רגע ....

רגע ....

מכל ימי השבוע... איזה יום אתן הכי אוהבות ??? רגע ...רגע ....יש לי עוד שאלה ... מכל ה- 24 שעות ביממה איזה שעה אתן הכי אוהבות .... רגע ...רגע ...עוד אחת
....איזה רגע אתן הכי אוהבות ....

מירבלי

New member
את הרגע שכולם הלכו לישון ואני

יושבת לבד בשקט מול המחשב אלו הרגעים הכי כיפים שיש

אני אוהבת במיוחד את יום ראשון בבוקר

אחרי יום שבת התזזיתי, יש לי קצת זמן לעצמי...ואליכן...

r66

New member
רגע רגע... רגע

יכול להיות יום/שעה/דקה/שניה... בהגדרתו "רגע" הוא זמן בלתי מוגבל
אני הכי אוהבת את השעה שאני קמה... אני לבד-לבד מתארגנת לי ומתכננת לי את מהלך היום. מתוך ימי השבוע אני מתה על השבת (למרות שאני משלמת בכאבי ראש איומים)... הרגע שאני הכי אוהבת זה הרגע שהאיש לי מסובב את הידית של הדלת ונכנס הביתה, או אז אני יודעת שאני יכולה ללכת לאן שבא לי...
והכי הכי הכי בעולם - אם וכש... יש לי יום חופששששששששששששששש

liat ליאת

New member
אני הכי אוהבת...

ריח של תחילת שבוע
מכל שעות היממה, הכי אני אוהבת את שעות הבוקר המוקדמות, משהו כמו 5.00-6.00 בבוקר, שאם אני מצליחה לקום בשעה כזו, אני מספיק הכי הרבה ויש שקט דממה

תשובות.

יום מועדף - יום ראשון. שעה ביום מועדפת - יום ראשון 10 בבוקר. רגע מועדף - יום חמישי אחרי שהילדים הולכים לישון ויש שקט בבית ורק אני והוא לבד........

רגע רגע

אוהבת את יום חמישי ושישי אוהבת את שעות הלילה מ-22:00 ומעלה והרגע שאני הכי אוהבת? רגע, רגע, אני חושבת על זה...

מריני

New member
הרגע שלי

מכל ימות השבוע היום הכי הכי הוא יום חמישי מפני שהוא פותח את סוף השבוע... ואת הבוקר אני הכי אוהבת מכל השעות, זהו הזמן שיש לי לעצמי... והרגע שאני הכי אוהבת הוא כשאני לוקחת את הקטנטונת מהגן והיא רצה אלי וצועקת בשמחה: "אאאאאאאאאממממממממממאאאאאאאאאא"...

למעלה