רגשות

_רונן_

New member
רגשות

רגשות. איזה דבר מוזר זה. חשבתם פעם מה היה קורה אם היינו בלי רגשות?אולי היה יותר מדליק אם היינו יכולים להדליק ולכבות אותם לפי בחירה. אבל האם זה באמת מה שאנחנו רוצים? -שהרי למשל תחושת הפחד הזו שמכרסמת בבטן כמו עכבר רעב, רגע לפני שמזנקים מגשר בקפיצת בנג`י היא היא התחושה האמיתית והחוויה מהקפיצה, לא? -העצב שחשים על מות מישהו קרוב? (למרות שאני בטוח שלא מעט היו מוכנים לוותר על זה) -וכמובן הרגש הנעלה מכל (לדעתי בכל אופן): האהבה. אהבה לחבר קרוב, לבן משפחה, לבן זוג אהוב. מי לא חווה את התחושות האלו של הדגדוגים הקטנטנים בכל הגוף, של האופוריה, של הבלבול. החיוכים שנמרחים על הפנים כשנזכרים בו או בה, את תחושות ההיפר… אני זוכר איך לא מזמן חשתי בדיוק את התחושות האלו. זה היה מדהים. אנשים בעבודה לא הבינו למה אני לא מצליח להתרכז, שהמחשבות שלי נודדות למקומות אחרים…. אבל אחרי כמה ימים הם התחלפו במשהו אחר. ברגש לא פחות חזק: פחד !! למה זה קורה בעצם? למה כל כך קשה להתמודד עם רגשות כל כך חזקים של אהבה? אתה בא לאהובתך (השימוש בלשון זכר לשם הדוגמה בלבד) ומספר לה כמה אתה רוצה להיות איתה, כמה אתה מתגעגע, חושק בה, חושב עליה בכל רגע, לא יכול בלעדיה, אתה רועד, בוכה, לא אוכל יומיים...וברגע הראשון תופס רגליים קרות ונעלם: ``תראי, האהבה לא בזמן טוב, אני לא יודע מה אני רוצה, קשה לי, יש לי דברים אחרים להתמודד איתם..``. בגלל שהם כל כך עצומים הרגשות הללו, ממציאים תירוצים, מנסים לשכנע את עצמנו שזה לא מה שאנחנו מרגישים, שזה לא באמת נכון. כשמישהו אומרים לו שהוא טיפש כל הזמן, הוא לבסוף מאמין לזה. אז למה כשאומרים למישהו שאוהבים אותו הוא שואל: ``למה? ואיך יכול להיות? ואיך זה שזה קורה לי? ולמה הוא אוהב אותי? ולמה הוא רוצה להיות איתי? למה, ולמה, ולמה``. איך גרושתי אומרת : ``למה`` זו שאלה של בית משפט. קשה.

שי33

New member
שאלת למה

אז אענה בקצרה, למה להגיד כל הזמן ואין תגובה? למה לרצות את שלא ניתן להשגה למה הן היא שורש כל מלה מלה היא מלה תחושה היא תחושה ואהבה כולנו יודעים ומרגישים ופועלים לפיה... באהבה. שי.

_רונן_

New member
לא ניתן להשגה ?

הלוואי שהיינו פועלים לפי האהבה. הייתי המאושר באדם. ובכל זאת... לא נבקש אהבה ?

שי33

New member
לדעתי

אנחנו כן פועלים על פי האהבה...בהתאם לעוצמתה...

אור-לך

New member
כמישהי שהולכת רק...

אחרי הרגשות... לא נותר לי אלא לכתוב לך: We`re always have a choice`` or at least I think we do We can always use our voice I thought there`s to be truth We can live in fear extend ourselves to love we can for be love or live to selves above Fear can stop you loving Love can stop your fear But it`s not always that clear I always try so hard to share myself around but now we close and up again drilling through the proud Fear can stop you loving Love can stop your fear But it`s not always that clear I love to give myself away but I found it hard to trust I got no map to find my way through lots these clouds of dust Fear can stop you loving Love can stop your fear But it`s not always that clear`` morcheeba ורק ללכת עם הפחד ועם ה-למה ולמה ולמה... אור.

אני תמהה , רונן

אצל גברים, איכשהוא, אחרי האהבה בא הפחד כשמתגבר הרגש שלכם אתם בורחים זה מסביר לי (לפחות את הפרידה האחרונה שחוויתי) אני לא רוצה להכליל אבל נדמה לי, שאצלינו כשמתגבר הרגש, באה אחריו שימחה שימחה אדירה מציפה את כל הגוף ממלאה אותנו והאושר הזה נאחזת בו לא בורחת

אור-לך

New member
מצטערת לאכזב אותך...

אך לא רק אצל גברים בא הפחד... מכירה אותו טוב טוב מקרוב... ולאו דווקא אחרי האהבה... אולי לפניה, כשהיא נמצאת... אחריה כבר לא נשאר שום דבר... אור.

_רונן_

New member
מסכים עם אור-לך. במקרה האחרון

שלי היא זו שקיבלה רגליים קרות. מרוב טוב ואהבה היא העדיפה למצוא מישהו שלא מתייחס אליה היום ו``עושה לה את המוות``. בכוונה נזהרתי להפריד בין גברים ונשים במה שכתבתי מפני שזו באמת תכונה אנושית ולא קשורה למין.

למעלה