רגע רטוב

מורן א

New member
רגע רטוב

רגע רטוב "איך שלא תסתכלי, את מציפה את המקום." ראיתי חיוך מתגנב לצידי שפתיה. "את לבדך יכולה להעלות את מפלס הכנרת" המשכתי. עכשיו כבר צחקה ושלחה גב יד למחות את דמעותיה. נשימותיה התייצבו אט אט והיא התיישבה מולי עם פני המלאך שלה, אדומות ומלוחות. עינייה עדיין רטובות מביטות בי במבט שואל, מנסות להעריך את גובה הנזק שמילותיי גרמו למנגנון הפנימי שלה להציף מבלי שידעה. "למה את שותקת?" ניסיתי לדובב גם את מנגנון הדיבור, אך לשוא. המלאך שלי ישבה מולי בחוסר אונים משווע מיישירה אלי את הטיפות הרטובות שלה, מדברת אליי דרכן ופיה נשאר חתום. "עוד מעט אני טובעת. תזכרי שאני לא יודעת לשחות" ניסיתי להצחיק שוב, ללא הצלחה. רק מבטה המתייסר חרך את עיניי. "תראי" התחלתי לנסות להסביר. היא התקרבה אליי ונישקה אותי. המלוח התערבב עם המתוק, הרטיבות התערבבה עם המועקה, הוויתור התערבב עם התשוקה. "אל תשכחי" אמרה בקול חרישי והלכה. זכרתי שאני לא יודעת לשחות.

יעל Y

New member
למורן

ואי אפשר ללמוד לשחות על החוף. וקשה בתוך הדמעות לצחוק להיות. וקשה למצוא הסברים כשהדמעות חונקות את המילים. ומצאת מילים נפלאות לתאר את מה שלא יכל להיות.

אחחחחח

המתוק והמלוח הזה.... כמו דבש ובייגלה, כמו סוכריה ובמבה, כמו אש ומים, כמו שאהבה מרכיבה בתוכה את כל קשת הרגשות - כאב, עצב, כעס, חמלה, תשוקה, שמחה..... הייטבת לתאר וליבי הלך לו שבי....

טליאמתי

New member
וואו מורן!! וואו גדול!!! זה נשמע

כמו סיכום של כל האהבות בעולם או התחלה שלהן. זה נשמע כמו הרגשה שהייתה לי פעם או שתהיה מתישהו. זה מוזר... כי כשקראתי את זה ההרגשה שלי לא הייתה ים או בריכה. בכלל לא. מאוד התרגשתי... מאוד. וגם נעצבתי. תודה לך. טלי

למעלה