רגע

רגע

אני לא מבינה...הפורום נועד כדי לרדת על פאקצות או כדי שיהיו בו פאקצות וידברו בינייהן..? מה הולך פה זה חרא של דבר...כל הפריקים-ואלה שבאים לצחוק על פאקצות מה אתם מחפשים פה? אין לכם חיים? יאללה סעו מפה ומהר אתם מתחילים להגזים וזה כבר לא מצחיק..אז תקחו תעיניינם בפרופורציות...כי אתם נראים טיפשים

למשל כמוך,החיים לא מושלמים.

Face it
.

ChOcOlAtE gIrL2

New member
צודקת.. אבל...

את רואה שלא באות לפה בכלל פקאצות וזה.. אז אני לא חושבת שצריך פשוט לתת לפורום הזה להיסגר כי לא כותבים בו הודעות והכל.. אז אני חושבת שזה די נחמד שבאים לפה ילדים אחרים ונותנים לפורום חיים...

ChOcOlAtE gIrL2

New member
הפורום הזה

נועד לפקאצות. בגלל זה קוראים לו ככה הוא לא נועד לרדת עליהן. אבל התחילו להיכנס לפה אנשים שהם אפילו לא מתקרבים לתואר "פקאצה"(כמוני למשל
) והתחילו לכתוב פה דברים. חלק סתם התנחלו פה וענו על שאלונים והגיבו על הודעות וזה(שוב, כמוני
) וחלק פשוט התחילו לכתוב הודעות שיורדות על הפקאצות בכל דרך ובעצם עכשיו בגלל אותם ילדים זה הפך פורום ירידה על פקאצות.. לא שזה מפריע לי כי הכל נעשה פה בהומור.. אבל עדיין.. כאילו... נו..><" בקיצור-הפורום הזה כבר לא מה שהוא היה אמור להיות. וזהו

dairy milk

New member
אני חושבת שאת לא מבינה.

הפורום הזה לא נועד לפאקאצות. הפורום הזה הוא פארודיה. אני חושבת שיכול להיות שגם את פאקאצה, רק שאת לא יודעת את זה. פאקאצות לא יודעות מה זה פאקאצה בכלל. ובכלל, למה שמישהו יכנס לפה ויכריז "אני פאקאצה," על עצמו, בלי לצחוק?

d00sh

New member
אווו את בעצמך אומרת שזה פורום

ירידה על פאקצות, אבל כשאני יורדת עליהן פתאום יש לך בעיה עם זה.. אויש אויש יש אנשים מוזרים בעולם..

dairy milk

New member
בבקשה תהיי ילדותית ../images/Emo4.gif

בגלל שאמרתי לך פעם אחת מילה של ביקורת, פתאום את נגדי? אני לא אומרת שזה פורום ירידה על פאקאצות - אני אומרת שזה פורום פארודיה. ודרך אגב, לא אכפת לי שאת יורדת על פאקאצות - אכפת לי שהמילים שבהן השתמשת הן מכוערות, ושזה לא יפה שאת חושבת שאת יותר ממנה - בין אם היא הייתה פאקאצה ובין אם לא.

ChOcOlAtE gIrL2

New member
מה הקשר?

הפורום הזה נועד לפקאצות. מה כותבים פורום פקאצות ולא מתכוונים שפקאצות ייכנסו אליו?? הוא פשוט נהפך לפורום ירידה על פקאצות וזהו. עכשיו זה נהפך לפארודיה, אבל בהתחלה זה היה פורום שפקאצות נכנסות אליו. וזהו.

BaBy AnImE

New member
לדעתי

הפורום ממלא את הייעוד שלו כמו שצריך. הרי אף פקאצה לא תודה בזה שהיא פאקצה, אלא אם כן היא מודה וברגע שהיא מודה היא מבטלת את הפאקצתיות שלה כי אף פאקצה לא תודה שהיא כזו.

נוינינק

New member
../images/Emo123.gifלפקאצה מההודה!

טוז פקצאה יקרה את יכולה לארוז במזוודה והרודה והמושי מושלמת שלך תפוזה שלך ולעוף מפה. וחוצמזה יש לך משהו נגד פריקים בימנו יש דבר שנקרא חוש-הומור פתחי במילון אהה שכתי את לי יודעת לקרוא אופס...

למעלה