רגע של גאווה

RossieL

Active member
רגע של גאווה

כבר אמרתי בעבר שאינני מבינה גדולה בכדורסל [או כל כדור אחר] ועדין, כששמעתי את ההודעה על מכבי נהריה וראיתי את הכתבה, נמלאתי גאווה.
נו, סופסופ נהריה על המפה

לא כל יום ירושלים
סנסציה אדירה ברבע הגמר.
האדומים הוליכו ב-23 הפרש, אך קיצ'ן והחברים עשו את הבלתי יאמן וגנבו את הביתיות. סקוטי הופסון בשלשת באזר משוגעת ניצח את המשחק

http://sport1.maariv.co.il/basketball/Winner-Basketball-League/Article-782508

dory141

New member
אני אוהד מכבי ת"א ומפרגן מאוד לירושלמים

חבל מאוד, שהיורוליג הפך לליגה סגורה של העשירות והיא לא מקבלת הזדמנות. בקרוב גם הווילד קארד יבוטל. הפורמט של היום-11 קבועות עד 2026, 4 כרטיסים חופשיים שנקבעים לשיקול דעתו של ארגון פיב"א ומחזיקת היורוקאפ.

שחר 673

New member
מדוע לכעוס נשמה, מדוע לקלל?

המחילה שלנו נמצאת במקומה "כפרה עליה"
ולגבי הפורום של רוזי, למיטב הבנתי הובטחו לרוזי הבטחות שהפורום שלה יהפוך למדבר שומם,לא?
מה פתאום באת לבקר?
לכל פורום שאת מגיעה את מנסה לסתום פיות, לקלל, להשפיל, למחוק תגובות ולחסום גולשים אשר דעתם שונה משלך.
זה לא יעזור לך יקירתי, פשוט לא!
הפורום אותו את מנהלת אינו נחלתך הפרטית, את אמורה להיות כפופה לאותם חוקים בדיוק כמו שאר הגולשים ולא להפלות לרעה או לטובה גולש אחד על משנהו.
וברגע "אמיתי" אומר כך, טלי קורה מבין עינייך ושאלי עצמך ברצינות "האם בהתנהגותך תרמת למצב הנוכחי"?

ולגבי אשתי.....אני לא מוטרד.

dory141

New member
אסביר בצורה הכי מובנת שאפשר

היורוליג, אליפות אירופה למועדונים, הורכבה במשך שנים ארוכות מ-24 מועדונים שונים, בעיקר מליגות העלית (ספרד, יוון,טורקיה, איטליה ועוד). ב-2016 הוחלט על צד שמצמצם את המועדון, מגביל אותו ל-16 נבחרות וזאת לפי המפתח שכתבתי בהודעה הקודמת. אני קובל על זה שקבוצות שבעבר היו חברות קבע (מלאגה בספרד, לדוגמא), אינן רשאיות להגיע יותר ליורוליג אלא אם כן ייתנו להם "כרטיס חופשי" או שייזכו ביורוקאפ, הגביע השני בחשיבות.עד 2016 , קבוצה הייתה צריכה להצדיק את מקומה דרך זכייה באליפות הליגה. כיום, יש עיוות ספורטיבי- מכבי ת"א, צסק"א מוסקבה או האלופה הנוכחית פנרבחצ'ה, כלל לא צריכות להתאמץ ולזכות באליפות המקומית. מקומן מובטח! זה לא הוגן מבחינת היריבות, שאינן מקבלות הזדמנות שווה והוגנת - ומבחינת הקבוצות המשוריינות, שאין להן מושג אם הן שייכות לליגה זאת בזכות או בחסד.
אגב, במסגרת המקבילה בכדורגל (ליגת האלופות ), אין דבר כזה. אף קבוצה לא חתומה במפעל, ואפילו כל הבכירות צריכות לעבור דרך מסלול הליגה המקומית (אליפות או אחד משלושת המקומות הראשונים) , כדי להיות ראויות למקום שלהן. יוצאת דופן, אגב, היא מחזיקת הגביע של השנה החולפת.

RossieL

Active member
הסבר מפורט בהחלט

ועדין, מבינה אבל לא באמת

ומאחר ואני לא מתכוונת להתעמק בכך, מידי, אשאיר לעצמי רק את רגעי הגאווה הקטנים כשאני שומעת ו/ או קוראת על ההצלחות של מכבי נהריה או ת"א או כל נבחרת אחרת שמייצגת את ישראל

dory141

New member
אוקיי

השורה התחתונה היא, שאסור שתהיה איפה ואיפה בצורה כ"כ בולטת. המצב ביורוליג דומה לתפירת מכרזים במשרד ממשלתי- רובם שמורים והשאר, הקטנים יותר, צריכים להזיע.

הפעם אני שמחה גם בשבילך וגם בשבילי

אני לא אוהבת את הפועל ירושלים בלשון המעטה, ואת נהריה אני מאוד מסמפטת
כך שאני מאוד שמחה על ההפתעה הזאת

אני גם שמחה שסוף סוף מכבי ת"א שברה את הבצורת במשחקי הליגה שלה וניצחה את המשחק שהייתה אמורה לנצח.

דיברגנט חדש

Well-known member
המחמאה המפתיעה של יועץ פוטין לשעבר לנתניהו

אורליוב התראיין לטלוויזיה הרוסית, ונשאל שם האם ראה בכינוס ה-G7 שהתקיים בשבוע שעבר מנהיגים שעוררו בו התפעלות. אורליוב הפתיע, ואמר "יש מנהיגים שמעוררים בי התפעלות, אבל הם אינם שייכים ל-G7. למשל, בנימין נתניהו".

למעלה