רגרסיה רצינית

eileil1

New member
רגרסיה רצינית

למה כל תופעות הלוואי, ללא יוצא מן הכלל באות לידי ביטוי אצלי???? סיימתי במחזור שני של איקקלומין. למרות שאני לוקחת אסטרופם רירית הרחם שלי עדיין דקה מאוד (5מ"מ) יש לי גירוי יתר ועכשיו חזרתי מאולטרסאונד ואמרו לי שיש לי ציסטה ענקית שסרבה להספג! הרופא נתן לי מרשם לגלולות. איזה רגרסיה אה...חזרתי שנתיים אחורה לגלולות. למשהי קרה מקרה כזה - אשמח לשמוע תגובות... מאחלת סוף שבוע מקסים ופורה לכולכן

כן

קרה גם קורה רירית מעפנה של 5 גם לי......... ציסטות למכביר גם לי גלולות מחזור אחד גם לי........ מתאימות לא?

מבאס

כאילו המזל לא איתנו! תחזיקי מעמד, ותנסי לחשוב באופן חיובי: לפחות יש חודש של שקט נפשי עד לנסיונות הבאים.

blessed

New member
כן זה קורה

וזה אכן מתסכל נורא אבל כנראה שזה חלק מהעניין.

blessed

New member
זה קורה

זה אכן מבאס ומתסכל אבל אין מה לעשות, זה קורה לפעמים.

eileil1

New member
עליתי כיתה

מזל טוב לי... עליתי כיתה ועברתי מאיקקלומין לפיוריגון אני מתה מפחד כי האיקקלומין עשה לי תגובתיות יתר. האם עלית מדרגה וקבלת זריקות לא אמורה לעשות תגובה חזקה יותר? זה כואב? איפה מזריקים? האם זה לא מהיר מידי לעבור אחרי רק שני מחזורי איקקלומין עברתי רופא ונראה לי שהוא קצת ממהר... אשמח מאוד לשמוע תגובות

פינקי33

New member
הי. אין לך מה לדאוג, איך שהגבת

לאיקקלומין לא אומר שכך גם תגיבי לפיוריגון... הגוף מתנהג בצורה שונה בין הורמון להורמון ולפעמים גם עם אותם הורמונים. אני עם איקקלומין הגבתי יותר מדי יחסית (6 זקיקים אם אני לא טועה) ועם פיוריגון לא הגבתי בכלל... היה לי רק זקיק 1 שגם לבד אני יודעת לייצר. וכך היה לי גם עם גונלF כך שאי אפשר לדעת כלום. מה שכן, עם איקקלומין יש בעיה "לשחק" עם המינון ועם זריקות אין בעיה... לכן נראה לי שהרופא שלך עשה נכון שהעביר אותך לזריקות. לזריקות מתרגלים ועם הזמן זה גם פחות ופחות כואב כי ההרגל עושה את שלו. יש גם כל מיני דרכים להקל על הכאב שאם תבדקי בשרשורים קודמים בטח תוכלי למצוא. יש זריקות שמזריקים בבטן ויש בישבן ויש בירך ויש בטוסיק אז תלוי... אני את הפיוריגון הזרקתי בבטן. זהו בכלליות, ושיהיה המון המון הצלחה. והעיקר-לא לפחד כלל.

eileil1

New member
תודה

תודה על התגובה המהירה את הפיוריגון מזריקים בבטן או שזה נתון לבחירה?

למעלה