רגשות ומודעות עצמית

../images/Emo13.gif

אני מסבירה אותך טוב ממך?!.... נחמד... :))

Nagini Potter

New member
בקשר לראש בקיר -

גם אני ישר חשבתי על פורום הארי פוטר כשראיתי מה כתוב על לדפוק את הראש בקיר..... אמנם לא יוצא מזה שום דבר, אבל לפעמים זה מרגיע, ואם אתה מגיע לבית חולים - אז כולם דואגים לך ויש לך חופש מלימודים אז בכל זאת יוצא לך משהו... ^_^ ובקשר ללהסתכל מנקודת מבטו של האחר - זה הדבר הראשון שאני עושה בכל סיטואציה שהיא, אם זה ריב או משהו אחר, אני עושה את זה כבר מתוך אינסטינקט ובלי לחשוב, לפעמים אני אפילו לא שמה לב שאני עושה את זה, אבל אז אני פתאום שמה לב שאני מבינה אותו (את הצד השני של הסיטואציה) ואני מבינה שהסתכלתי על הצד שלו... היכולת להסתכל על הצד של האחר הוא כשרון מדהים, אני מודה לאלוהים (למרות שעוד לא החלטתי אם אני מאמינה בו או לא)שאני מסוגלת לעשות את זה, כי אני רואה חברות שלי שלא מסוגלות להסתכל מהצד של האחר, וזה מוביל אותן לכל כך הרבה ריבים איומים ואי הבנות מיותרות..... Nagini Potter

itsikd

New member
יש מעטים כמוך

שמסוגלים להרגיש דברים דרך העיניים של אחרים זוהי תכונה מעולה שאני שמח שגם אני זכיתי לה למרות שאך פעם אי אפשר לראות הכל אל לפחות להרגיש קצת מה שמרגישים אחרים זה טוב יש לך את זה - את בחורה רוחנית אל תוותרי לרגע על זה !!

לחבלי,

גם אני כזאת. אני נפגשת בכל כך הרבה כעס בשנה האחרונה, ואני מנסה להסתכל מהעיניים של האחר, וזה לוקח לי הרבה אנרגיות. אבל מתוך למידה על להתבונן מעיניים של מישהו אחר, זה הפך לאוטומטי. אני רק רואה מישהו, ו"ההילה" שלו עוברת אלי. אם הוא שמח, עצוב, מיואש, כועס... וככה אני כבר לא יכולה לכעוס. כבר שנים אני לא כועסת. חוץ ממקרה אחד, שאני לא יכולה לסלוח, למרות שהוא קרה לפני שלושה חודשים. הכעס הוא לא תכונה מיותרת. על מנת להגיע לשלמות נפשית ורוחנית, ושקט נפשי, צריך לכעוס עד הסוף. רק אז אפשר להירגע, ולחשוב על הרע שעשית (שברתי מנורת שולחן...). שינאה מיותרת בהחלט. אבל היא באה ממנגנון שאמור להגן עלינו. עשו לנו משהו רע. אנחנו לא רוצים שזה יקרה יותר. ואז אנחנו מתרחקים מהאדם ההוא. מאז שנעשיתי למה שאני היום, מבינה יותר, נקלעת לפחות ריבים, מתחילה לאהוב את עצמי, מקבלת ביטחון עצמי, ומאמינה בעצמי בתחומים שלא ידעתי שאני יכולה. אבל יש גם חיסרון. אני כל היום עצובה. היום שלי בנוי מעצב לעצה עם נקודות צחוק שעוזורת לעבור אותו. מהסידר חברים אני מעלה חיוך, מקסימום גיחוך. רק במקרים נדירים אני צוחקת מכל הלב. אני ממליצה לא לאבד את הכעס, אבל לדעת להשתלט עליו ולהסתיר אותו. לכתוב באיזשהו דף ואזז זה יצא. אבל צריך לכעוס. צריך.

Nagini Potter

New member
בדיוק מה שאני אומרת, רק בניסוח טוב

יותר.....^^ וגם אני עצובה, איי וואנדר וואי.... The Sas Nagini Potter "some men see the world as it is, and ask why. I see the worls as it might be, and ask why not."

