טוב הרע והמכוער
"מי אני לדעתך?" "אתה הרע" "למה?" " כי שאמרתי שאני טובה צחקת- אמרת צבועה, וכי ששמחתי לא שמחת איתי, וכי בכלל לא אכפת לך." "מי הטוב?" "אני כמובן" "למה זה?" "כי אני אני , מרגישה עליך חמלה , עוזרת לך,סולחת לך שאתה רע , אוהבת את עצמי, לא אוכלת אווזים ברווזים ,לא שונאת אף אחד,מטיפה למי שצרייך ועוזרת לו להשתפר כמוך עכשו" "מי המכוער?" "אתה יודעה מה אתה המכוער כי אתה עוד לא מבין וזה לא אשמתך" "אז מי הרע?"יודעה בראש שבשבילה הרע הוא האמת אבל היא מפחדת להגיד לעצמה. "הרע הוא מי שרוצה להשמיד את הברווזים אוווזים" "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" כול המשך לדיון הזה יהיה זבל טהור ואולי ויכוח עסיסי , בכול מצב איציק , אתה צבוע מתחסד וחסר הבנה, אז אולי הדיאלוג למלע היה קצת ציני . אבל נו באמת. אתה יודע לשנוא זה חלק מהבטחון העצמי וכעס, כעס הוא מתנה מהשטן {אני מתה על דמות השטן},אתה יודע שאתה קופץ אתה צריך כעס לשרעירים , כי אם תחשוב רק אוי כמה שהרוח טובה, וההשרירים במצב טוב סתכל כול כך עמוק, ובכול דבר יש ירוד,אבל כעס כעס הוא דלק. אל תתנשא על עצמך והאנושיות שבך , זה מה שאתה. נויה , לא רעה לא טובה , ובכלל לא מכוערת