רגשות מעורבים...........

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
רגשות מעורבים...........

בשנה שעברה עשיתי את הסדר עם בת זוגתי והמשפחה שלה למרות שאנחנו(אני ובת זוגתי) היינו בלי הילדים שלה..... מאוד נהנתי בפעם הראשונה הייתי עם משפחה גדולה וחמה ..... בפעם הראשונה קראתי אם כולם מהתחלה ועד הסוף בפעם הראשונה הסדר היתחיל היום וניגמר מחר
בנוסף לזה יום לפני הלכתי עם בת זוגתי והיא קנתה לי בגדים חדשים אפילו גרבים
מאוד היתרגשתי מכל מה שסובב אותי..... וואלה נהנתי....... השנה אנחנו עושים שוב עם המשפחה שלה בנוסף לזה השנה אנחנו עם הילדים (שלה) ההרגשה היא שבאמת היתקבלתי למשפחה..... אני ביחסים מצוינים עם אמא שלה והיא מפרגנת וממש אני מרגיש אחלה......... אני יודע שאני יהנה ....אני יודע שאני יתרגש שוב..... אבל מצד שני אני חושב על הילדים שלי שאני רחוק מהם ......... ההורים שלי שעושים את הסדר כמעט לבד רק עם אחותי המחשבות עוברות וגם השעות עד לסדר..... אני יעבור את זה .....אבל למה?????? למה זה לא יכול להיות אחרת????? מעוף

דואלי

New member
עוד פעם .?

עוד פעם, להתעסק בלמה??.... הלמה זו שאלה רטורית שלא מובילה לכלום חוץ מצביטה -עזוב את ה-למה שמח בחלקך !!!!!!!!!!! מה שיש לך החלקך זה ניפלא!!!! (ת'שמע ממישהו שהולך לעבור את החג במישמרת לילה רחוק מבנו ומשפחתו) חג שמח

לא יודעת למה רחוק מהילדים...

אצלי הם עושים שנה פה .. ושנה שם.. השנה הם אצל אביהם.. ולא מבינה מה הבעיה לחגוג שנה פה שנה שם.. מתנצלת על הבורות... לא כל כך ותיקה.. אבל, אנחנו כבר גדולים מספיק לדעת.. שלפעמים אי אפשר הכל.. תהנה, מעוף, תהנה ממה שיש.. תהנה מההתרגשות, תהנה מהביחד, תהנה מהמשפחתיות, זה הרבה....

עלמה 3

New member
מעופיק...../images/Emo24.gif

ככה זה אצל הפולנמארוקו, חובה בגדים חדשים, ותחתונים וגרבים - סמל - להתחדשות וניקיון וחגיגיות. זה כייף. מעופיק, שאלה שאלתית ? ניסיתה לעשות אחרת ? מה עם הוריך, משפחתך ? הילדים שלך לא בקשר איתם ? חשבת אולי, לנסות להזמין את ילדיך להוריך ? זה קטע שאני כל כך מבינה המורכב שלי, נודה ממשפחתו, עם הזמן הקשר חזר אבל הוא מאד צונן. והמורכב התרגל הוא כל כך אוהב להיות בבית משפחתי, את האוכל את אחייני, את הבילוי והוא אומר שהוא נהנה לראות את האחדות והחמימות בבית אימי, ולאורך כל שנות היכרותינו הוא נושא את הכאב, שבנוסף לילדיו גם הוריו ומשפחתו לא קיבלו אותי, אבל זה שלהם! בכל אופן , שיהיה לך חג שמח , עלמה,

הרגשות הללו

כל כך טבעיים מעופי ואם כל ההנאה והטוב אי אפשר להתעלם מהכאב אתה תהנה אתה חייב להנות כי זה בעצם מה שיש לך עכשיו ובנינו? זה הרבה חג שמח