מיכל7

New member
הפוסל במומו פוסל

שלום, מרתק לקרוא הודעה שכולה שיר הלל למודעות עצמית ניטרול השנאה וקבלת האחר כפי שהוא. בתאוריה נשמע נפלא וכשזה מגיע למבחן המעשה? אז אתה פוסל מראש תגובות שונות משלך כי ברור שהאמת והצדק לצידך הם. אדם בעל מודעות עצמית הוא כזה שמוכן לשמוע דעות שונות משלו ותמיד מטיל ספק (ולו קל שבקלים)שמא הוא טועה... כולם מוזמנים להגיב

itsikd

New member
לא מדויק - אני לא פוסל כלום

אני יודע בדיוק מה אנשים אחרים חושבים כאלה שאינם מסוגלים להיות רוחניים אני חי את התיאוריה הזאת - ומי שלא חי את זה פשוט לא יכול להבין אותי ולכן חבל על הזמן עם התגובות - אני יודע בדיוק מה יגידו אנשים חומרניים רציתי לראות כמה אנשים רוחניים יש פה בפורום הזה

דז

New member
טוב הרע והמכוער

"מי אני לדעתך?" "אתה הרע" "למה?" " כי שאמרתי שאני טובה צחקת- אמרת צבועה, וכי ששמחתי לא שמחת איתי, וכי בכלל לא אכפת לך." "מי הטוב?" "אני כמובן" "למה זה?" "כי אני אני , מרגישה עליך חמלה , עוזרת לך,סולחת לך שאתה רע , אוהבת את עצמי, לא אוכלת אווזים ברווזים ,לא שונאת אף אחד,מטיפה למי שצרייך ועוזרת לו להשתפר כמוך עכשו" "מי המכוער?" "אתה יודעה מה אתה המכוער כי אתה עוד לא מבין וזה לא אשמתך" "אז מי הרע?"יודעה בראש שבשבילה הרע הוא האמת אבל היא מפחדת להגיד לעצמה. "הרע הוא מי שרוצה להשמיד את הברווזים אוווזים" "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" כול המשך לדיון הזה יהיה זבל טהור ואולי ויכוח עסיסי , בכול מצב איציק , אתה צבוע מתחסד וחסר הבנה, אז אולי הדיאלוג למלע היה קצת ציני . אבל נו באמת. אתה יודע לשנוא זה חלק מהבטחון העצמי וכעס, כעס הוא מתנה מהשטן {אני מתה על דמות השטן},אתה יודע שאתה קופץ אתה צריך כעס לשרעירים , כי אם תחשוב רק אוי כמה שהרוח טובה, וההשרירים במצב טוב סתכל כול כך עמוק, ובכול דבר יש ירוד,אבל כעס כעס הוא דלק. אל תתנשא על עצמך והאנושיות שבך , זה מה שאתה. נויה , לא רעה לא טובה , ובכלל לא מכוערת

itsikd

New member
נויה עוד צריכה לגדול קצת

את לא מכירה אותי בכלל - אז בבקשה אל תקראי לי צבוע כל מה שכתבתי זה מה שאני - תאמיני או לא זה כבר בעיה שלך מכל ההודעות שלך רק דבר אחד ברור - את נורא מבולבלת אולי עם הזמן תתבגרי ותביני את עצמך ושוב - יש בל איכויות מקווה שהן יצאו בכוון הנכון נויה לא רעה ולא טובה נויה לא יודעת עדיין מה היא

