רגע של מחשבות.......

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
רגע של מחשבות.......

החיים אינם תמיד משהו שצריך להגיד או לא להגיד, כדי לשרוד או לתקן את השקט, את השלווה. מנהל שיחה ביני לביני, בורח לתוך המחשבות, את עצמי שואל.... לוותר לסלוח לקבל את עצמי
וכאן אני שואל את שוב את עצמי....מה זאת אהבה עצמית
לדאוג לעצמי....אוכל, שתיה, מקלחת, ללכת לבדיקות לרופא בכל פעם שאני קצת לא מרגיש טוב, לעשות רק מה שמתאים לי, לחשוב רק על עצמי, לעשות רק לעצמי, ואולי לומר בכל יום מחדש.... ככה אני ושיקפצו לי כולםםםםםםםםםםם. מי שמתאים לו אחלה....ומי שלא "שיחפש את החברים שלו". אוףףףףףףףףףף כמה אפשריות בשאלה כל כך פשוטה??????????????? מעוף

מהי אהבה עצמית? שאלה טובה!!!

בשבילי זה - להכניס טוב לראש שחיים רק פעם אחת, לקבל את עצמי כמו שאני, להקיף את עצמי באנשים אהובים ואוהבים, לעשות מה שטוב לי, להמנע ממה שרע לי, לנצל כל רגע בחיים ולעולם לא להפסיק לקוות לטוב!!

צודקת

אחד הדברים שאנשים לא ממש יודעים לעשות מעבר מלהגיד זה - לאהוב ולקבל את עצמם. זה בעצם לאהוב את עצמך. כפי שאתה - רק ככה אתה יכל גם לאהוב אחר כפי שהוא.

maof

New member
אני רוצה........

אני רוצה הכי גדול הכי מהר הכי יפה אני רוצה הכל הכי טוב הכי הרבה אני רואה את זה מולי צבעוני טבעי על המסך שלי אני רוצה להיות שם, אני רוצה להיות שם אני רוצה גם אני רוצה גם.... אני רוצה על הקיר תמונה של מונה ליזה אורגינל גם אני רוצה סלון עם חלון, המגדל שמשקיף לים התיכון גם אני רוצה חבר בכנסת ובמס ההכנסה גם אני רוצה להריץ ולהקפיץ להפיל את הבורסה גם אני רוצה שומר ראש נהג צמוד ולימוזינה גדולה גם אני רוצה מקום בהנהלה של מפלגה, שתיקח אותי אצלה אני רוצה הכי גדול הכי מהר הכי יפה אני רוצה הכל הכי טוב הכי הרבה מעוף

R a c h e li

New member
../images/Emo23.gifרגע.....

שהופך ליום שנה חיים.... שהם רק שלך מי שרוצה ללטף, לחבק, לאהוב את האתה אחלה, מי שלא, שיקפוץ לך
רחלי אוהבת לדלג...טרה לה לי טרה לה לה

maof

New member
רחלי.....ת'געגעתי../images/Emo25.gif

מי אני
מה אני
מה אני רוצה
מה אני מחפש
מה אני אוהב
מה אני רוצה
היכן אני נימצא
לאן אני הולך
איך קוראים בעברית לצופציקו של הקומקום
הלו זה רדיו
מעוף

האלכימאי???????

מסתבר שהכל נמצא מתחת לאותו עץ שמתחתיו אנו יושבים וחושבים איך להשיג ומה? אבל זה לא יעזור,כי אנחנו חייבים לעבור "מסע",חייבים לעבור כברת דרך כדי להבין שכל מה שאנחנו מחפשים נמצא: 1. מתחת לאף שלנו. או 2. בתוכנו. ומה שלומך את?

maof

New member
אין ספק שאתה צודק../images/Emo45.gif

"בחירה חופשית" מתייחסת לסוג הבחירה הייחודי לבני האדם. ישנם זמנים בהם יודעים באופן אובייקטיבי שמשהו נכון עבורנו, לדעת ולהבין שלפתע אנחנו הופכים "משתעבדים" למקום שאליו ברחנו. להדמות "קרב אגרופים "זוהי מלחמת הבחירה החופשית. גם כשמנצחים בקרב, "האויב" עדיין אורב בין הצללים, ממתין לרגע של חולשה, הרגע המתאים להכות. ולא משנה כמה רחוק נברח, הוא ירדוף אחרינו. מעוף

maof

New member
את צודקת../images/Emo45.gif אבל.........