אצלי השנה

בפעם הראשונה אנחנו מעט מפוצלים מבחירה (רצון של ביתי וניצול הזדמנות מבחינתי) ביתי הקטנה חוגגת עם אביה הבנים איתי ועם משפחתי כשחושבת על זה מתעוררים בי רגשות מעורבים על פיצול המשפחה על כך שביתי לא תהיה איתי ומצד שני היא אף פעם לא חגגה עם אביה... מכירה את עצמי ועל כן מקווה שהרגשות המעורבים לא יעיבו על השמחה חג שמח אנשים

r e d head

New member
מעוף....יש לי הרגשה

שכשתכנס לאוירה של הסדר עם כל המשפוחה הגדולה תהיה כולך בשמחה המשפחתית והרגשות האלה ישכחו בצד. חגים מחוברים למשפחה ותמיד עושים צביטה קטנה כשיש משפחה מפורקת, אבל זה חלק בלתי נפרד מהחיים של גרושים וגרושות לטוב ולרע, בלתי נמנע לצערינו, ולתמיד לא תהיה שלמות. ומשלי קצת על ליל הסדר והמשפחה המשפחה שלי מאוד קטנה, להורי אין אחים. מילדות לא אהבתי את ליל הסדר המצומצם, והייתי מקנא בילדים אחרים (אז עוד היו איתנו סבא וסבתא ודודה מבוגרת). כשהיתי נשואה, פעם בשנתיים הינו בסדר עם משפחתו של בעלי לשעבר, מבין הזכרונות הכי נעימים שלי מחיי הנשואים, סדר גדול עם משפחה גדולה. השנה, אנחנו עושים ליל סדר עם המשפחה המורחבת, אחי וגיסתי הזמינו אליהם הביתה עם המשפחה משני הצדדים. פעם ראשונה במשפחה שלנו יהיה ליל סדר עם הרבה אנשים חגיגי ועם כל ההתרגשות של החג. פעם ראשונה מיזה כמה שנים שאני מחכה לזה בהתרגשות. וחג שמח

כל שאגיד...

לא ישנה דבר אז רק נותר להיות איתך לחבק...חזק מכל הלב עוקבת אחרי הסיפור..כבר הרבה זמן בא לי לבוא אל ההיא...לנער אותה במילים להסביר...שהשנים הללו לא יחזרו ושילדים בלי אבא...הם כמו אדם בלי חמצן.. אבל...מי אני בכלל??? אז רק אחזיק לך אצבעות..חזקקקקקק, שבפסח הבא...כבר תשבו יחד...

מעופי מתי לא יהיה יותר למה?..

אין לי מושג תמיד יש איזה למה גם בתוך מבול של טוב ישנו איזה עצב/רע קטן לא יכולה להיכנס לפרטים נוספים ולענות כיון שאינני יודעת אותם אני מניחה שילדיך רחוקים יותר ואולי אין באפשרותך לראותם בחג, לא קלה ההרגשה אני מניחה שילדיי בת זוגתך ממלאים את חייך באושר אך חסרים לך גם ילדייך, מקווה שיגיע יום ולא תתגעגע מרחוק יותר.

ophra

New member
רגשות מעורבים

זה חלק מהחבילה הזו שנקראת "גירושין" או "פרק ב'" ואתה יודע מה, אפילו חלק מהחבילה שנקראת "הורות" אנחנו נוסעים לחופשה בלי הילדים - הרגשות המעורבים צפים אנחנו מבלים את הסדר בלי הילדים - הרגשות המעורבים מציפים כניסת אדם חדש למשפחה קיימת - תמיד מלווה ברגשות מעורבים זה לא קל, אני יודעת קשה לי אפילו להתחיל לדמיין איך ההרגשה הזו שלך לא להיות מסוגל לראות אותם או לדבר איתם כל אימת שאתה או הם רוצים.... ובחג זה בטח מציף וקשה קצת יותר מקווה ומאמינה שאווירת החג עם משפחת בת זוגתך תשכיח את הכאב ולו לכמה שעות תמיד עוזר להיות בחברת אנשים אהובים ואוהבים עפ

michaly43

New member
חצי הכוס המלאה../images/Emo141.gif

רגשות מעורבים עצב מתבקש עקב פיצול המשפחה ולא רק בחג אלא שהחג מחדד את הרגשות ולא משנה מה נאמר, זה תמיד ילווה אותנו אז מעופי: אתה בר מזל גדול כי: אתה עם בת זוגתך אתה תהיה בחג איתה ועם משפחתה החמה אז תסתכל על חצי הכוס המלאה ותהנה כי הגעת למקום שרבים רק מיחלים להגיע אליו.. חג שמח לך ולבת זוגתך ולילדים...

למעלה