רגע של הארה!!!

שושוצ

New member
רגע של הארה!!! ../images/Emo13.gif

לא תאמינו... הרגע הבנתי מה משמעות המילה "אמוטיקונים"!! המילה המוזרה הזאת מופיעה כשכותבים מסר אישי. אם רוצים להיכנס לסמיילים והסימנים, צריך ללחוץ על "הוסף אמוטיקונים לתוכן ההודעה". כבר שנה אני תוהה למה קוראים לזה ככה (האם אני האהבלה היחידה??), והיום, לפני שתי דקות ומחצה, בלי כל הכנה מוקדמת ובהפתעה גמורה, צצה במוחי התשובה: אמוטיקונים= emotions+icons כלומר, רגשות (אמוציות)+אייקונים. והמשמעות היא כמובן מה שהבנו כבר באופן פרקטי: אייקונים של הבעת רגשות!!! אגב, רבותיי, מישהו יודע איך אומרין "אייקון" בעברית?? תודה ושבת שלום, וניפרד באמוטיקון חביב:
סיגל

בוקר טוב! ../images/Emo13.gif

את לא אשמה, כשרואים את זה כתוב בעברית באמת אין דרך לדעת מה זה!
אייקון בעברית הוא אכן "צלמית", אבל מאחר שאף אחד לא מכיר את המילה הזאת, בתרגומים בתחום המחשבים בדרך כלל כותבים "סמל". ולאמוטיקון בעברית קוראים לפעמים "רגשון".

slov

New member
לצוצורית, הסדנא של יעל...

תנו לתנועות לחיות הייתה ממש נפלאה. מאוד מהנה, מושקעת עם תרגילים מענינים וחוויתיים כאחד,נראה לי ואני מקווה שהסדנא אכן נתנה לי את היכולת לעשות קפיצת מדרגה ולהפסיק לרקוד מתוך השכל ומתוך הראש ולהתחיל לרקוד מתוך הרגש או מתוך כל מיני רגשות, יותר מתמיד אני מבינה שרצוי לדעת את המלים של השיר כי אז אפשר לדעת איזה רגשות ותנועות מתאימות לשיר. התברר לי שבמקום לרקוד בפרצוף שההבעה העיקרית בו היא המחשבה איזה תנועה צריך או כדאי לעשות עכשיו, הטריגר לשיחרור בריקוד זה לשחרר את הפנים לחייך ואז כל הריקוד זורם הרבה יותר טוב.

slov

New member
התבלבלתי התכוונתי לשושוצ

ולא לצורצורית מכיון ששושוצ שאלה לגבי הסדנא, אבל כמובן שההודעה מיעודת לכל הפורום.

../images/Emo24.gifקצת באיחור,הסדנה של יעל...

שהיתה נהדרת, מהנה, מאד מושקעת ובעיקר נוגעת ברגש, משם בעצם זורם הריקוד. בדרכה המיוחדת, יעל הצליחה לתת לי , ונדמה לי שלא אטעה אם אומר לכולנו בסדנא, את היכולת היכולת לזרום יותר עם הרגש שהשיר מעלה בנו ופחות עם הראש ולקחת את זה עוד צעד קדימה. באמת להחיות את התנועות. תודה לך יעל על סדנה נפלאה.

למעלה