רגשות ומודעות עצמית

itsikd

New member
ממש לא נכון

ואני ההוכחה לכך אם אין אהבה בלי שנאה את בבקשה תסבירו לי איך זה שאני אוהב אנשים אבל בשום אופן לא שונא כמו שכתבתי לאחרים - ידעתי אהבות גדולות מהחיים אבל במשך כל חיי לא ידעתי מה זאת שינאה

Hell is beige

New member
אתה לא אהבת באמת

אם היית אוהב באמת היית רואה שהגבול בין אהבת אמת לשנאת אמת הוא דק, ושנאה אמיתית תמיד מהולה בשאריות של אהבה. והגבול הוא דו סיטרי ואפשר לעבור אותו עד שנמאס, לך או לבן הזוג

itsikd

New member
נו באמת ....

לא אמרתי שאני לא יודע מה זאת שינאה לא אמרתי שהרגש הזה לא חלף במוחי אבל דאגתי להוציא אותו משם לא רוצה להיכנס לסיפור אישי יותר מידי רק נאמר שהמצב שתיארת הייתי קרוב אליך בזמן הגירושים שלי ודי מספיק - אין לי כוח להתווכח על הנושא הזה

למה יש שנאה בעולמנו ../images/Emo7.gif

האם מישהו יכול לעצור את השנאה?? הלוואי אמן אך לעולם לא..קחו דוגמא קטנה ותבינו עד כמה קשה המשימה הזו .. קחו את האם הערביה ואת האם המתנחלת..הרי לעולם לא תוכלו לגשר על עמדותיהן..הרי האם הערבייה באה ממקום הנקמה..בנה הקטן קרוי על שמו של הבן של הסבא של האח של הדוד או של הבן דודה או וכיוצ´ב שאותו אדם היה לוחם טירור..דמה צועק נקמה..כן לנקום את דם המת..הרי נשמתו נמצאת בבית ..רוחו בבית איך תוכל לשבת עם אותה מתנחלת שטוענת שכשאלוהים ברא את העולם נתן אותו מידית לנו היהודים..וגם עוד הוסיף ואמר לאברהם שנותן הוא את כל הארץ לו..ומשה רבנו הוציא את עם ישראל לארץ ישראל ..איך תוכל להזיז אותה מדעתה שהכל שייך לנו.. בעצם לעולם לא לכן קיימת השנאה העזה בין שתיי העמים זה אומר שלנו ואלו אומרים גם לנו הרי ישמעל הוא גם בנו של אברהם ..וזה חושב שאם יפגע בנו ויהרוג יצליח להשמיד את כולנו וזו אומרת אם אשב ואתיישב בכל פינה נוכל לשמור על ארץ ישראל השלמה שנתן לנו אותה אלוהים..אך האם נצליח להושיב את שתיהן ולו פעם אחת לא משנה אם בבית קפה ישן או סתם בתוך אוהל וישבו שתיהן ישוחחו הילדים ישחקו או עם הגמל או סתם עם עצמם..הרי נוכל לגרום שהאהבה תפרח אך בשביל להביא את הדבר הזה לבר ביצוע צריכים לקרות כל כך הרבה דברים ולא רק ניסים אלא גם דברים חשובים כמו אהבת האדם באשר הוא אדם לא חשוב גזע מין דת ולאום..בשביל זה צריך כל אדם לחרוט על דגלו ואהבתך לרעך כמוך..וגם את המשפט שאומר הפוך אוייב לאוהב..וכמה מיישמים את זה בחייהם מידי יום..אפילו אנחנו לא מוכנים לקבל את הזר והשונה שבינינו את המכוער או את הנכה או את המוגבל אז איך נוכל לגרום לאם היהודיה לשבת עם אותה מתנחלת עברייה...בתקווה לימים טובים יותר ולפחות שפה לא תהיה בינינו שנאה ..יום טוב לכולם

itsikd

New member
אני לא יכול לשנות את העולם

אבל בטוח שאני לא אתן לעולם לשנות אותי !!!!

^^flower^^

New member
איציק-

האם בעקבות פעולה של טרוריסטים, שונאי ישראל, אנשים אשר לא רוצים אותך ואותי כאן ולא אכפת להם באיזו דרך. נרצח לך קרוב? אדם אהוב? האם הרגשת את ההרגשה שבעקבות אותם אנשים אשר מאמינים באמונות שלהם שמוחרים להם זבל הולכים והורגים את אהובינ? אם לא אל תתן דוגמא כזאת!! לי גם מוחרים כל מיני אמונות, אני בוחרת למה להאמין ולמה לא אבל בשום אופן אני לא אלך ואהרוג מישהו בגלל מה שהאמנתי!! אז אל תגיד שאין לנו זכות לשנוא אותם ואל תגיד לי מה יצא לי מזה שאני ישנא אותם על זה שהם הרגו את האהובים שלנו!!!!!

itsikd

New member
תאמיי או לא אבל ככה אני

זה לא אומר שאני לא אגן על עצמי ואלחם בשונאי אבל לא מתוך שינאה אלא מתוך הגנה עצמית

איציק ידידי!

כל כך כיך לי לקרוא את דבריך! אני כל כך מזדהה עמם! גם אני בדיוק כמוך לא מאמינה בכעס ושנאה אלא אם הן מתועלות בצורה טובה ומועילה (מישהו הזכיר ספורט), גם אינני מאמינה ששנאה זהו רגש אנושי שאל לנו להתכחש אליו נהפוכו! איננו חייבים להיכנע ליצרנו יהיו אשר יהיו.. "איזהו הגיבור הכובש את יצרו".. ואם ייצר הרע בתוכי עלי לשלוט בו.. כל כעס הוא בעצם כעס על עצמי.. זהו משפט נכון בהחלט! איציק, המשך הלאה עם מחשבותיך, הן נכונות! התעלם מהסביבה! ידעך הוא כוח ויעזור לך מאוד בהמשך חייך! יישר כוח! איב

itsikd

New member
תודה על התמיכה

אבל אל חשש - לא מתכוון להשתנות

למעלה