רגע של אושר

מיכל31

New member
רגע של אושר

מגיעה כהרגלי לאסוף אותה, היפה הזו עם העור הלבן והצח התלתלים הארוכים שנשפכים, העיניים המלוכסנות האף הקטן והמשורטט והשפתיים המצוירוות מסתכלת על הפנים התמימות, על העיניים שזורחות מאושר ... כן היצירה המושלמת הזו שרצה לקראתי בזרועות פתוחות זו ילדתי היפה והאהובה והיא שלי ושלו פרי אהבתנו ושבועתנו. היא ניגשת אליי "אמא יש לך הפתעה" ומושיטה לעברי זר של סביונים "שיריח לך מצוין ושתזכרי לחזור הביתה במהרה, אני אוהבת אותך ! " היש אושר גדול מזה?

אכן,

פנים תמימות,, יצירה מושלמת,,(ואת זה שמעה אתמול ממני,,) אין אושר גדול יותר,,,

sahr12

New member
הכל יחסי.........חחחחחחחחח

כשהבת שלי מגיעה עם שובר של 500 ש"ח חוגים..וכ"ו...אין אושר גדול מזה! חחחחחחחחחחחחחחחחח... ובמיוחד כשהיא באה עם האימא של החבר שלה מהגן...אין,אין,אין אושר.. גדול מזה........חחחחחחח ורגע ברצינות.. נותן כוחות להמשיך...

מיכל31

New member
סערון- ועכשיו ברצינות

בתרגום חופשי אתה מה שנקרא מקרה אבוד חחחחחחחח

sahr12

New member
כן יקירתי....

אני לוקח את החיים בהומור...על כל המשתמע מכך...

מיכל31

New member
אופס לא מתאימה לי הרצינות שלך

נשמה טובה אתה באמת, תשאר כך אל תשתנה.

מיכל31

New member
נו, די נודניקית

הוא יודע טוב, טוב מה אני חושבת עליו וכמה אני אוהבת אותו תאמיני לי.

sahr12

New member
יושב פה מלטף....

תאגו.....חחחחחחחחחחחחח..."כפרה" עליי....איזה DNA איזה תאים ........ הכל הדדי...יקירותיי... לפעמים אני עצבני שאתן לא דודות שלי........חחחחחחחחחח

נשית~37

New member
אני? לבוץ?

רק בשביל מייקי חחחחחח הבטחה זו הבטחה. בשביל סער אני מוכנה דברים אחרים חחחח

giulietta

New member
דפנטלי אין ../images/Emo13.gif

(סטילס ווידאו כבר מזמן יש. מי שימציא שיטה להנציח את הריח הנפלא של הקטנים האלה...אני, באופן אישי אבוא להודות לו
)

נעמי 1

New member
הריח...

והאצבעות הקטנות האלה. זה מזכיר לי, כשהבת של החברים שלי נולדה, הייתי עומדת ליד המיטה שלה ומסתכלת עליה. רק מסתכלת. על תנועות הפנים. על התגובות תוך כדי השינה. אהבת חיי היא הייתה כתינוקת. הדבר הכי נפלא שקרה לי. היום היא בת 15... וזה כבר סיפור אחר. נעמי

למעלה