי גשם בחודש אודייפור - 36 מעלות ביום עד 25 מעלות בלילה, 5 ימי גשם בחודש אוגוסט - ג'איפור - 32 מעלות ביום עד 24 מעלות בלילה, 10 ימי גשם בחודש אודייפור - 30 מעלות ביום עד 23 מעלות בלילה, 6 ימי גשם בחודש זה בגדול גם מזג האוויר בשאר ראג'יסטן. בג'אסלימר שנמצאת ממש ממש בלב המדבר, יהיה יותר חם. אישית - אני חושבת שזה סיוט להסתובב בחום הזה. מאוד קשה להסתובב ביום, וזה די פוגע בהנאה. אבל, ההחלטה שלך. טיול נעים

Yoav Den Vilda

New member
ושאלת כספים כללית -

13000 ש'ח אמורים להספיק לטיסה עם אלעל להודו וחזרה, שהייה של 3 חודשים בהודו, חודש בנפאל וטיסה אחת מדלהי ללה?

muga

New member
בגדול

יש לך כמעט 3000$. טיסה הלוך חזור עולה לך 650$ בערך? 3 חודשים בהודו ברמת תרמילאי - 1200$ חודש בנפאל - 500$ טיסה ללה - 100$ סה"כ = 2450$ צריך לזכור - אלעל נוחתים רק בבומביי. מה אתה מתכוון לעשות משם? לקחת טיסה לדלהי? ומה בקשר לחזרה לבומביי?

Yoav Den Vilda

New member
הזמנתי דרך אלעל

וזה עולה לי 850 כולל מיסי נמל והכל.. יקר-יקר, אבל זאת החברה היחידה שמותר לי לטוס בה. המחירים צפויים לרדת עם הזמן? עשיתי דיל גרוע בקשר לטיסה?

muga

New member
למה זו החברה היחידה?

האוזבקים מאושרים בטחונית ככל הידוע לי. הם לא עוברים מעל מדינות ערב... והם יותר זולים, וגם מגיעים לדלהי.

Yoav Den Vilda

New member
כי מותר לי מהצבא לטוס רק עם אלעל

ותכלס האוזבקים לא הרבה יותר זולים מאלעל. זה עניין של 760 לעומת 735 דולר.

muga

New member
זה מאוד מוזר לי לשמוע

כי אני טסתי עם בעלי שהיה בצבא (בקבע) עם האוזבקים להודו (ויש לו סווג בטחוני). הדבר אושר ע"י כל הגורמים הצבאיים. היתרון באוזבקים ע"ג אל-על, מלבד המחיר, הוא הנחיתה בדלהי ולא בבומביי. (כמובן, יש גם חסרונות, כמו המתנה בטשקנט..).

muga

New member
../images/Emo13.gif לא נורא.

העיקר שתגיע להודו. זה הכי חשוב.

muga

New member
אתה מפסיד את...

ראג'יסטן - מדינת הארמונות והמבצרים. אגמים בלב נוף מדברי, צבעים שאפשר לראות רק שם, ארמונות מפוארים ואווירה מיוחדת. עם זאת, לכל דבר יש זמן ועת. ויש עוד הרבה מקומות יפים ומרתקים בהודו שמתאימים יותר מבחינת מזג האוויר.

Yoav Den Vilda

New member
תודה

גם אני חשבתי כך, אבל הסתבר לי שבתקופה הזאת, רק צפון הודו אידיאלית לטיולים.. השאר גשום/לוהט ברמות מטורפות..

למעלה