אנחנו לא יכולים למחוק את הרישום שהותירו החלטות מסוימות על חיינו, אותם בחירות על חיינו אך מעודד לדעת שדברים אלו אינם כבולים לזמן עבר,ובכל יום נפתחת לפנינו דלת נוספת. מעוף

בחירה חופשית ??

אתה יודע מה פתחת כאן? יכול לדבר ולכתוב שעות וימים על בחירה חופשית. פעם חשבתי ש "אי בחירה" גם היא בחירה והיום יודע בבירור שטעיתי. אי החלטה ו / או אי בחירה הם הפרעה בחשיבה בבחירתה של הנשמה וזה לא תלוי בגודלו ובאיכותו של השכל אלא מהפחד מאי וודאות הבחירות הם מהנשמה לא מהגוף הגשמי וגם לא מהמוח {חשיבה}. ומכאן אנו למדים-רק מהתנסות וכניסה לדרך של אי וודאות שהרי אם נדע את תוצאות הבחירה-מה למדנו? לפחות לא משהו חדש ובכלל לא התקדמנו..אישרנו רק מה שאנו יודעים. ולכן חושב שהדרך ללמוד על עצמנו היא ללכת לכוון של אי וודאות כך נוכל לחשוף עצמנו ואת נשמותינו למעמדים ומקומות שונים והתגובה שלנו ..שם..תשפוך אור חדש על איך ומה היא נשמתנו. ומעוף.....יכול לשפוך" אני כאן..."ים של מילים"... וזה רק בקצה קצהו של אוקיינוס...

maof

New member
וואלה חתול ../images/Emo13.gif לא ת'אפקתי.....

"בקבלה" יש דבר שאומר..."וחטאתי נגדי תמיד" וזה אומר....הטעויות שלי עומדות לנגד עיני תמיד. אני נוקט באמצעי זהירות נכונים, בודק ותוחם את הטעויות בכדי לדעת לעקוף אותם בדרכים חלופיות. מערכת של בקרת איכות אישית בוחר באסטרטגיות מתאימות כיצד לצאת מדרך אין מוצא, ומוצא תוכניות כיצד לעקוף מהמורות. כאשר מכשול כזה אכן יצוץ בדרכי, אני ימצא את עצמי מוכן יותר. בזמן הנפילה אני מזכיר לעצמי: "הבור הזה נמצא כאן, על מנת שאני אצא ממנו - חזק יותר בהחלטותיי, וגבוה יותר בדרך לצמיחה! יש אנשים שמוצאים את עצמם "תקועים"בתוך העולם שלהם, תקועים" בתוך האמת שלהם והאמונה שלהם, "תקועים"בתוך אובססיה לשנות את כל העולם,כי הם "יודעים" הכל ויותר טוב. רק האדם העושה.."העושה סייג לדבריו"ידע "למצוא" את הטעויות. מעוף - מחפש חתולים לבנים שחורים

כבר לא צריך לחפש..הם פה...

בכל אחד מאיתנו מסתתר "חתול" אחר... לפעמים הוא "שחור" ולפעמים הוא "לבן".. והכל תלוי "בעונה ובטיב השכנה"...

maof

New member
ת'אמת.......

העונה קרירה......ועל טיב השכנה לא הייתי מיתחיב
מעוף

שלגיה 13

New member
זה כמו שאנשים....

שנפגעו מאדם אהוב, מפחדים להסתכן שוב ובוחרים שלא לבחור...הם אף פעם לא יידעו מה יכול להיות אם היו מחליטים לקפוץ לבריכה. ואתה צודק שהבחירה מקורה בנשמה וטוב שכך, כי אם היינו חושבים יותר מידיי, לא היינו מגיעים לאף החלטה, מוטעית או לא.

maof

New member
לפי דעתי../images/Emo13.gif

הוא גם דובר עם בעלי חיים
מעוף

למעלה