רגע של מחשבה...

muldercrushed

New member
למה לא?

עינת! אני קוראת אותך לסדר!! ואם השם שגילי הציעה לא מוצא חן בעינייך את תמיד מוזמנת לחשוב על שם אחר...

ואני אחשוב...

אני אגיד לך למה גם אני לא חושבת כמוכן.. אמרתי את המשפט הזה המון פעמים פה בפורום אבל אני מניחה שאת טרם קראת אותו.. והוא אומר ככה לזכותו של קריצ'ק יש לומר כי שמענו רק צד אחד בסיפור- את הצד של מאלדר...(במקור המשפט נאמר על השטן ואלוהים).. אני מאמינה שקריצ'ק ידע יותר מכולם ולכן עשה מה שעשה... אני גם מאמינה שקריצ'ק לא היה רשע לשם הרוע ושהיו בו המון צדדים טובים. אני לא אספר לך איפה ומתי כי חבל לי להרוס לך את ההמשך.. ואני חושבת שגם השם קונדסון יתאים למר קריצ'ק. אבל אם ממש חייבים להמציא אני אלך על דרדסקיל (כי הוא יודע להרוג) או הדרדס בעל הישבן היפה...
או דרדסשורד (כי הוא כמו חתול שורד הכל).. אולי בעצם קריצ'ק לא דרדס והוא חתחתול של גרגמל..?

muldercrushed

New member
אממ...

יפ מצידך שאת מנסה למצוא נקודות זכות בכל אחד אבלאת לא חושבת שאם שמענו רק את הצד של מאלדר בכל הסיפור זה כדי שנאהב את מאלדר יותר ואת קריצ'ק פחות??

אני לא חושבת

שכריס רצה שנאהב דמות אחת יותר מהשניה, לכן הוא נתן עומק כל כך גדול לכל דמות, אפילו לדמויות המשנה. חוץ מזה, לי לא אכפת מה "התכוונו" שנאהב. אני רואה בכל אחד את כל הצדדים שלו. קריצ'ק לא היה רק רע ואת תראי את זה בהמשך הסדרה.. וחוץ מזה שהוא דמות הראי של מאלדר.

muldercrushed

New member
אני לא אשאל להרחבה כי..

אני בטח הולכת לקבל מזה ספוילר ענקי.. (שייייייייטטטט!!!!)

muldercrushed

New member
באמת חשבתם על זה?

איך יש כלכך הרבה דרדסים אם יש רק דרדסית אחת? חברות שלי הציעו שלל רעיונות והנה הם לפניכם: 1.הם לא "מתרבים" כמו בני אדם הם צומחים מהאדמה. 2.(על אותו קונספט של הראשון) הם יורדים בגשם. 3. הפרית מבחנה.

עשו לו כאב ראש

עם הטונים הגבוהים שלהם....ברוך השם יש להם קול גבוה. וזה לא לפה, אבל יש תאוריות ארוכות ומופרעות על כך שהדרדסים הם בעצם השקפה לעולם האנטישמי, גרגמל היהודי רודף את האנשים העובדים ללא סיבה. יש גם תאוריה על זה שזאת סדרה קומוניסטית.. מנהיג אחד דרדסבא לובש כובע אדום, כל השאר שווים אחד לשני ... אבל בגדול? את מי הם מענינים? העיקר יש נילס כל שנה!

אפ אפ אפ עד כאן..

חומד, עד נילס! לא מלכלכים על נילס בפניי.. המומינים נחמדים, משעשעים וגם אני צופה בהם. אבל נילס הוא המלך...

muldercrushed

New member
אני לא אומרת שלא...

חס וחלילה שאני אלכלך על נילס!! (בטח שלא בפנייך) אדרבה, שם החיבה שלי הוא אקה!!
(טוב, לא ממש שם חיבה, פשוט הבת דודה בת השנתיים שלי עוד לא יודעת לבטא "אופק" אז היא אימצה את השם "אקה"..) אני פשוט אוהבת יותר את המומינים...

muldercrushed

New member
ברור שאני מכירה אותם! גדלתי עליהם!!

הם לא היו כ"כ טרם זמני!!! אני זוכרת את כולם לפי השמות והתכונות וכאלה אבל דרדסשיר משום מה פרח מזכרוני.. גר גר גר גר גרגמלללללל!!!!!!!

למעלה