דז

New member
צביעות

נו באמת איציק אל תפגע. אתה מבין כי אם אני לא מכירה אותך מספיק לקרוא לך צבוע , אז אתה לא מכיר אותי מספיק לקרוא לי מבולבלת. עוד אני כבר לא ילדה קטנה, לא בגילי , אולי פעם... ולא אני מערערת הדיאלוג שלי הוא איך אני תופסת אותך ביקורת , זה חלק מהסיבה שאנחנו פה בקבוצת דיון. אנחנו הופכים את זה לדיון אישי ככה שאם יש לך להוסיף על הגיל שלי תכתוב לי באי מיל , אפשר למצוא אותו בכרטיס משתמש,זה לא המקום, ואיציק עוד רעיון לפעמים צרייך הוכחת , ולפעמים צרייך סיבות לא אישיות הגיוניות , {גם ההגיוון הוא אישי אבל ברמה שונה כדי לצדוק ולהטיף} נויה יודעת מה היא , לא ילדה קטנה ,וחבל

itsikd

New member
אני כותב את מה שאני חושב

כל מה שכתבתי פה נכתב מהלב לא משום מקום אחר זכותך לדעה משלך - סליחה חובתך לדעה משלך אם את לא מסכימה איתי על משהו אל תאשימי אותי בשקר והוכחות את רוצה ??? אני הוכחה מהלכת - כל מה שנכתב זה מה שאני ושוב ציטוט מהודעה קודמת שלי - איציק דוקא מחבב את נויה האימייל שלך לא רשום טוב בכרטיס האישי שלי - [email protected]

ELY

New member
נויה, איזה טיפוס שונא את...

את ממש טיפוס שונא, את נהנת מזה? לא נראה לי... נראה לי שלכעוס זה לא "מתנה" מהסטן אלא קללה! כי את בעצם סובלת... חושבת וכועסת יותר מידי על אנשים...

ל - itsikd

יופי של הודעה, itsikd ! ממש התרגשתי לקרוא!!! הסוף... קצת קלקל לי... במסע שלי בהתפתחות האישית שלי למדתי לא לצפות את תגובותיהם של האחרים... לתת להם respect דהיינו - re aspect ... וגם - אחד התרגילים שעשיתי לעצמי בבניית הבטחון העצמי שלי היה - לאפשר לעצמי לשמוע כל מה שאחרים חושבים.. בלי שזה ישפיע עלי. אספר לכם דוגמה מחיי הפרטיים: הצגתי ציורים בתערוכה. הציורים שלי היו במידה לא מבוטלת "פרובוקטיביים" למתבוננים רבים - (למרות שאני באתי ממקום אחר - אבל זה דיון אחר) ההכנה הנפשית שעשיתי לעצמי כללה את האפשרות של ביקורות שליליות. וקיבלתי אותן בלי שהן חדרו אלי ממש לתוך הנשמה. לעומת זאת הם כן עוררו מחשבות של ניתוח מעמיק יותר של העניין. ולמה?! כי הייתי חזקה במה שאני ובמה שרציתי להביע. אגב, זה היה אחד התרגילים הכי חזקים שעברתי! נוגעת בבטחון העצמי של עצמי ומטפחת אותו, לא נוגעת באחרים....

itsikd

New member
את צודקת

כבר תיקנתי את עצמי בהודעה בהמשך לא הייתי צריך לכתוב שאני לא מצפה לתגובות אני היום במקום ששום ביקורת חיצונית לא תשפיע עלי אני יודע בדיוק מי אני ומה אני רוצה מהחיים שלי תמיד לומד על עצמי - תמיד מוכן ללמוד מאחרים אבל הביטחון שלי ישאר תמיד חזק ואין לאף אחד יכולת לפגוע בו ושוב תודה על התגובות שלך - שמחתי לקרוא שיש עוד מישהו כמוני כאן

itsikd

New member
עוד משהו בקשר לשם שלך ../images/Emo9.gif

את כן נוגעת באחרים זה בטוח והדוגמא הכי טובה היא הפורום כאן אנשים קוראים את מה שאת כותבת וזה משנה אותם גם אפילו הם זה לא נראה לכן שמך צריך להיות "נוגעת, קצת נוגעת"

Hell is beige

New member
קונטרס

אין אהבה בלי שנאה קיצוניות אחת מובילה לאחרת שנאה תהומית גובלת באהבה ושאר קלישאות קלישאות, אבל נכונות אני אתן לגדולים ממני לדבר בשמי

למעלה