רגע של מחשבות.......

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך
הוא...

הוא...
מודה לך.

maof

New member
אין מה לחפש הרבה קוקו../images/Emo24.gif

כבר אני מצטט את עצמי
מילת אמת לא זקוקה לשבועה
מעוף

קודם כל לקבל את עצמי.. ../images/Emo13.gif

אהבה עצמית פירושה לדאוג הן לגוף והן לנפש.. אהבה עצמית פירושה ללטף, לאהוב, לקבל, לכעוס, לרצות לתקן, לסלוח, לפרגן...לנו, לנו , ולנו.... ולא על חשבון אחרים !!! אהבה עצמית היא גם לאהוב את השונה, לכבד, ובכלל כל מה שכתבתי למעלה נכון גם כלפי האחר... כי אדם שלא אוהב את עצמו, לא יאהב גם אחרים !!!! אדם מתוסתל, יהיה מתוסכל גם לעולם, ותחשבו על זה.. שבת שלום.

לשים את עצמך במקום הראשון!-תמיד.

זה בטוח אהבה עצמית. אבל לא בטוחה שזה מה שגורם לאושר, כמוך, גם אני ממשיכה לחפש...!

גלי10

New member
מעופי

רק רציתי לגיד לך
גמלי נשבר הטלפון באמבטיה הבוקר !!! ["אוכל , שתיה , מקלחת" וכו'...
] גלי , לא רק אני אוהבת אותי

maof

New member
גלי../images/Emo124.gif../images/Emo13.gif

שעות הקבלה הם מ...08.00 - 13.00 בימים א' - ה' אבל......למצבי חרום תמיד אפשר להביא את האמבטיה לדיאגנוזה מידית כולל טיפול ראשוני|
| מעוף

maof

New member
קוקו אל תישכחי לעולם....

הכל בגלל מסמר קטן
ותמיד אני נוהג לומר......הברכה טמונה במקום שנסתר מעין
מעוף

גלי10

New member
../images/Emo178.gif

ככה ? להזיע אותי אחורי מיקלחת וטיפול ראשוני שכבר קיבלתי מהצינור שנשאר לפליטה?... הומסנטר פתוח ויוטר קרוב אפילו
גלי , מה אמרת צריך לגיד להם ?
, נוצרת ת'הזמנה ב

maof

New member
גלי יקרה......./images/Emo13.gif

תראי את המקלחת של אחרי תיהייה לך מבטיח
חוצמזה את לא יודעת.....ככל שמתאמצים יותר נהנים יותר|
| מעוף

אני

אני אש בוערת אני סופה מתגברת אני מים אני רוחות מדבר אני חורף קר אני חופש אני אור אני עבר אני עתיד

d a n i e l s 5

New member
אני לא אוהבת את המשפט

"ככה אני ושיקפצו לי כולם" משפט שאיכשהו תמיד נאמר בשעת התנגדות/התגוננות...יענו זה מה שיש וזהו, משפט שמעיד על חולשה "באמ'שלכם תעזבו אותי , תניחו לי ככה אני וזהו". השאלה היא האם באמת אתה אוהב אתה ה"ככה אני", אמר כאן קצין וג'נטלמן שלאהוב את עצמך זה גם לדעת להקשיב לאחר לשמוע את האחר , אמר וצדק. לאהוב את עצמך זה לטפח את עצמך (ולא רק חיצונית) כל יום כל הזמן להעשיר את האני שלך בכל רגע בכל מפגש, בכל שיעור , ולא להסתפק ב"ככה אני וזה מה יש".

למעלה