רגע... אנשים פה באמת תמימים? יש עוד אנשים כאלו חוץ ממני? וואי.
T Tervingi New member 1/9/06 #2 הם לא באמת תמימים הם פשוט חיים באשליות העבר. אם את צריכה הוכחות אנא פני לאחד השאלונים שבו מנהלת הפורום לא הפסיקה לדבר על החזה של מישהי וכו'...
הם לא באמת תמימים הם פשוט חיים באשליות העבר. אם את צריכה הוכחות אנא פני לאחד השאלונים שבו מנהלת הפורום לא הפסיקה לדבר על החזה של מישהי וכו'...
T Tervingi New member 1/9/06 #4 יאפ ככה זה להיות תמים כולם עובדים עליך כל הזמן אגב, לא כדאי לך להסתכל על הכתף שלך כרגע, יש שם חת'כת ג'וק ענק
יאפ ככה זה להיות תמים כולם עובדים עליך כל הזמן אגב, לא כדאי לך להסתכל על הכתף שלך כרגע, יש שם חת'כת ג'וק ענק
R ranch22 New member 1/9/06 #5 דאמ... רגע.. מאיפה את/ה יודע/ת מה זה להיות תמים?! ולא האמנתי!למרות ש...מישהו אמר לי שיש בבית ג'וק עכשיו....לא,הוא לא כאן.
דאמ... רגע.. מאיפה את/ה יודע/ת מה זה להיות תמים?! ולא האמנתי!למרות ש...מישהו אמר לי שיש בבית ג'וק עכשיו....לא,הוא לא כאן.
ת תה צמחים New member 4/9/06 #12 כן אני עוד חשבתי שהכל יסתדר לטובה עד לפני יומיים בערך. (ולמי שלחא הבין - כלומר, כולם - עשו שינויים בפנימיה שלא שימחו אותי בכלל.)
כן אני עוד חשבתי שהכל יסתדר לטובה עד לפני יומיים בערך. (ולמי שלחא הבין - כלומר, כולם - עשו שינויים בפנימיה שלא שימחו אותי בכלל.)
ת תה צמחים New member 4/9/06 #13 *שלא. וגם מבחינה מינית, אגב, אני תמימה, למרות שנרמז שאני לא. צחוקים זה דבר אחד, אבל אני באמת דוגלת בקיום אקטים מיניים רק מתוך עניינים רגשיים (לא כולם, יש כאלה שמתאימים להם סטוצים, אבל זה לא בשבילי).
*שלא. וגם מבחינה מינית, אגב, אני תמימה, למרות שנרמז שאני לא. צחוקים זה דבר אחד, אבל אני באמת דוגלת בקיום אקטים מיניים רק מתוך עניינים רגשיים (לא כולם, יש כאלה שמתאימים להם סטוצים, אבל זה לא בשבילי).