רגע של צלילות

NeMy

New member
רגע של צלילות

זה תמיד קורה לי בבוקר. החלטתי הפעם לשמר את הרגע, לנצור אותו, כדי שתמיד אוכל לחזור לכאן. השעה רבע לשבע. אני יושבת באינטרנט כמו תמיד (אני קמה שעה וחצי לפני הזמן כדי להספיק לשבת קצת) וממרפרשת פורומים. פתאום זהמכה בי. מה אני עושה פה?אין לי יותר דברים לעות! המייל בדוק, הספאם מסולק, הפורמים העיקריים מרופרשים, לכתוב משהו - אין לי זמן, ואני חושבת לעצמי, אני יושבת פה רבע שעה וכבר נגמר כל מה שרציתי לעשות. מה אני עושה פה לעזאזל? סיימתי! סיימתי את ענייניי! אני מוצאת את עצמי עוברת שוב ושוב על הפייבוריטס, ומגלה בפעם המי יודע כמה שהם כולם בדוקים/סתם זבל שהייתי צריכה למחוק מזמן/לא חשובים מספיק. באייסיקיו אין אף אחד, עם מירק אני לא מסתדרת, צ´טים רגילים לא עובדים אצלי (אין ג´אווה..), איימש אין כדי לחפש משהו, גם לא קאזאה, כלום! פשוט כלום! אין לי מה לעשות כאן. זהו. רציתי שתהיה לי הודעה אליה אוכל לחזור. ולנסות להבין, בשעות שאני אשב פה וארפרש. אולי זה יעזור לי. הלוואי. @נמי.

amiak

New member
נמי. רגע של צלילות זה תמיד טוב...

מה עשית היום עם ההכרה שנגמר לך מה לעשות בנט? מעניין אותי לדעת אם התנתקת. אני מגיעה להכרה הזאת לעיתים קרובות, אבל פשוט לא מצליחה להתנתק... אם יש לך רעיונות - welcome! עמיה

NeMy

New member
לא עשיתי כלום

משום מה כל העניין הזה בא אליי רק בבוקר.. כמעט כל בוקר.. וכל עניין ההתנתקות הזה די לא נחשב אצלי, המחשב פתוח 24/7 בשביל ההורדות של האבא החורג שלי, אז נקרא לזה "להתרחק". כן, התרחקתי. נחתי קצת, סידרתי דברים לבצפר, נזכרתי בפורום שלא בדקתי. טסתי, השארתי הודעה, ריפרשתי שוב את כל הפורומים ("אם אני כבר פה..") ואחר כך לא היה לי זמן. אז טסתי לבצפר וכמעט אחרתי. כמו בכל יום. @נמי.

אח, כמה מוכר...

גם לי קורה המון פעמים שאני יושבת ומשוטטת בלי מטרה למרות שכבר מיציתי את כל הפורומים, בדקתי איזה עשר פעמים בתוך חמש דקות את המייל ועברתי על כל האתרים שמעניינים אותי ואני עדיין מול המחשב. לפעמים זה אפילו מגיע למצב שאני סתם יושבת ובוהה במסך או אפילו לא זה, אלא רק יושבת סתם מול המסך... ואז במקרים כאלה אני מגיעה למסקנה שבאמת מיציתי והולכת לקרוא ספר...

e-magine

New member
ברגע הזה, את אמורה לנסות לעשות

משהו שנקרא "ניצול הצלחה". משהו כמו לכבות את המחשב, להרים איזה טלפון ולקבוע עם חבר/ה, לקרוא ספר, או כל דבר שפעם אהבת לעשות או אפילו לא עשית אבל חשבת שיהיה נחמד לנסות.

lady_anne

New member
ברגע הזה צריך להיות איזשהו גורם

חיצוני שיזכיר שזה בדיוק הזמן לנצל את ההצלחה ולכבות את המחשב. אולי אפשר להשתמש בשעון מעורר כדי להגביל את זמן הגלישה, למשל לחצי שעה כל פעם. סביר להניח שבהתחלה יעופו בשיטה הזו די הרבה שעונים החוצה מהחלון, אבל אולי במקרה אחד קטן זה יעזור ואז כבר הרווחנו. האם רעיון שכזה נשמע לכם הגיוני בכלל? האם הגבלת גלישה הדגש|מרצון נשמעת לכם מושג שאפשר להתחבר אליו?

