מותה של האפוקליפסה
New member
רגע של התלבטות...
זוכרות שסיפרתי על מעלליי ברשת האינטרנט, באתר של האיגוד למדרשות (אלה ששלושת רבעי מהמדרשות המועצות אצלם נמצאות בהתנחלויות)?בזמנו שלחתי ואמרתי - שוין, מה כבר יכול להיות? אבל - - (טהטהטה טההה) - קיבלתי מהם מכתב היום, בו אני מוזמנת ליום ראיונות למדרשות אליהן רציתי להתקבל. הענין הוא כזה: אני לא רוצה כל-כך ללכת לשם, מה גם נראה לי שמדובר בעמותה דתית (סימנים, איך תזהי שהעמותה דתית: התאריך רק עברי, הבס"ד בולט במיוחד, הביטויים - אי"ה, ב"ה וכיוצא באלו, נשנים בצורה משונה למדי. איך החכמתי עם הניסיון...
). אני מחכה כרגע לזימון לראיון ב"שלומית", ונראה לי שאיתם אעבוד. השאלה היא - האם ללכת בכל זאת? אני לא כל כך רוצה את זה כבר (לא עבודה במדרשות, אלא את השירות הספציפי הזה), אבל הם סידרו לי ראיונות. אני צריכה להודיע להם אם אני לא באה? אני יכולה פשוט לא לבוא? ובכלל - מה דעתכן? ללכת למיונים או לא? אם לא, אז אני מחכה לשלומית, מה שנראה לי שיצא לפועל בסוף. כלומר, נראה לי שאיתם אני אעבוד בסופו של דבר. דעתכן בעניין, אז? עד העונג הבא, נעמה, עפה לצפות ב"מעורב ירושלמי".
זוכרות שסיפרתי על מעלליי ברשת האינטרנט, באתר של האיגוד למדרשות (אלה ששלושת רבעי מהמדרשות המועצות אצלם נמצאות בהתנחלויות)?בזמנו שלחתי ואמרתי - שוין, מה כבר יכול להיות? אבל - - (טהטהטה טההה) - קיבלתי מהם מכתב היום, בו אני מוזמנת ליום ראיונות למדרשות אליהן רציתי להתקבל. הענין הוא כזה: אני לא רוצה כל-כך ללכת לשם, מה גם נראה לי שמדובר בעמותה דתית (סימנים, איך תזהי שהעמותה דתית: התאריך רק עברי, הבס"ד בולט במיוחד, הביטויים - אי"ה, ב"ה וכיוצא באלו, נשנים בצורה משונה למדי. איך החכמתי עם הניסיון...