רגע של חיבה

רגע של חיבה

יום שישי, לפני שבוע, ראשון לציון, חבורה של נשים בשחור, משכה את עיניי הסקרניות משכבר הימים. חייכתי, המתנתי, הסתקרנתי מודה! הבטתי בכן, לא מכירה אף לא אחת מכן. חלקכן מהודרות יותר, מעט פחות, לבשתן שחור, הלא שחור מרזה. נשים בעלות עוצמה, עם המון כח , הכח המגיע מהבטן הרכה, מהרגש הטמון לו אי שם ממעמקים. לא הצלחתי להסיר את מבטי מכן. רציתי לגשת, רציתי לחייך ולומר, רציתי לצעוק לכן... גם אני הייתי שם! לא אמרתי מילה, המשך הערב... מוסיקה רועשת וגועשת לצד גופות מתנועעים וקול הבסים המרעים. עליתן על הבמה, שרתן, הפגנתן, צעקתן, כאילו אומרות: "אנחנו כאן" הייתן משמעותיות לי מאד, אני כאן כדי לומר לכן: אני גאה בכן אני מעריכה עד מוקירה. את הכח, את האומץ, את היופי של העוצמה. את הבטחון להיות מה שאתן, מבלי לרפד אותו בשלל נוצות צבעוניות. אתן נשים גאות וחזקות. ממני אליכן... מביטה באחת אחת,

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לפורום הכי עגול ברשת
תודה על כל המחמאות. נשמח אם תשארי בחברתנו

דריה27

New member
וואי איזה כייף לקרוא את זה

ברוכה הבאה לפורום
דריה שלובשת שחור לא כי זה מרזה ,אלא פשוט מתה על הצבע הזה.

אני לבשתי ירוק../images/Emo13.gif

ובכל מקרה זו לא הפואנטה, בפעם הבאה תבואי להגיד שלום, מבטיחה לתת גם חיבוק. ברוכה הבאה לפורום
, ותודה על המילים החמות.

יאני1

New member
אווו מעריצה סודית

ברוכה הבאה מותק! פעם הבאה תרקדי איתנו שחור זה משמין! צבעים רולז אהבה מעיין

סליחה, חייבת להסביר עצמי...

כיום אני כבר לא במקום הזה. עברתי שינוי היום אני מה שנקרא... שמנה משוקמת. השלתי מעליי 32 ק"ג וכבר 7 שנים שומרת על המשקל הנוכחי. נכנסתי לפורום שלכם על מנת לפרגן לכן... כי ראיתי ונזכרתי... אני מגיל 4 ילדה שמנה, עם כל המשתמע מכך... קבלתי את החיים שלי ואת עצמי כמתנה... ואני כאן מחייכת אליכן באמת בכבוד ובהבנה, אגב, הצבע שלי הוא כתום...

היי .. לא הבנתי משהו אחד

למה היה כל כך חשוב לך להבהיר שאת כבר לא שמנה (נגועה)...ושאת משוקמת , מה כל כך הבהיל אותך במה שכתבו לך הבנות שסך הכל ברכו אותך וקיבלו אותך פה בידיים פתוחות . בכל מקרה כל הכבוד על הירידה במשקל ועל שקיבלת את חייך במתנה . שיהיה לך יום כתום ללי

למעלה