NeMy

New member
לא יעבוד עליי

יש לי בעיה. לפני שנתיים החלטתי, ביפשות רבה, שאם הרבה אנשים בעולם שמים עליי גבולות, אני לא אשים לעצמי גבולות אף פעם. משמע, אפס משמעת עצמית. זה היה לפני שנתיים. לפני חצי שנה הבנתי איזו טעות נוראית עשיתי, ומאז ניסיתי בכל כוחי לשמוע לעצמי. בהתחלה חשבתי שזה יהיה רק בדברים שמשנים רק לי, כמו נגיד.. אה.. סתם דוגמה טיפשית, יש לי שני דיסקים, ובמקום להגיד לעצמי "עכשיו את שומעת אותו ואת השני לסירוגין", אני אומרת לעצמי "את שומעת באיזה סדר שבא לך". אבל זה פרץ את גבולות הפרטי, ועכשיו אני לא מסוגלת להגיד לעצמי כלום. כמו שאמרתי, ניסיתי לשנות את זה, לשקם את עצמי, ואני לא יודעת אם ממש הצלחתי.. המ. כל ההקדמה הזאת באה להגיד, שאין שום סיכוי שבעולם שאני אי פעם אשמע לשעון שיוצב ליד המחשב. אני בטוחה שאני אגיד לעצמי, "הנה אני פה, אין כאן אף אחד, רק שעון, מה זה משנה כבר".. ואמשיך לגלוש כאילו שומדבר לא קרה.. לא טוב. @נמי.

amiak

New member
אחותי... לפני שנתיים החלטת משהו..

עכשיו את יכולה לנסות להחליט אחרת...

NeMy

New member
ניסיתי, ניסיתי..

ועדיין מנסה.. אבל קשה.. התרגלתי..

פשים

New member
שלום

לפי ההתרשמות הכללית יש בעיה מסוימת אבל את עד מה שנקרא מקרה טוב יש דברים הרבה יותר גרועים. מה שלא הבנתי זה מדוע אין לך java בדפדפן אם את צריכה את יכולה להוריד את הגירסה החדשה של האקפלורר מהאתר של מיקרוספט אין צורך בנתינת מידע כל שהוא וזה חופשי ברגע שתתקיני את הגרסה ה java מגיע בפנים בהצלחה

NeMy

New member
וואו. מצאתי רק נקודה אחת.

אני שונאת אנשים שלא מפסקים כמו שצריך. בבקשה, תשאיר לי את הבעיות שלי, אני יודעת בדיוק למה אין לי ג´אווה, ואני גםיודעת למה אני לא אתקין אותה. @נמי, לא צריכה את העזרה לך.

NeMy

New member
אויש.. סליחה..

זאת מין מוזרות שלי.. לאנשים שלא מפסקים..אני יודעת שהוא רצה לעזור לי.. אבל כל כך הרבה אנשים כבר אמרו אותו דבר, מה שהפך אותי לקצת חסרת סבלנות אליהם. פשים, אם זה פגע בך בכל דרך שהיא, אני מתנצלת מעמקי נשמתי הקטנטנה. @נמי.

e-magine

New member
את הנוסח אני מייחס לגילך הצעיר

אם את שונאת אנשים שלא מפסקים, איך את חשה כלפי רוצחים????? את החלק השני של התגובה שלך אני מקבל די בהבנה, ברור שלא כתבת כדי שיתנו לך כאן הסברים טכניים, כי זה לא המקום.

למעלה