רגע של עונג

רגע של עונג

שוכבת במיטה והוא בא ליידי באיטיות מפשיט את בגדיי חלק אחר חלק, מוסיקה שקטה ברקע, עוצמת את עיניי מתמכרת לידיו שמתחילות לשוטט על גופי, ידיים גגדולות וחמות. נותנת לו לענג אותי,לא עושה כלום פשוט מתמכרת למגע מתמכרת אליו. לפמע מרגישה את לשונו עליי מתחילה את המסע מלמעלה, ולאט לאט יורדת במורד גופי להמשך מסלול העונג, לשונו חמה ורטובה עוברת על צווארי ונשיקות קטנות ונשיכות קטנות גורמות לגופי לרעוד, ומשם הוא ממשיך.. מלאכית כחולה

רב-און

New member
מלאכית כחולה

ואז מעביר לשוני על פיטמותייך חש איך הן מזדקרות לתוך פי מעביר לשוני סביבןן מריש איך גופך מתחיל להגיב לנוע ידי מלטפות את פנייך ופני יורדות אל בין רגלייך חש את ניחוח מיצייך,ממלקק את רטיבותך לשוני ננעצת לתוך אברך החם והרטוב מוצא את הדגדגן שלך בלשוני ופורט עליו,אט אט ,מנשק מלקק ואז את הודפת אותי, משכיבה אותי על גבי וממשיכה.......................

רב און

אחרי עונג מושלם אחרי שנתן ונתן, להעניק לו אני רוצה באותה מידה. הופכת אותך על גבך, מורידה כל חלק בגד מימך קצת מלטפת והרבה בוחנת את גופך השרירי. בצעיף ממשי קושרת את ידייך יכול לראות ,אך לא לגעת. לוקחת קובית קרח מעבירה אותה על גופך והיא נמסה . עם לשוני טיפה אחר טיפה מלקקת את כולך מגיעה לאיברך ובמהירות מכניסה אותו לפי מלקקת ומוצצת בעונג רב בעונג מושלם גופך רועד , העונג מתחיל להציף אותך, ואז רק אז, משחחרת אותך מכבלייך, כי אני רוצה.. רוצה אותך בתוכי... וממשיך...

למעלה