רגע !!!!!!!

הפורום הוא בעצם ../images/Emo32.gif

אז ייתכן שיהיו הודעות שהן
? אולי רק כשזה לא יהיה קשור לנושא עצמו של העץ.. ו
חם היום, למה אין אייקון של מזגן ?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

כחלק מהעניין בפורום, אין הודעות
. ואין שום צורך במזגן כשיש לך תפוז צונן על המסך....

mto

New member
רגע !!!!!!!

אבל אם אנחנו רושמים את האופ טופיקים שרצינו לרשום בפורום אחר כאן, אז למעשה זה יהפוך לטופיק כי זה נושא הפורום , אז איפה הכיף בזה ?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

את האופ טופיקים שאתה רוצה לרשום בפורום אחר אתה יכול לרשום שם (אם המנהל מסכים כמובן), הפורום הזה נועד לשוחח על הכל מכל וכל. אם אתה רוצה לשוחח על משהו ואינך מוצא מקום לדבר עליו (לא מתאים לך לשים אותו כ
בפורום שאתה בד"כ גולש בו) אתה יכול לרשום אותו כאן.

תוספת...

זה גם יהפוך את שאר הפורומים ליותר מיקצועיים כי במקום לדבר על נושאים שלא קשורים לפורומים ידברו של על הנושא שאמורים לדבר עליו (תלוי בפורום) גם זה יהיה פורום שכל מה שמדברים בו עוסק בנושא הפורום

mto

New member
אבל זה לא כיף

כל הזמן לדבר על אותו נושא..חוץ מזה שכל התשובות נמצאות בארכיון. ומידי פעם זה כיף לדבר על משהו שונה.

mto

New member
רגע..

אבל אז זה לא נהיה אופ טופיק. ואיפה הכיף בזה שזה לא אופ ? ובשביל מה קיים פורום שאלה קטנה ?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif (אני אוהב את האמוטיקון הזה)

אם מה שעושה לך טוב זה לרשום הודעות אוף... אז תרשום אותם בפורם שאתה רוצה... או שתתייחס לכל ההודעות כאן כהודעות אוף... החלטה שלך... פורום שאלה קטנה נועד לאנשים שיש להם שאלה והם מחפשים את התשובה שלה...

mto

New member
ומזה אופ ?

זה שאלה שמתחילה כשאלה קטנה ונהפכת לשרשורפלצת.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

גם.... וגם כל הודעה שאין מקום מיוחד לכתוב אותה...

mto

New member
יש כזה מבחר גדול....

אבל לא ענית על השאלה שלי ...אם אני רוצה לעשות אופ טופיק עם חברי לפורום והם לא רוצים לבוא לכאן ? ואנחנו עושים את זה שם ..זה הופך את הפורום הזה למיותר כי זה מוציא את כל השם של האופ טופיק.. את\ה צריכ\ה לשנות את השם לטופיק וזהו. דרך אגב תחת איזה קטגוריה זה נכנס ?

לאוף-טופיק אין קטגוריה

כל דבר שתירשום פה יהיה שיך לנושא הפורום ואם תיקרא לפורום רק טופיק זה יהיה אותו דבר בדיוק כל מה שתירשום יהיה שייך לנושא הפורום

mto

New member
דיברתי על העמוד שמגיעים דרכו

לפורמים תחת איזה נושא זה מופיע ? צעירים ? מוזיקה ? ספורט ? על סדר היום ? מה ?

פגעסוס

Well-known member
זה עדיין לא מופיע...

אבל אני חושב שזה יהיה תחת "אנשים וחברה"...

פגעסוס

Well-known member
|משאל|

השם של הפורום הוא "אוף טופיק" מאחר ואין לו טופיק מיוחד (והשם נו-טופיק לא נשמע טוב). אם אתה רוצה לדבר על משהו שלא קשור לנושא הפורום עם חבריך לאותו פורום, רשום הודעת
באותו פורום. זה אינו עומד בסתירה למטרת הפורום הנוכחי...

אושר מ

New member
אויש מט מט מט

הכיצד עשיתי טעות ושלחתיך לכאן?
. לא הכל מתאים לפורום... נכון אוף טופיק זה אחלה (במיוחד בפורום שלנו
), אבל לא תמיד הוא במקום. בטח לא עכשיו בצמצמו אלת מספר ההודעות בע"מ מ 20 ל 10. חוצמזה, הכיף פה הוא שיהיה פה מעניין לא משנה מה, כי לא יגמרו הנושאים
.

mto

New member
באמת צימצמו !

מה הולך כאן ? וחוץ מזה זה לא אוף טוםיק אם זה נרשם פה ולא תמיד האנשים שאיתם אתה רוצה להקים את האופ נמצאים בפורום הזה ולא כל אחד יבוא לפורום חדש בשביל לכתוב באופ טופיק.

keren007

New member
אוף די להתפלסף! עשיתם לי כאב ראש

כמה אפשר לברבר על אוף טופיק ומתי זה נחשב לאוף טופיק ובאיזה פורום, ולמה ובאיזה גודל, די!! ודרך אגב, פגעסוס, לדעתי אתה צריך לתוח שירשור הכרות קטן (אולי גדול, מי יודע) וככה נכיר את כולם, למה מפה אני מכירה רק את ערן, לאקי ושירלי
(וגם אותם לא משהו, הם כמו זרים מוחלטים שפתאום התחתנתי עם אחד מהם)

למעלה