רגשות מעורבים

bluefish

New member
רגשות מעורבים

האמת שזה לא אקטואלי לאף אחד חוץ ממני ואולי סלעV אבל רציתי לשתף. אתמול הזמנתי ג'חנון מבית הג'חנון הקרוב לביתינו. כסוף סוף הגיע היה מ ע ו ל ה הגחנון, הביצה, הרסק, הסלט ובמיוחד המלבי. פשוט ומהדים. וכל מה שמניתי כפול 2 יצא 50 ש"ח - ממש לא שווה לטרוח להכין משהו לבד. אבל מה עד שהגיע לקח שעה ורבע (כן כן 75 דקות לפחות) עד אז כבר נישנשתי על כל מה שיכולתי למצוא כי להרגיע את בוטני הצורחת. זהו רק רציתי לשתף.

meravbr

New member
../images/Emo122.gif מה להגיד...

בעיקר שהיה טעים בסוף! אמא שלי, אגב, עושה ג'חנון אסלי חבל"ז (והיא ממש ממש ממש לא תימניה...)

meravbr

New member
בעיקר = העיקר ../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

meravbr

New member
ועוד המון דברים אחרים ....

בתפריט לחג כבר מדברים על ממולאים, חריימה, מפרום, קציצות פרסה, כבד קצוץ וכמובן גפילטע ליוצאי אשכנז ושלוחותיהם וסופריטו לילדים שלא אוכלים כלום. יכול להיות שאני אתרום לביבות בטטה, אורז בסמטי מבושם (בכורכום ותבלינים - ממש קלי קלות של הכנה - התחלתי לעשות את זה אחרי שדובר בשבחי הכורכום בחוות התבלינים
) וגם בא לי לעשות קינוח עתיר קלוריות... אה, וכמובן שהיא גם תעשה בורקסונים קטנים עם דלעת כמתאבן עם התפוח בדבש והרימונים...

meravbr

New member
עכשיו את קילקלת לי ...

רציתי לספר על האייקונים החדשים
ואיך הורידו את האייקון המצוין והשמיש ביותר של ה|מזיע|. אוף.

../images/Emo23.gif ממש אהבתי את המזיע- איזה פרצוף

מתוק היה לו
. אידרת הדג ממש מוצאת חן בעיני ואם היו קוראים לי מאיה הייתי אוהבת את... ה-
כמובן.

פינליש

New member
מזל טוב מאוחר קודם כל !!! ../images/Emo24.gif

לא הייתי כאן זמן מה כי אני מלאה אבק וארגזים... תזוזות בעבודה. אני בלי מחשב במשך היום עד שנסיים לסדר, לפרוק ולנקות. אז מזל טוב אושר ואושר והמון בריאות. אני אגב לג'חנון טוב מוכנה לחכות לילה שלם
אבל זה באמת מביא את הקריזה. ולכולם: אני מתגעגעת! ירד קצת החלץ מהמעבר, יחזור המחשב ונדבר

yalagala

New member
אם מצב הקיבה נואש

אפשר להצטייד בג'חנון האפוי של מעדנות. ממש טעים. מחממים כל יחידה במיקרו כ-דקה. אמנם את השאר צריך להכין אבל זה לא לוקח 75 דקות. אגב, ג'חנון אחד = 800 קלוריות!

למעלה