"רגרסיה" רק בגן

כרמית מ.

New member
"רגרסיה" רק בגן

בימים האחרונים, למיתר היו כמה "פספוסים" של פיפי בגן, אתמול פעמיים. בבית, זה לא קורה (גם לא בסופי שבוע, או ביום שלישי כשהיינו יום שלם ביחד בנסיעה) - ואני לא מזכירה לה בכלל (מציעה לה לפני שיוצאים מהבית אבל לא במהלך השהות). אתמול כבר הפנו את תשומת ליבי שאולי עובר עליה משהו, והיום הגננת השאירה פתק שנתקשר אליה - אבל בבית היא עליזה מאד - שרה ורוקדת, ולא מראה שום סימני מצוקה. כשאני באה לקחת אותה מהגן, היא שמחה מאד לקראתי, אבל זה לא נראה כמו "הצילו". נסיונות דיבוב (של הגננת ושלי, בנפרד) לא העלו דבר, היא אומרת שהיא שמחה ואוהבת את הילדים והמטפלות. הגננת טוענת שהיא מפספסת בכוונה, כדי לקבל תשומת לב, כי היא יושבת בשירותים, לא יוצא כלום, וכשהיא מתלבשת בורח פיפי (וזה אחרי חודש וחצי מהגמילה, כמעט ללא פספוסים). לי זאת לא נראית הסיבה (כשהיא רוצה תשומי היא עושה את זה בשיטות של הקסמה). היא גם טוענת שהיא מאד מחפשת את אוריין (חדש) ונעלבת כשילד אחר מתיישב לידו. מישהו נתקל במשהו דומה, או סתם רעיונות??? תודה

נעה גל

New member
זאת נשמעת לי רגרסיה נורמלית

בכל תהליך של גמילה יש רגרסיות. המרווחים בינהם הולכים וגדלים ככל שמתרחקים מתחילת הגמילה. לכי על האינטואיציות שלך (שמהכרותינו הוירטואלית אני יודעת שהן טובות), אם את מרגישה שלמיתר אין מצוקתיות - אז כנראה שבאמת אין לה. את אמא שלה ואת מכירה אותה הכי טוב שיש. לגבי תשומת לב - זה יכול להיות בדיקה לדרך חדשה למשוך תשומת לב. וגישה עינינית לפספוסים האלה, מן הסתם, תעביר את זה. לא הייתי דואגת. זה ממש נשמע נורמלי

למעלה